سریع بیاید اون شهر
Printable View
سریع بیاید اون شهر
اقا وقتی دارین مغازه ها رو میسازید دعا کنید که اجناس خوب بیادنقل قول:
اول هم اون هتل لعنتی رو به 5 برسونید
logos تو تنها کسی نبودی که تو ورلد 1 بازی میکردی پس اینقدر دستور نده :دی :دینقل قول:
Residences تو یه روز لول 3 شد هدف بعدی فردا ساعت 7 صبح شروع میشه هدف بعدی bank هستش هتل الان لول 2 هستش بعد ساختن بانک یه لول اپگریدش میکنیم بعدشم نوبت Town hall
به همه ميل بزنم كه مي خوايم بريم يه شهر ديگه و از اين حرفا؟نقل قول:
حاج عمو جان لطفا با بچه ها هماهنگی کن بیان اینور ... لیست رو هم بده دعوت کنم
اره به همه بگو جا واسه همه هست پاشن بیان راستی یادتون باشه شهر رو ترک نکنید که یکی بیاد بسازتش شهر مفتی گیرش بیاد فوقش بدیدش به یکی از این قویای کنارمون پیمان الینس بگیرید ازشون.نقل قول:
خودم تو شهر مي مونم...نقل قول:
اره به همه بگو جا واسه همه هست پاشن بیان راستی یادتون باشه شهر رو ترک نکنید که یکی بیاد بسازتش شهر مفتی گیرش بیاد فوقش بدیدش به یکی از این قویای کنارمون پیمان الینس بگیرید ازشون.
حاجی alii کردی؟؟
فعلا توی این شهر بکن.
اینجوری پول بریزید تو شهر ظرف 1 ماه شهر همه چیزش لول اخره:
Today at 1:11 PM M-Pro deposited $ 1055.
Today at 1:03 PM khiar deposited $ 160.
Today at 12:11 PM mashange deposited $ 234.
Today at 4:33 AM King Crimson deposited $ 19.
Today at 4:28 AM khiar deposited $ 146.
On 4/24/09 at 6:15 PM King Crimson deposited $ 34.
On 4/24/09 at 2:59 PM khiar deposited $ 125.
On 4/24/09 at 10:51 AM khiar deposited $ 205.
On 4/24/09 at 10:50 AM King Crimson deposited $ 81.
On 4/23/09 at 7:09 PM King Crimson deposited $ 85.
On 4/23/09 at 7:09 PM khiar deposited $ 42.
On 4/23/09 at 4:53 AM Mithridates deposited $ 415.
On 4/23/09 at 4:52 AM King Crimson deposited $ 293.
On 4/22/09 at 10:59 AM King Crimson deposited $ 64.
On 4/22/09 at 10:58 AM Mithridates deposited $ 315.
On 4/21/09 at 9:02 PM King Crimson deposited $ 371.
نه خودت پاشو بیا شهر رو میدیم به چینیا پیمان اینس میگیریم ازشون بدردمون هم میخورن هم بعدا تو جنگا هم برا خرید ایتم.نقل قول:
آره فعلا تا اينجا هستيم ادشون كردم.نقل قول:
حاجی alii کردی؟؟
فعلا توی این شهر بکن.
===
مي خواين به يكي از شهر ها بگم كه بعد از تخليه شهر رو بهتون ميديم ولي بايد يكي از خودمون فوندر باشه و هر كدوم از اونا كه خواستن رو كنسولر مي كنيم. در عوض شهر كانل در اختبارشونه و هر كاري رو كه بخوان فوندر برا شون انجام ميده؟؟
ممكنه قبول كنن؟
نه قبول نمیکنن ولی ازشون میخوایم که یه کونسولر از ما بزارن تو شهرشون(چینی ها خیلی عالیه من میرم باشون صحبت کنم)نقل قول:
دستت درد نکنه ... میدونستم :27:نقل قول:
فکر نکنم کسی دلش بخواد بیاد توی اون خراب شده !! :27:نقل قول:
هرکی بیاد سایشو با تیر میزنن !! :31:
اقا این شهر جدید یه حسابدار میخواد که وقت کافی حتی موقع امتحانات داشته باشه کی میتونه این کارو قبول کنه؟
4 روزه پاس اوتم xD اینا یه مشت عقده ای هستننقل قول:
هرکی بیاد سایشو با تیر میزنن !!
اگه کارگر میخواین kharkar رو دعوت کنین D: اسکیل constuction در لول نوزده 93 (با لباس چرک و داغون)
اینم دعوت کنید لطفا
KoPoL
برادراااان بریزید دهن کارگرای چینی رو آسفالت کنید !! من که داشتم از شهر میرفتم گفتم نمیشه همینطوری برم باید یه حالی از اینا بگیرم رفتم سراغ کارگرا نامردا میلیونرن از هرکدوم کلی پول گرفتم xD
دوستان یک خبر بد:
رنک دوئل من 10 تا کم شد :(
از 103 اومد روی 113 توی ورلد 9
ببینید در the west هر کدومتون در کدوم world هستید؟
من به زودی هم دوئلر خفن میشم هم ورکر خفن
الان با لول 28 یه کار برام باز شده که در 2 ساعت حدود 150$ میده و یه کار دیگه که در 2 ساعت حدود 150 تجربه !!
از این به بعد اسکیل هامو خرج نمیکنم و یهو میدم به دوئل و همرو میترکونم ...
نقل قول:
ببینیم یا بگیم
اگه منظور شما بگیم بود من تو ورد 8 هستم
با یوزر mohammad.ir بازی میکنم .:20:
من با کاراکتر دومم پول میریزم
HolyPrince
با chaghal نمیتونم زیاد پول در بیارم !
چاقال خان یوزر های دومت رو ببر توی کوروش تا وقتی میخوایم همه اعضای کوروش رو دعوت کنیم جا نیفتی
holyprince و chaghal که توی شهر هستن !نقل قول:
چاقال خان یوزر های دومت رو ببر توی کوروش تا وقتی میخوایم همه اعضای کوروش رو دعوت کنیم جا نیفتی
kharkar لول 19 کارگر خالص تو شهر openforanyone
kopol هم لول 10 hiding خالص moneymaker تو شهر cyrus d great
من با چینی ها حرف زدم قرار شد اگه شهر رو بهشون بدیم بزارن تو شهر یه Counselor داشته باشیم + پیمان الینس.نقل قول:
خبر خیلی خوبیه حامد جان ...
من میرم اونجا : دی
حالا از کجا معلوم که فردا مارو نفرستن بیرون و بگن برین گمشین ؟
آقایون هر کی این کوئست رو رفته لطفا کمک کنه !!
the avenger thomas
من یه هفته میشه دارم پول جم میکنم که آیتم کوئست ها رو بخرم حالا هم که خریدم بعد 8 ساعت هم که تو راه بودم تا به طرف برسم اصلا کوئستی نشون داده نمیشه !! حالا 200 exp خودش و 290 تا اون یکی جهنم ! نمیشه دنباله کوئست ها رو رفت خواهشا یکی کمک کنه !
به حاج عمو 2 تا اسم دادم قرار شد اینوایتشون کنه از اونا حالا نمیدونم اینوایت کرده یا نهنقل قول:
من منتظرم شهر تخليه بشه اونوقت دعوتشون كنم!نقل قول:
به حاج عمو 2 تا اسم دادم قرار شد اینوایتشون کنه از اونا حالا نمیدونم اینوایت کرده یا نه
شهرمون حيفه!!! مفت گير چيني ها مياد!
محمد سريع جمعيت رو زياد كن چند نفري كه موندن رو دعوت كنين تا شهر رو تحويل چيني ها بدم!
===
دلم ميخواد بدونم كلابي ها چي در مورد ما فكر مي كنن وقتي ببينن شهر هيچ كي داخلش نيست!
فردا انرژي پر مي كنم براي آخرين بار كلاب رو مي شورم. البته بيشتر مي خوام كلاه جديدم رو امتحان كنم!!
بابا يعني چي مي خواين شهر رو مفته بدين دست اين چينيها
اگه اينكار رو بكنيد مي گن اين ايراني ها ترسو هستن ، تا 2تا دوئل باختن كم آوردن زرتي شهرو دادن به ما و رفتن:41:
من تا آخرين نفس مي مونم شما هم برگردين (در نرين)
به خدا حيف شهر 11000 امتيازي رو بديم دست اينا و از اول شروع كنيم
خبر جدید از فروم کلاب:
نقل قول:
eboueahleb today at 1:26 pm
cyrus is almost empty now...
البته اگه چيني ها به قولشون عمل كنن خيلي هم مفت در نمياد ولي ترس من از اينه كه يهو بزنن زير همه چيز و ...نقل قول:
بابا يعني چي مي خواين شهر رو مفته بدين دست اين چينيها
اگه اينكار رو بكنيد مي گن اين ايراني ها ترسو هستن ، تا 2تا دوئل باختن كم آوردن زرتي شهرو دادن به ما و رفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا آخرين نفس مي مونم شما هم برگردين (در نرين)
به خدا حيف شهر 11000 امتيازي رو بديم دست اينا و از اول شروع كنيم
بابا حیف این شهر که بیوفته دست این چشم بادمیا
اگه شهر را متروکه کنیم بهتره تا بدیم دست اینا
پيمان الينس چيه بابا ؟نقل قول:
دفعات قبلي هم كه پيمان بسته بودن ديدم چقدر وفا كردننقل قول:
شهر و بهشون بدين زرتي همتون رو ميندازن بيرون
ندین بهشون
اگه هم ندیم بهشون باز هم شهر جزو شهر اوراح میشه و اونا میگیرنش ...
فاندر شهر Sea هم امروز بهم میل داد و گفت که چینی ها شمارو مجبور کردن که بری و این حرفا و من گفتم نه ....
سعید جان شما وقتی از هیچی خبر نداری مخالفت نکنی بهتره
هر روز 2 - 3 نفر از شهر میرفتن و من همینطور افراد جایگزین میکردم که بقیه مردم در نرن
هر 2 روز پاس اوت میشدیم ... انرژی 100 میشد 0
خب به نظر تو کی میخواست توی اون شهر بمونه ؟
چند نفری هم که بودن حتما لولشون کم بود و ...
در ضمن ، اگر هم چینی ها به قولشون عمل نکردن آبروشون رو توی فروم میبریم و این کارمون باعث میشه که چینی ها جلوی همه خراب بشن و توی بازی بد نام بشن
خوب وقتي انرژيتون 100 از شهر برين بيرون باز بعدش بيان تو (كاري كه من خودم هميشه مي كنم)نقل قول:
بعدشن اگه تو Mortician شهر اونا رو نگاه كني مي بيني كه از 1800 تا دوئلشون تقريبا نصفشو باختن يعني اونا دشمن زياد دارن حداقل 6-7 تا شهر بزرگ دشمنشونه مثل كل شهرهاي silversnake
SilverSnake به جز میدلتون دشمنی نداره آقا من مشکلی ندارم اگه موافق نیستید به من هیچ ربطی نداره میتونید برگردید و بجنگید اگه واقعا اینطور میخواید برگردید ولی باید پای لرزشم باشید.نقل قول: