دوستان امضا رو نیگا ! خوب استرس رو کم میکنه نه ؟ :دی ! کپی رایت نداره خواستین بذارین تو امضاتون
Printable View
دوستان امضا رو نیگا ! خوب استرس رو کم میکنه نه ؟ :دی ! کپی رایت نداره خواستین بذارین تو امضاتون
منم امروز با بدبختی اطلاعات ثبت نامیم رو بین یه مشت کاغذ پیدا کردم :31:
افتادم دانشکده آموزش های مجازی -» دانشگاه تربیت معلم آذربایجان.
یه روز باید پاشم برم ببینم کجاس :31:
امیدوارم مشکل کارت رشته های فرعی بچه ها حل بشه .
موفق باشید :46:
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
والله داداش انتظاراتت همچین زیاد نیس .نقل قول:
شما اگه 20 درصد هر کدوم از عمومی ها رو بزنی و بیای 15 درصد هم هر کدوم از اختصاصی ها رو بزنی راحت بین 38K و 40K هستی .
یعنی هیچی نمی خواد . اگه 5 تا سوال تو عمومی ها درست بزنی و بیای تو اختصاصی ها هم نزدیک 10 تا سوال درست بزنی راحت می گیری .
موفق باشی
شمارش معکوس :از این لحظه :کد:http://tinyurl.com/289gohw
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* این استرس میده ؟! :D
امسال یکی شده دیگه دوتا نیستش همشم توی پلاستیک نایلون هر چیزی :دی بسته بندی شده پلمپ دار شیک :دی :دی :دینقل قول:
دوستان پاسخ نامه عمومی و اختصاصی یکیه؟
یا برای عمومی یه پاسخنامه و برای اختصاصی یه پاسخ نامه دیگه میدن؟
دوستان سلام !
یه سوال : وقت پاسخ به دفترچه ی عمومی که تموم بشه دفترچه رو میگیرن ؟
فکر کنم آره .میگیرن. چطور مگه ؟ میخوای از وقت اختصاصی بزنی و بدی به عمومی ها ؟
بله ميگيرن .نقل قول:
اميدوارم همه كنكوري ها و مخصوصا كنكوري هاي p30world رشته دلخواهشون رو قبول بشن . :11:
از طرف كنكوري سال قبل
آره . (البته واسه زبان.)نقل قول:
دوستان کسی میتونه بگه چطور میشه این نرم افزار تخمین رتبه گزینه دو رو بدست اورد؟
طبق برنامه ی قلم چی ، همه رو 20 بزن حله :دنقل قول:
ی
نقل قول:نه یکی ، نه دوتا ، پس چند تا :دی؟ میخواین ساعت نجومی هم بر اساس پیکو ثانیه بزارید و راحت کنید خودتون رو :دینقل قول:
راستی کنکور 1 july هست. 30 june میشه 4شنبه
فکر کنم تحت وب باشه. باید حتما توی طرح باشینقل قول:
Bio راست میگه تحت وب هست مثل تخمین قلم نیست که راحت بتونی دانلودش کنینقل قول:
البته من چند روز پیش سعی کردم با reserve engineering یه اکانت برای خودم اونجا باز کنم ولی نشد!:41:
--------------------------------
برای سومین بار:
جز این کارت که پرینت کردیم آیا کارتی یا چیزه ای دیگه هست که باید انجام بدیم؟
دوستان دیروز کسی نیکخو رو دید؟
چی می گفت؟
-----------------------------
از این سایت iransima هم که نمیشه چیزی رو دید!
خبر موثقه؟نقل قول:
سوالات زمین اغلب تخیلیه از 86 به اینور بقدری مفهومی شده که سخت میشه درصد بالای 60 به دست اورد . من خودم چند دور خوندم ولی هیچ کدوم از کنکورای سراسری بالای 65 نزدم . اینم بگم که توی قلم چی راحت 70 به بالا میزنم مثلا آزمون جمعه رو 80 زدمنقل قول:
کارت باید رنگی چاپ بشه یا سیاه سفید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید 7 محل آزمون باشی. 7ونیم درارو میبندن با کسیم شوخی ندارن . راستی کارت ورود به جلسه رو نشون بدی میتونی وارد طرح بشی پس نگران اونش نباش راهنمایی رانندگی به همه اونایی که کارت کنکور دارن اجازه ورود به طرح رو میدننقل قول:
اصلاااااااا نبر به یا اینکه اول جلسه میبینن و ازت میگیرن یا اینکه حواسشون نیست و نمیبینن یهو وسط آزمون میان بالا سرت میبینن چندتا برگه دستته که توش کلی خط خطی و چیزای نامفهوم (همون حل سوالا) رو میبینن فکر میکنن تقلبه . ارزش ریسک ندارهنقل قول:
[QUOTE=BossX;5110944]جدی میگی؟یعنی اول آزمون عمومی میدین بعد میرین یه روز دیگه آزمون اختصاصی میدین؟نقل قول:
من رنگی زدم ولی همه سیاه و سفیدم باشه فرقی نداره چون عکسا رنگی نیستنقل قول:
راستی بچه ها سرعت تاپیک نزدیک سرعت نوره :31:من دیروز نیومدم امروز اومدم 10 صفحه جلو رفته. ببینم میتونین قبل از کنکور رکورد 1000 صفحه بزنین رو کم کنی:46: فکر کنم یک شنبه هفته دیگه این تاپیک بسته میشه :41:
وای نامرد, دستشووییم گرفت :دینقل قول:
عکس ما که رنگیه, عکس شما رو نمیدونم :دی ما به عکس خودمون احترام میذاریم :دی و رنگی تحویل سنجش دادیم.نقل قول:
من رنگی زدم ولی همه سیاه و سفیدم باشه فرقی نداره چون عکسا رنگی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون 30 June سال دیگس ! ... کنکور 90 هست !!!
این برنامه ی کنکور 7 از شبکه آموزش شروع شده. تا 11 شب هم ادامه داره. فردا هم از 9 صبح تا 11 شب. حواستون بهش باشه و قسمت هایی که دیدین به دردتون می خوره رو ببینین...
سلام. می گن بذاریتش کنار صندلی و میان و جمعش می کنن.نقل قول:
نه!نقل قول:
بچه ها یه سوال . از وقت عمومی میشه داد به اختصاصی ؟
چون من معمولا تو عمومی ها حداقل 5 دقیقه اضافی میارم . نظرتون چیه ؟ :20:
کاش میشد:13:نقل قول:
بچه ها جاتون خالی امروز صبح رفتم شناسناممو عکسدار کردم!
ممنون/:5:
یه مسئله
مگه سوالارو ازمون نمی گیرن بعد آزمون؟
اگه بگیرن بعد از پاسخ نامه چطور می خواین 235 سوال رو ببینین چطور زدین و درصد حدودی بگیرین؟
برام واقعا سوال شده؟؟؟:13:
ویرایش ______
خوب درصدات وقتی اومد ببین دیگه.نقل قول:
نمیشهنقل قول:
به نظر من 5 دقیقه نه خوبه نه بده. اگه بتونی برسونیش به 15 دقیقه خیلی خوبه. چون میتونی باز 15 دقیقه رو تقسیم کنی بین درسای عمومی
پارسال من هر کسیو می دیدم درصداشو حساب کرده بود.نقل قول:
تازه تا اعلام نتایج اگه از درصدات خبر نداشته باشی دیگه چطور تحمل می کنی؟:41:
:18::18::18: در ها رو هفت میبندن ها!!!!!!!!نقل قول:
زیر کارت نوشته نیم ساعت قبل فرایند آزمون فرآیند آرمون هم ساعت 7:30 شروع میشه
فک کنم نیم ساعت بعد از تموم شدن آزمون ، پاسخنامه و سوال ها روی سایت سنجش قرار میگیرهنقل قول:
میتونی دانلود کنی و ببینی چقد درست زدی و درصدا رو حساب کنی دیگه
من که بشینم حساب کنم استرسم زیاد میشه ، صبر میکنم تا اعلام نتایجنقل قول:
-----------------------
بچه ها حواستون باشه ، امسال ساعت 7 در رو میبندن و 7:30 آزمون شروع میشه
(متن خود سنجش)
درب حوزه هاي امتحاني صبحها راس ساعت 7:00 صبح و بعد از ظهرها راس ساعت 14:30 بسته خواهد شد و شروع فرايند آزمون صبح راس ساعت 7:30 و بعدازظهر راس ساعت 15:00 آغاز مي گردد .لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن درب سالنهاي امتحاني ممانعت بعمل خواهد آمد.
نيم ساعت كه نه فك كنم چهار ساعت پس از اتمام آزمون كليد ها ميان ! :13:نقل قول:
من که اصلا یادم نمی مونه چه گزینه هایی رو سر آزمون زدم!!! ظاهرا باید بشینم تا نتایج بیاد!!
تو این 5 ساعت کیا اومدن چیا گفتن
؟
من از ساعت 2 دیدم برنامرو
چیزی که از دست ندادم ها؟
اولا به نظر من بشین درصداتو حساب کن چون پارسال یادمه بعضی از دوستام حساب نکردن بعد کلی پشیمون شدننقل قول:
اول و آخر باید بفهمید که چیکار کردید. تازه یه حدود رتبه ای هم بدست میاد که میشه به انتخاب رشته فکر کرد
بعدش هم شروع فرآیند آزمون ساعت 7:30 هستش. میان یه فرم نظر خواهی میدن پر میکنیم بعد هم قرآن میخونن و از این جور حرفا... امتحان 8 شروع میشه
توی دفترچه سوالات پارسال (88) اینطوری نوشته؛: حق انتشار سوالات کنکور سراسری تنها 48 ساعت بعد از برگزاری آزمون برای اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز میباشد...
بابا کی تحمل میکنه 48 ساعتووووووووو آخه... :19:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
یعنی باید 48 ساعت صبر کنیم تا جواب ها رو بزارن؟؟؟؟؟ :19:
نه بابا! 3ساعت بعد از اتمام آزمون جواب ها میاد رو سایتنقل قول:
احتمالا انتشارات دیگه جز سازمان سنجش رو گفته که حق ندارن...
آخه حفظیات سر قرصم یخورده داغون شده ، بخاطر همین اصلا یادم نمیمونه چی زدم. مرسی که گفتی. آخه یکی از بچه ها گفته بود در هارو 7:30 میبندن. ولی انگار 7 میبندن :دینقل قول:
امسال دفترچه ها شخصي سازي شده،اونوقت چطور ميخوان كليد سوالات را بذارن؟واسه همه كه يكي نيست!
دوستان کارت زبان ما هم اومد با تاخیر اونایی که دو کارته بودن کارتشون یکی نیومده بود برن چک کنن اومده.
كليد مربوط به دفترچه A رو فقط معمولا ميزارن و بقيه بايد بر اساس اون جواباشونو چك كنند ! بعدشم سوالا كهنقل قول:
يكيه و فقط ترتيبشون فرق داره !!!
سلام
یه سوال داشتم ... کارتها اومده رو سایت واسه پرینت(رشته ریاضی) ؟