دوستان سایت پارس آنلاین برای من بالا نمیاد؟
چکار کنم؟
Printable View
دوستان سایت پارس آنلاین برای من بالا نمیاد؟
چکار کنم؟
میخوام بیام پارس انلاین
دوستانی که مخالفن به جز مخابرات یه شرکت به من معرفی کنن که با ماهی 8..9 تومن میشه شبی حدود 1 گیگ دانلود کرد
هیچ شرکتی وجود نداره!
اسیاتک هستم با سرویس 1 مگ و 2 مگ میشه شبی 4 گیگ دانلود کرد ولی ماهی 30 تومن پولشه بخاطر ارزون بودن پارس میخوام اسیاتک رو ترک کنم
برای اولین بار چه سرویسی از پارس انلاین بگیرم بهتره؟
همونجا بمون و 4 گیگ رو دانلود کن که 30 تومن ارزونهنقل قول:
به نظرم من هم همون اسیاتک بموننقل قول:
راستی یک سوالی ازت داشتم الان پینگ شما با اسیاتک حدود چنده!!! برای مقایسه با پارس انلاین میخوام:31:
والا به نظر من بده ولی تا یکی دو شب پیش 1800 دانلود میکرد حالا تقریبا 2 ماه وقت دارم اگر درست شد که میمونیم ( فکر نمیکنم درست بشه ) اگر بخواد همینجوری بمونه میرم یه جای دیگهنقل قول:
داداش همون 4 گیگ رو بچسب که تا دیشب با 1 مگ ، 2300 مگ دانلود کردم ....در ضمن بین ISP ها آسیا تعرفه هاش خیلی ارزونه...نقل قول:
30 تومن واسه شما ارزونهنقل قول:
میخوام بیام پارس آنلاین میخوام بیام پارس آنلاین میخوام بیام پارس آنلاین میخوام بیام پارس آنلاین :21:
قول میدم زیاد دانلود نکنم :31:
در حالت عادی 300 تا 400 بعضی اوقات تا1000 در بهترین حالت 280نقل قول:
حالا برای اولین بار چه سرویسی بگیرم از پارس انلاین برای داون استریمو اینجور چیزا میگم
من میخوام بیام آسیاتک اون وقت تو میخوای بیای پارس؟ دو روز دیگه نیای اینجا فحش بدی ها. نگی نگفتیم :31:نقل قول:
آسیاتک خیلی خوبه همتون برید اونجا :33:
خلوت شه اینجا ما بیایم :38:
داخل برنامه IDM تیک خاموش شدن کامپیوتر رو گزاشتم.دیروز همینطور کامپیوترم خاموش شدنقل قول:
مسئله شلوغی یا خلوتی نیست...(هست ها... ولی نه اونجور:31:)نقل قول:
مسئله دزدیه عزیز من ..دزدی:13:
آقا من از ساعت 12:40 که شروع به دانلود کردم تا ساعت 1 100 مگ گرفتم ولی از ترافیکم کم کرد
واسه اینکه کم نکنه باید 1فایل بزارم دانلود بشه که ادامش به وقت رایگان هم بکشه؟من چنتا کلیپ فوتبالی دانلود کردم که فکر کنم فقق دانلود یکیش به وقت مجانی کشید
چرا امروز اینجوری شده؟؟؟؟
پینگ خیلی بالاست. سرعت دانلود خوبه اما صفحه به زور باز میشه!!!
شما هم همین مشکل رو دارید؟
همه دارن ميرن شما تازه ميخاي بياي:27:نقل قول:
خواستي بيا مانعي نداره ولي اگه دانلود شبانت شد 200 مگ نياي اينجا غرغر كني..!!!
يه نگاه به چند صفحه اخير بندازي اوضاع پارس دستت مياد.
تعداد افرادي كه اينجا از پارس راضين به 5 نميرسه.:13:
سایت پارس بالا نمیاد؟
آسياتك سرعت شبانش رو واقعی كرده حالا پاشو برو آسياتك :D ، تازه همه دوستان توجه داشته باشن كه آسياتك 5 گيگ به پايينش شبانه رايگان نداره ! البته خوبهها همتون پاشين برين آسياتك چون پارس تو منطقه ما پورت خالی نداره متاسفانه.نقل قول:
كجا بريم پس ؟ من صبانت داشتم اونم خوب نبود كه !نقل قول:
خوب واقعی بهتره که. الان من ۵۱۲ پارس دارم سرعت دانلود شبانم ۴۰ تا بیشتر نمیشه. من الان از خدامه پارس هم سرعتاشو واقعی کنه داداش :31:نقل قول:
امروز افتضاحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ وقت در طول روز من اینجور ندیده بودم
اولا غرغر نیست واعتراضه که تو تایپیک گفته میشه و خیلی هم خوبه من که دوست دارم یوزرها میان اینجوری افشاگری میکنن اصلا یکی از ترس های isp ها همین فروم های پرطرفداره چون فروم مرام اشتراکی داره البته این قضیه تو ایران صدق نمیکنه و ای اس پی های ایرانی این چیزا حالیشون نیست چون همه چی انحصاریه یوزرها هیچ اهمیتی براشون نداره فقط پول دوست دارند تو جهان سوم باید بری خود ای اس پی شیشه میشه رو بیاری پایین :31:نقل قول:
دوما که یوزرهایی که راضی هستن اصلا دیگه سراغ تایپیک نمیان چون مشکلی ندارند پس این امارو عدد 5ای که دادی اشتباه اما یه جورایی هم درسته چون فعلا پارس انلاین شلوغترین تایپیکو داره معلومه که اوضاع بر وفق مراد نیست
سوما که من اگه ای اس پی م خوب بود مگه مرض داشتم بیام پارس افلاین اینجا 1 گیگ 10 تومنو ترجیح میدم به 4 گیگ 35 تومن با اون پشتیبانی دیوانه و بیسواد و اون عوض شدن سر هر ماه تعرفه های ابلهانه و اون دیسی های پی در پی و ...
کجا سرویس با کیفیت میشه پیدا کرد؟ هیچ جا پس میچسبیم به کمیت یعنی ضرر مالی کمتر
بله اینم من خبر نداشتمنقل قول:
چون سرویسم 2 مگ هست شبی 3 تا 4 گیگ دانلود دارم
1مگ نصف اینو دانلود میکنه
گل بود به سبزه نیز اراسته شد
چند وقتی بود بالا نمیومد وی الان مشکلی ندارهنقل قول:
آسیاتک ترافیک آزاد هم داره؟نقل قول:
اگه داره همین الان میرم قراردادم رو با پارس فسخ میکنم و فرار میکنم به سمت شما...
من تا الان واسم پینگ مهم ترین چیز بود که الحمدالله اون هم به 13 رفته...
الان هم من چیز خاصی واسه دانلود ندارم ولی 3-2 ماه دیگه که game ها روونه بازار میشن منم به ترافیک خیلی احتیاج پیدا میکنم...
کسی تعرفه های آسیاتک یا شرایطشو نمیدونه؟
مثلا به من نوعی 2 mb میدن؟
آخه دانشگاهمم که دیگه تمام شده و تا 2 ماه دیگه دفترچه پست میکنم...
سرعت نت شما تازه خوبه !:31:نقل قول:
سرعت نت 256 من ::2:
خوب منم 256 هستمنقل قول:
اما حتی بعضی سایت ها رو باز نمیکنه . افتضاح شده .
نمیدونم چرا هر دفعه که زنگ میزنم نمایندگی میگن برو cmd اونجا ببین time چند هست و منم میبینم که حدود 300 هستش و نهایتا میگه اینکه خوبه که . حتما مشکل از خودته ! اما مشکل از من نیست دیگه آخه بعدش زنگ میزنم مرکز پارس میگه افت سرعت داریم و از این جور چرت و پرت ها .
نه ديگه نظريه شما كلا رد ميشه:31:نقل قول:
من خودم جزء اون 5 نفرم:31:
ولي يه واقعيته كه الان شانس داشتن سرويس خوب از پارس انلاين به 1 درصد رسيده.
الان تو همين اشناهام 4-5 نفر پارس دارن ولي هيچ كدوم راضي نيستن.
ماله خودمم چون تازه مركزمون راه افتاده خوبه ولي شرط ميبندم تا چند ماه ديگه افتضاح ميشه.
براي من ديگه پارس ايستگاه اخره اگه اينم خراب بشه ميزنم تو كاره شاهواره اي يا چمدوني و ...
به این تست دقت کنید ( مال یکی از آشنایانه توی مالزی) ......( فقط پبنگش من یه نفرو کشته)
حالا فهمیدین چقدر بدبخت تشریف داریم.....
حالا این که تازه سرعتش پایین و پینگش بالاست توی سوئد و هلند دو تا تست دیدم هر دوتاشون پینگ روی 1 تازه اونی که توی سوئد بود میگفت اینجا اینترنت رایگانش 10 مگابیته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5::18:نقل قول:
یا همین مرگ بر امریکای خودمون اینترنت 1 گیگابیت به کاربران خانگیش میده اونم 360 دلار ناقابل :18::18:
فکر کنم اگه مثلا همین سرعت رو پارس انلاین میخواست ارائه بده برای 10 گیگش ماهی 2 الی 3 میلیون رو میگرفت تازه فقط هم به کسایی میداد که.............................................. ...............بله دیگه!!!!!!!
خب دوست داری ، برو بگیر .نقل قول:
امیدوارم منطقه ما نباشی ، که به اندازه کافی سرعتمون پایینه ! :31:
اتفاقا همولایتیه:31:نقل قول:
بدتر از آسیاتک گیرت نمیادنقل قول:
جاااااااااااااااااان؟نقل قول:
کی؟
کیـــــــــــــــــــه
کسی نیست بابابزرگ ! برگرد ! :31:نقل قول:
سرعت من قبل از ساعت 1 و قبل شروع ترافیک رایگان...:31:
الان با سرعت 200 دانلود می کنم!
.
.
.
ادامه دارد...
من از آشناهام توی سوئد بپرسم بهتون خبر میدم که دقیقا شرایطشون چی هست !!نقل قول:
تا حالا که هر وقت سر بحث باز شده به ما میگن مفت خورتر و راحت تر از ایرانی ها ندیدیم (هرچند که خودشون هم اینجایی هستن ) .
ضمنا اگر اگر فرض بگیریم که حرف شما درست باشه اینها رو هم در نظر بگیرید که سوئد ثروتمندترین کشور دنیاست و رشد جمعیتش منفی هستش . اونا قابل قیاس با ما جهان سومی ها نیستن ...... نقطه .
سرخط ............................
در همه حالت ، همه چیز از بیرون و دوردست قشنگ دیده میشه !!!!
خبرشو میدم .
عمرا کسی باشه که از این ریز مصرفها دیده باشه:31:
کجای کاری !نقل قول:
برای من تا 0.02 رو هم میگیره :31:
بعضی چیزا از نزدیک هم قشنگهنقل قول:
من سوپد نرفتم اما همین دوبی شخیص نشین عقب افتاده که ما عرباشو قاطی آدم به حساب نمیاریم خیلی بهتر از ماست. برادرم دوبی زندگی میکنه و خودم وضعیت اینترن اونجا رو دیدم. به مراتب از ایران بهتر و ارزون تره. سوپد و آمریکا و ... که جای خود دارند
به هر حال اینجا تا\یک این حرفا نیست
بی خیالش بشین و ایقندر خودوتن رو حرص ندید. چی اینجا درست و درمون که اینترنت باشه.
اما ادامه داستان...نقل قول:
اینبار بعد از ساعت 1 و هنگام ترافیک رایگان...:13:
دوستان به علت اینکه سرعت دانلود به شدت پایین بود اسپید تست نتونست نتیجه تست رو کامل کنه و همینطور موند(اونم هنگ کرد بنده خدا!!:27:)...
فقط موفق شدم پینگ بگیرم!
(عمرا اگه کسی پیدا بشه رو دست پینگ من بزنه!:27::13:
نقل قول:
بله جای بحث که زیاده .
چشم بی خیال . همینو هم نگیرن ازمون .
امشب الان
امشب سرعتم از شبهای گذشته بیشتره.
همیشه بیشتر از 50 نمیشد. اما الان دارم با سرعت 66 دانلود میکنم:26:
احساس میکنم دارم پرواز میکنم. اصلا باورم نمیشه با این سرعت دارم دانلود میکنم :16:
امشب ما گفتیم خوب سرعت مثل روال گذشته هست و حداکثر 1200 مگابایت دریالفت داشته باشیم و حدود 2100 مگابایت لینک قرار دادیم رفتیم خوابیدیم ساعت 5:56 دانلود تموم شده بود و سیستم خاموش شده بود
بیدار شدم فکر کردم برق رفته و بررسی که کردم دیدم دانلود تموم شده :31:
رکورد سرعت طی 8 ماه اخیر شکسته شد جمع درسافتی با احتساب این یک ساعت آخر حدود 2800 مگابایت
منم دیشب رکورد زدم. اما از اون ور. 900 مگ. همینطوری داره کمتر میشه. :41: نمیدونم تا کجا میخواد ادامه پیدا کنه!! میترسم تا چند وقت دیگه کلا شب ها قطع بشه!!!
اول شب سرعت خوب بودااا. بعدش پکید
مودم sy800 من به نظرم با ویندوز 7 همچین هماهنگ نیست. با این که درایور جدیدش رو از خود پارس آنلاین گرفتم اما به نظرم مودم که به سیستم وصل میشه سرعت سیستمم کمی گرفته میشه
قصد فروش مودمم رو دارم. به نظرتون این مودم رو چند بفروشم؟
مودم tp link wireless میخوام بخرم. بنظرتون اون چطوریاس؟ مودم خوبیه؟