یعنی چه شما عکسها را حتمادیدی فارسی بودنند. ببین من امروز آیکونهای مختلف سینمای خانگیم را عوض میکنم ببینم کدام تو نمایش زیر نویس تاثیر گذار استنقل قول:
Printable View
یعنی چه شما عکسها را حتمادیدی فارسی بودنند. ببین من امروز آیکونهای مختلف سینمای خانگیم را عوض میکنم ببینم کدام تو نمایش زیر نویس تاثیر گذار استنقل قول:
سلامنقل قول:
با آپلود سنتر كار كردم اما نميدنم چرا فايل tex را پشتيباني نمكنه. بهر حال برات ايميل كردم. لطفا نتجه رو بهم بگو.
با عرض پوزش از تمام دوستان:n03:
من یک چیز را دقت نکردم انهم اینکه دستگاه من 717 است نه 727 شاید فرمتهایی که در زیرنویس پشتیبانی میکنند تفاوت داشته باشد. من صفحه فرمتهایی زیرنویس که در دفترچه این مدل ساپورت میکند را Scan کرده ارسال مینمایم ببینید با مدل 727 یکی است یا متفاوته.البته تا اونجا که من میدانم تفاوت این دو مدل در جنسFrameبلند گوها میباشد
717 و 414 با اینکاری که گفتید مشکلش حل می شه ولی 727 باید تبدیل به SUB بشه که من نتیجه درستی نگرفتم ازش و بی خیالش شدم. (فکر کنم PDF دفترچه 717 را داشته باشم فقط بلندگو ها نیست مدل پلیر هم متفاوت هست)نقل قول:
دریافت و تست شد نتیجه (اول فارسی ها را نشان نمی داد فقط انگلیسی و علایم یک بار ریست تو دیفالت کردم اینجور شد)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی به فرمتهای دیگر مثل unicode هم تبدیل کردی جواب نمیدهد؟دفترچه راهنمای این مدل727 را کجا میشود دانلود کرد .شاید باهم فکری بتوان مشکلش را حل کردنقل قول:
به دو نوع یونیکد تغییر دادم تاثیری نداشت. به SUB هم که گفتم نصف نیمه جواب داد.نقل قول:
از سایت خود پایونیر:
کد:http://docs.pioneer.eu/Manuals/BCS_727_72_BD121W_EU0B3_En_manual/GetPDF.ashx
سلام
من سینما خانگی از بانه خریدم
مدلش e970w هست دوتا یلندگو وایرلس داره
و روی سابش هم فلش می خوره
تلویزیونم هم مدلش سونی nx720 هست
تمام بلندگوها هم به ساب وصل میشه
و اما مشکل :
وقتی فلش به ساب وصل می کنم صدا از تمام بلندگو ها شنیده میشه
ولی هیچ جوری نمی تونم پخش کننده سینما خانگی رو به ساب وصل کنم
پشت پخش کننده سینما فقط یک پورت شبکه یک پورت hdmi و یک پورت که زیرش نوشته coaxial ( یا همچین چیزی) و یک پورت optical وجود داره و دیگه هیچی نیست ( من اغلب پخش کننده هایی که دیدم بلندگوها مستقیما به پشت پخش کننده وصل میشد)
وقتی پخش کننده رو با کابل hdmi به تلویزیون وصل میکنم صدا و تصویر از تلویزیون پخش میشه ( البته bravia sync کار نمیکنه )
حالا مشکلم اینه که چجوری پخش کننده رو به ساب وصل کنم که صدا از بلندگو های سینما خانگی در بیاد ؟؟
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه
راستش فکر میکنم سینما خانگی که خریدم اصلی نیست
ب
این عکس پشت دستگاه:نقل قول:
فلش را به ساب وصل می کنید؟ فلش که باید به پلیر وصل شود در جلوی دستگاه سمت راست:
سلام.نقل قول:
این شرایطی که شما اعلام می کنید مربوط به مدل اصلی سونی نیست.
این آدرس eRRORمیدهنقل قول:
تست کردم سالم بود ولی از این صفحه می تونید بگیرید:نقل قول:
کد:http://www.pioneer.eu/eur/products/45/66/BCS-727/media.html
سلام
من می خوام یه سینمای خانگی بگیرم تو رنج متوسط از 500 دیگه تا 1 تومان بیشتر نباشه
بیشتر برای آهنگ می خوام ممنون میشم پیشنهاد بدین که کدوم مدل خوبه
من خودم سونی DAV-DZ640K رو دیدم می خوام بدونم که کسی داشته تا حالا و نظرات کلاً در مورد این چیه
یا اگه پیشنهاد خوبی داشتید ممنون میشم
مرسی
سلام خدمت آقای مهندس rayan عزیز امیدوارم خوب باشید
من خیلی وقت هست که منتظر خرید سینمای خانگی سامسونگ مدل HT-E6750W هستم که متاسفانه انگار وارد بازار ایران نمیشود !! یا جهت فروش هست و بنده بی خبرم ؟!
در کل سوال بنده این هست که چون این مدل را خیلی دوست دارم اصلا ارزش صبرکردن و منتظر بودنش را دارد یا خیر ؟ چون از سیستم آمپلی فایر لامپی در آن بهره برده شده و تجربه جدیدی می باشد !
با سپاس
دوستان عزیز کسی از قیمتای بازار خبر داره ؟؟؟؟؟؟؟
یه ست اسپیکر Focal SIB با آمپلی Denon AVR-1312 جقدر تموم میشه ؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بهم کمک کنه:n12::n12:
سلام.در مورد ورودش به بازار در آینده اطلاعی ندارم.نقل قول:
به نظر من ارزش صبر کردن نداره.به نظرم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا صدای های فای.سینمای خانگی به لامپ نیازی نداره.اگر هدف صدای های فای هست پس اصلا کلا طراحی بلندگوهای این سینما مشکل داره.
دور و بر 4 تومن.نقل قول:
سلام خدمت رایان عزیز و بقیه دوستان.من یک بلوری 450 پایونیر خریدم میدونم که شما هم همین مدل رو دارید چند تا سوال داشتم.1-تو راهنماش نوشته اگر ورودی اصلی hdmi روبه Tv وصل کنی sub رو به آمپلی فایر کیفیت صدا و تصویر بهتر میشه،چقدر تفاوت داره اینکار؟2-من بلو ری آواتار رو که میدیدم وقتی صدا به 3/4 میرسه بلندگو بعضی وقتها سوت میکشید ایراد از آمپه یا جایه دیگست؟ 3-بلوری اوریجینال با کپی تو صدا و تصویر چقدر فرق دارن ؟ صدا خصوصا؟ 4 - کابل دایو دارم اگر مانستر بگیرم کیفیت صدا و تصویر فرق میکنه؟ مررررسی
سلام.مبارک باشه پلیر خوبی خریدی.نقل قول:
1-متوجه منظورتون نمیشم؛ساب به آمپ وصل میشه دیگه.
2-بلندگوها و آمپتون چی هست؟شاید خروجی آمپ از مقدار خروجی بلندگوتون خیلی بیشتر،مواظب باشید به بلندگوهاتون صدمه نزنید.
3-به تجربه شما برمیگرده.برای یه فرد آماتور هیچی و برای یه فرد با چشم و گوش حرفه ای خیلی.
4-منکه تفاوتی خاصی ندیدم.
سلام .مرسی با مشاوره شما 428 جامو خریدم با امپ اونکیو 313. الف-پلیر 450 پایونیر دو تا خروجی HDMI داره یکی main یکی sub.من main رو با کابل دایو به آمپ وصل کردم ولی تو دفترش نوشته اگربا دو تا کابل جداگانه main رو به tv وصل کنی وsub رو به آمپ صدا و تصویر بهتر میشه،می خوام بدونم این تفاوت چقدره؟ ارزش یک کابل دیگه خریدن رو داره؟
ب-سوال بعدیم اینه که وقتی بلو ری کپی اواتار رو میدیدم صدا به 3/4 که میرسید بعضی وقتا بلند گو سوت میکشید،مشکل از کجاست؟ باند ،آمپ یا سورس؟ این مشکل تو موزیک هم هست تو صدای زیاد بلندگو خرخر میکنه؟ ج-من فیلم هایhd زیاد دیدم حتا با حجمهای بالای 10گیگ با تصویر خوب آشنام اما با صدای خوب نه خیلی، یه بلو ری کپی تو صدا خیلی متفاوته با یک فیلم دانلودی حتا با صدای dts ،میخوام بدونم بلوری اصل با کپی تا چه حد متفاوتن؟
دوستان تلویزیوننم سونی ex720 سونی هست
میخوام سینمای پایونر بگیرم مدل 727 یا 424
انتظارات :میخوام صدای برنامه های تی وی از سینما پخش بشه و کیفیت صدای خوبی داشته باشه -- پخش فیلم سه بعدی در حد قابل قبولی باشه و زیر نویس هم پخش کنه
بنظر شما انتخابم درسته ؟ اگه امکان داره راهنمایی کنید
یه چیز دیگه اگه از بانه مدل e985 سونی را بگیرم چطوره؟
سلام مبارک باشه.انشالله به شادی استفاده کنی.نقل قول:
1-تفاوت هارو باید درک کرد.خیلی وقت ها هزینه های زیادی برای تغییرات کوچیک انجام میشه.پیشنهادم اینه اگر از نظر هزینه مشکلی نداری کابل رو تهیه کن.
2-احتمالا شما بیشتر از توان بلندگو بهش جریان میدی.
3-تفاوتش به اندازه تفاوت فیلم دانلودی با بلوری نیست ولی در این مورد هم مثل مورد اول میگم باید تفاوت هارو درک کنی.برای امتحان یه فیلم ارجینال بگیر و با کپیش مقایسه کن.
سلام.نقل قول:
گزینه های درستی انتخاب کردی.
پیشنهاد اینه از بانه خرید نکنی با توجه به اینکه جنس فیک به ووفر پیدا میشه.
سلام دوستان
من یه سینما خانگی میخواستم واینها برام مهمه:
1- باندهای عقب بی سیم باشه(قطع و وصلی و نویز نداشته باشه) البته اگر همه باندهاش بی سیم باشه هم خوبه
2-استفاده من فیلم دیدنه و موسیقی گوش نمیدم و انتظار دارم صدای سینمایی خوبی بهم بده که منو تو فضای فیلم قرار بده
3- اوپتیک پلیرش قوی باشه که با کوچیکترین خشی گیر نکنه
4-ظاهرش هم قشنگ باشه
لطفا چندتا چیشنهاد بهم بدید
من برای دوستم یه سینمای وایرلس خریدم اصلا راضی نیست صدای باندهای عقب با وجود اینکه دقیقا عین باندهای جلو هستن ولی نصف صدای باندهای جلو رو دارن
تازه باندهای عقب بیسیم بیسم هم نیستن!!
باید از گیرنده وایرلس به باندهای عقب سیم بکشی
از جلو دستگاهم که رد میشی صدای باندهای عقب قطع میشه
خلاصه از من به شما نصیحت پول اضافه بابت وایرلس ندین که مثل این دوست ما پشیمون میشین
دوستان من سینمای خانگیم ال جی مدل 870 هست . فیلم های HD رو از طریق هارد به تلوزیون وصل میکنم و میبینم و صدا رو هم با کابل اپتیکال از سینما میگیرم که شش کاناله پخش بشه . جدیدا متوجه شدم فیلم های HD با صدای شش کاناله با فرمت AAC خیلی خوب پخش میشه و باندهای عقب هم صدا رو تفکیک شده پخش میکنن . اما فیلم با صدای فرمت DTS از باندهای عقبی پخش نمیشه و فقط باندهای جلو صدا رو پخش میکنن .
فکر میکنید مشکل از چیه ؟
احتمالا تلویزیون شما ساپورت نمیکنه.نقل قول:
سلام. من یک اونکیو sr309 خریدم با جامو 606 و مستحضرید که سیستم DTS هست. حالا این آمپ بعد از چند روز که کار کرد بلندگو سنترش در تمام سوییچ هاش صدای فش فش از توش میاد و این هیچ ارتباطی به کابل و تجهیزات جنبی و برق نداره چو همه رو امتحان کردم و با زدن به برق بدون ورودی این صدا میاد. و موضوع دوم این که از روی ریموت سوییچ هاش موقع دیدن فیلم قاطی میکنه و عوض نمیشه البته از روی خود دستگاه عوض میشه. به نظر شما چکار باید بکنم؟
ضمنا من مشهد هستم. از کمک و راهنمایی شما تشکر میکنم.
شما با فروشنده تماس بگیر و مشکل مطرح کن اگر امکانش باشه برات تعویض کنهنقل قول:
یعنی واقعا مطلب من ارزش جواب دادن نداشت!!!!!!!!!:n04::n30:
سوال شما یکم تکرای که میشه در پست های قدیمی جوابشو پیدا کرد.نقل قول:
در حال حاظر سینما های محدودی در بازار هست که بایدخودتون مدلی که مورد نظرتون هست پیدا کنید چون مدل ها محدود هستند و نمیشه رنج گسترده ای پیشنهاد داد.
دوران لنز قوی دیگه تموم شده و اکثرا فیلم روی فلش و هارد نگاه می کنند.
افرادی هم که دیسک اصل میخرند معمولا از محصولات کلاس بالا استفاده می کنند که مشکل خرابی کمی دارند.
درود سیستم rs777 پایونیر رو با آمپ 522 و بلوری 450 گرفتم. وقتی که همه بلندگوها شو وصل کردم surround ها و center صدا نداره. به نظرتون مشکل از کجاست؟یادآوری کنم که برای تست یه فلش به آمپ زدم و هنوز بلوری رو وصل نکردم.
صدای فایلتون استریو بوده یا 6 کاناله؟ اگر استریو بوده باید به صورت دستی تنظیم صدا را به تبدیل 2کانال به 6 کانال تغییر دهید. (که فکر کنم دوحالت داره 5.1 ساروند (صدای همه کانال ها یکی) و دالبی که البته این دو حالت خودشون معمولا چند حالت دارند)نقل قول:
امین جان سپاسگزار از راهنماییتون. فایل صوتیم استریو بود. متاسفانه دستگاه به نمایشگر وصل نیست که گزینه ها رو تغییر بدم. آیا بدون نمایشگر میتونم گزینه های تبدیل رو تغییر بدم؟
من این مدل را استفاده نکردم شدنش که می شه به دفترچه نگاهی کن. (خودم برای 727 از حفظ می زنم هنگام پخش دکمه sound بعدش دوتا پایین ok بعد 4 تا پایین ok.) برای آمپ ها باید راحت تر باشه دکمه مستقیم هم شاید داشته باشه.نقل قول:
salam doste aziz mikhastam bedonam in ampetono mifroshid age foroshandeed man kharidaram ba tashakor
سلام.یک سیستم های فای 30% برای فیلم و 70% برای موسیقی چی پیشنهاد میکنید؟ حدود 9 تومن میخوام هزینه کنم.خودم فکر میکنم امپ پایونر lx85 با قیمت 4800 و پلیر پایونر lx55 با قیمت 1400 واسپیکر جامو 606 با قیمت 2600 ویک ساب 300w یا بالاتر .اما میبینم طرفدارای یاماها توی امپ و فوکال توی اسپیکر بیشترن.نظر شما چی هست؟
سلام.نقل قول:
سیستمی که انتخاب کردی خوبه.
با بودجه شما بعید میدونم بشه فوکال گرفت.فکر کنم یه پکیج سری 7 فوکال بخوای بگیری الان باید حدود 6 تومنی هزینه کنی.شاید هم بیشتر.یه قیمت بگیر.اگر بودجت برسه با آمپ 775 یاماها انتخاب خوبی میشه.
سلامنقل قول:
اسپیکر مانیتور ادیو سری rx 6 یا rx8 خیلی خوب با این سیستم مچ میشه . از جامو خیلی سرتره .
مانیتور شاید یکم در موزیک بهتر باشه اما برای فیلم خیلی ضعیف و مخصوصا در باس کم میاره. تویتر مانیتور ادیو ضعیف و زود میسوزه و طاقت جریان بالا نداره. برای همین با پایونیر میفروشن چون پایونیر هم جریان کمی داره.نقل قول:
درود
قصد خرید پایوننیر727 دارم یه سوال برام پیش اومده میشه کامپیوتر رو به سینما وصل کرد و از تصویر گرفت