کلا این چند روزه که سرعت تو کل ایران افتضاحه من از 3 تا ISP اینترنت دارم همشون مشکل قطعی و وصلی و سرعت پایین دارمنقل قول:
به هر کدومشون که زنگ زدم گفتن از سمت زیرساخت هستش
Printable View
کلا این چند روزه که سرعت تو کل ایران افتضاحه من از 3 تا ISP اینترنت دارم همشون مشکل قطعی و وصلی و سرعت پایین دارمنقل قول:
به هر کدومشون که زنگ زدم گفتن از سمت زیرساخت هستش
کسی میدونه مشخصات کاربری رو برای شرکت توی قرعه کشی ماشین به کدوم قسمت سایت صبا نت باید فرستاد دقیقا ؟
من 1 مگ صبانت دارم ماهی 20 گیگ ! 58 هزار تومن سرعتمم راضیم با idm 450 kb/sec دانلود میکنم:n01:
ماهی 58000تومن برای 1 مگ میدین.نقل قول:
خوب مخابرات با سرویس 128 همین سرعت رو بهتون میده نا محدود 999گیگ
سرعت مخابرات نامحدود تو مشهد طبق اطلاعاتی که من دارم 128 نامحدودش دانلودش 30 40 کیلوبایته !:n21:نقل قول:
محدودش چنتا بهتون میده؟نقل قول:
برای استان ما که 128 تا 2 مگ نامحدود همشون یه سرعت هستن تا 480 هم میره
من کسی ندیدم از مخابرات گرفته باشه و راضی باشه -من سرعت بالا هم میخوام که بتونم بازی های انلاین انجام بدمنقل قول:
همین چند روز پیشم یه خانمی زنگ زد گفت پارس انلاین بگیرین حالا هرکیم یه چیزی میگه ! یکی میگه خوبه یکی میگه خوب نیست!بخاطر نامحدود بودن حجمش میخواستم بگیرم
سلام
دوستان پینگ صبانت خوبه؟
صبانت در تمام کشور یک کیفیت رو داره؟
من قبلا اینترنت صبانت داشتم مزخرف هست.الان 1 مگ نامحدود مخابرات دارم ماهی 38000 تومان سرعت دانلود هم بین 120 تا 130 هست پینگ هم با صبانت هیچ فرقی ندارد.پس بنابراین سرویس از صبانت یا کلا هر isp دیگر گرفتن تا زمانی که مخابرات هست اشتباه بزرگی هست.
سلام
کسی میدونه اروزنترین طرح صبانت کدوم طرحشه؟ ترافیکش اصلا برام مهم نیست طرح 1 ماه داره که زیر 10 تومن باشه؟
سلامنقل قول:
مخابرات دیگه نامحدود نمی داد که میده دوباره ؟
کدوم شهر هستی شما ؟ من میخوام نامحدود بگیرم مصرفم بالا رفته
یک ماهه 1.5 گیگ داره فک کنم میشه همون 10 تومننقل قول:
من تهران هستم .تهران کلا نامحدود هست و حجمی نیست .من 1 مگ دارم سرعت دانلود 120 تا 130 هست حدود روزی 10 گیگ را می زنم .مخابرات تو شهرستان ها هم که حجمی هست نسبت به سرعت و قیمتی که دارد ارزش دارد.نقل قول:
پس با این وجود باید خوب باشه کهنقل قول:
من تهران هستم .تهران کلا نامحدود هست و حجمی نیست .من 1 مگ دارم سرعت دانلود 120 تا 130 هست حدود روزی 10 گیگ را می زنم .مخابرات تو شهرستان ها هم که حجمی هست نسبت به سرعت و قیمتی که دارد ارزش دارد.
پینگ چه قدره؟
امین جان مواردی رو که میخواستی،برات فرستادم.نقل قول:
پینگ با صبانت هیچ فرقی ندارد و حتی در بعضی موارد از صبانت هم بهتر هست چون من همزمان هم از صبانت اینترنت داشتم و هم از مخابرات .نقل قول:
دوستان چند شب دانلود تعطیل شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برامن مشکلی نداره.
پس فکر میکنین واسه من چرا اینجوری میشه ؟
شما محدوده دانلود رایگانتون از چه ساعتیه؟؟؟نقل قول:
از 1 بعد هست یا 2به بعد؟؟؟
2 به بعد . . .
شاید بخاطر همین اختلاف باشه. آخه برای من یک بعد دانلود رایگان هستش.نقل قول:
برای من که مشکلی نداشته تا حالا!!!
دوستان سرعت شبانه این صبانت همیشه اینجور کمه یا نه
من چند روزه خریدم از صبانت ولی شبا به زور 300 مگ دانلود میکنم به خاطر انتخابات سرعت اومده بایین یا همیشه اینجوره ؟
اگه اینجوره من برم تخیله کنم
دوستان من الان 4 ، 5 روز هست که روزانه سرعتم به قدری پایین هست که نمی تونم حتی صفحه ای باز کنم سرعت دانلودم 5 کیلو بایت :n04: و بعد هم 1 بایت میشه :n04: و عملا نمیتونم چیزی دانلود کنم
الان که ساعت 5 صبح هست من تونستم بیام اینجا و سرعت دانلودم به 50 رسیده ولی روز این جوری نیست!!!!!!!!!!
جالبه که سرویس من 1 مگ هست!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن من کرج هستم
دوستان همچین مشکلی رو ندارن؟!!
من الان ۱ مگ دارم 440 تا روز و شب سرعت دانلوده شبانه تا ۷ گیگ میتونم دانلود کنم صبانت:n09:
بستگی به استان و مرکز مخابراتی شما داره!نقل قول:
من یک هفته پیش این مشکل رو داشتم! حتی گوگل هم باز نمیشد!!!نقل قول:
کاریش نمیشه کرد. باید فقط صبر کرد تا مشکل مرتفع بشه. وگرنه چیزی بعنوان پشتیبانی در هیچ شرکت ISP معنی نداره!
من هم همین مشکل را دارم بعضی ساعات حتی نمیتوانم کانکت شومنقل قول:
تا آخر تیر احتمالاً این مشکلات ادامه دارد (مال آب و هوای این روزهاست!) :n13:
سلام دوستان
میشه بگید سرعت دانلود صبانت در روز و ساعت رایگانش هر کدوم چقدره؟ ( در تهران لطفا)
پس این مشکل لگ و دی سی شدید تو بازیهای آنلاین کی حل میشه؟
خیلی از ISP ها درست شدن.
نقل قول:
دوست عزیز شما مطمئن هستید اعدادی که گفتید رو درست گفتید:n13:
با سرویس 1 مگ سرعت 440 هم روز و هم شب، شبی 7 گیگ دانلود میکنید!!!!!!!!!!!!!!!
در صورتی که سرویس شب همیشه کمتر از روز هست این قانون سرویس شبانه صبانت هست برای همه جا !!!!!!!!!!!!!
بعد شما انوفت کدوم شهر هستید؟!!!
من که فکر میکنم دارید شوخی میکنید احتمالا:n10:
دوست عزیز این نظر شماست نه قانون!! من که بالغ بر 6 سال صبانت داشتم این صحبت شما رو اصلاً تأیید نمیکنم و سرعت روزانه و شبانه ی من با 128Kbps روی حدود 1Mbps (بیشتر و کمتر) بودهنقل قول:
درباره ی پهنای باند اون دوستمون نظری ندارم و بهتره از speedtest.net یک تستی بگیرند و منبری و زبانی فقط حرف نزنند بلکه با مستندات دیدنی صحبت کنند ولی صحبت شما هم درست نیست
دوست عزیز منم چند سالی هست که صبا نت دارمنقل قول:
فقط ببخشید من متوجه این حرفتون نشدم؟!
یا سرعت 128kbps سرعت دانلودتون روی 1Mbps هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه با سرویس 128 سرعت دانلود 1 مگ باشه!!!
اصلا سرعت دانلود 1Mbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته درسته قانون نیست ولی من از جایی که سرویس میگیریم یکی از دوستانم هست و این چیزی که گفتم چند وقتی هست که صبا نت عملی کرده
در ضمن اصلا چرا حرف من!!! الان من سرعت دانلودم تو روزانه 250kbps یا حتی 260 هم میشه ولی هیچ وقت هیچ وقت تو شبانه این سرعت رو نداشتم
در ضمن این دوست ما گفت که صبانت سرعت شبانه رو به نسبت سرویس میده ؟!! یعنی کسی که سرویس 1 مگ داره سرعت شبانه اش بالاتر از کسی هست که سرویس 128 داره
البته قبلا این جوری نبود ولی الان این جوری شده
منم تایید میکنم.نقل قول:
صبانت قبلا سرعت همه ی سرویس هاش مثا هم بود یعنی 128 تا 250 سرعت دانلود داشت ( البته روزانه ) ، الان که یکم محدودش کرده به سرویس 128 سرعت 1 مگ روزانه میده و شب ها هم میانگین سرعت 60-70 هستش...البته شبا سرعت من کم هستش چون مرکز مخابراتیم شلوغه ، وگرنه بعضی از دوستام توی منطقه های خلوت سرعت شبانشون هم همون 1 مگ هستش!!!
يكي از دوستان راهنمايي كنه لطفا ...
من طرح 1024 گرفته بودم ماه پيش سرعت دانلودم تو IDM بالاي 256 نميرفت . ديروز تموم شد و 2048 گرفتم اونم باز تو IDM بالاي 256 نميره . چرا ؟
چون مرکز مخابراتی شما شلوغه خود صبانت آخر سرعت را روی 256 فیکس کرده به هر حال با این قانون جدید که هر چی سرویس بالاتری بگیری سرعت دانلود بالاتر میره میخواهد فعلا مشتری جذب کنه که کسی سرعت \ایین نگیره بعد سرعت ها رو کم کم میاره \ایین تا جایی که مثلا در منطقه شما آخرین حد سرعت 256 اونم با سرویس ۲ مگ هستش من الان 1 مگ دارم ولی سرعت دانلود شبا نه ام از شما بیشتر هستش به خاطر اینکه هنوز در مرکز مخابراتی ما مشتری زیادی جذب نکرده که اونم بعد از چند ماه دیگه جذب میکنه و طوری میشه که شبانه ها سرعتش \ایین میاد یعنی بین 50 تا 200 کیلوبیت میشه اینجوری باعث میشه کاربران سرویس با سرعت بالاتر بگیرن تو روز سرعتشون خیلی بالا هستش چون از ترافیکشون استفاده میکنن ولی تو شب میاره \ایین اینم یک جور روش کسب درآمده دوست عزیز
................
بهترین دی ان اس برای صبانت تو تهران کدام است؟ با تشکر
دوستان تعرفه ی ویژه ی جشنواره ی نوروزی صبا رو دیدید؟!
128 یکساله جمعا 50 گیگ درمیاد 141 هزار تومن...یعنی میشه ماهی 4.16 گیگ با قیمت 11 تومن
خوبه نه؟!
آره، من گرفتم.نقل قول: