سلام دوستان من دیگه از شاتل خسته شدم میخوام بیام بیرون ولی نمیدونم کجا خوبه لطفا راهنمایی کنید!؟؟ :41:
Printable View
سلام دوستان من دیگه از شاتل خسته شدم میخوام بیام بیرون ولی نمیدونم کجا خوبه لطفا راهنمایی کنید!؟؟ :41:
براي گرفتن اينترنت پرسرعت پيشگامان تو تهران چيكار كنم؟
دوستان کسی نیت جواب بده؟؟؟ به نظرم برم سمت وایمکس ایرانسل یا مبین نت بهتر باشه؟!!!نقل قول:
سلام دوستان؛
جریان اجرای این قانون لغو محدودیت حجمی به کجا کشید؟ چشم ما شهرستانی ها هم به تهرانی هاست ها؛ اونا دستشون بازتره؛ ناامید نشید.
من سپنتا استفاده میکنم ازش راضی هستم.جدیدا 30 در صد هم ازون کرده.
هیچی زنگ میزنی فروش درخواست میدی! تلفن 23545نقل قول:
همشون سرو ته یه کرباسن مبین نت قبلا طرح 2 تا 8 صبح و جمعه رایگان داشت ولی قیمت بالا بود تست نکردمنقل قول:
یعنی هیچکس عصر تلکام نداره به ما جواب بده!نقل قول:
نگير! اينترنت از يشگامان نگير كه مزخرف ترين شركتهنقل قول:
من 2 ماه پيش بعد از 1 ماه علاف شدن از اين شركت گرفتم (قبلش داتك داشتم) هفته اول عالي بود اما بعدش ديگه مشكلات شروع شد (البته تو شبانه روزانش هنوزم عاليه) شبانه سرعت دانلود بيشتر از 40 واسه سرويس 1 مگ نميشه !!! هرچي هم زنگ ميزنم ميگن همينه كه هست
البته 1 هفته هم سرعت روزانم مشكل داشت كه فقط جوابشون اين بود : بررسي ميكنيم !!!! و يك هفته با تماسهاي مكرر كن (روزي 4 يا 5 بار) بالاخره بررسي شد
كلا به نظر من نگير از اين شركت
سلام بر برو بچ پر کار این تایپیک
یه سوال دارمو اون اینکه اگه خط تلفن یکطرفه باشه
ADSL کار می کنه ؟ میشه ADSL رو خط وصل کرد ؟
الان یکی از دوستام خط شون یه طرفه است ازم پرسید میشه
ADSL بخرم یعنی رو خطمون کار می کنه ؟
منتظر جوابم
مرسی از همتون :11:
هیچ کسی اطلاع نداره !؟نقل قول:
همچنان منتظر راهنمایی هستم !؟ :37: :45:
`دوست من الان آسیاتک داره سرویس 512 گرفته زنگ زده پشتیبانی گفتن که الان 2 مگ برای این سرویس ها شیر شده الان میگه راست میگن چون سرعتش روی 200 هستش که همون 2 مگ میشه. سیاست جدیده اینکارو کردن شما حجمت رو سریع تموم کنی و کیفیت نامحدود ها افتضاحه
دوستان به صرفه ترین لیست که بیشترین سرعت رو در طول روز داشته باشه و شبانه رایگان باشه و خدماتش خوب باشه به نظرتون کدام هست؟!
من خدم آسیاتک دارم به فکر گرفتن 512 لیست اکو شاتل هستم.
نظر شما چی هست
منطقه مخابراتی من هم باهنر هست و صبانت هم نداره
داتک و پارس آنلاین هم خیلی گرون هستند
نظر شما چی هست
نخیر نمیشه باید وصل باشه و اخرین فیش تلفن هم دستتون باشه.نقل قول:
ADSL كار مي كنه اما نمي شه وصل كرد !! يعني اگه شما اينترنت پر سرعت داشته باشيد حتي ممكنه تلفنتون قطع هم بشه و شما اينترنتتون قطع نشه (مگه اينكه ايراد سخت افزاري يا قطعي سيم داشته باشيد) اما براي درخواست اينترنت بايد اخرين قبض پرداخت شده تلفن رو همراه داشته باشيدنقل قول:
این دوستم تازه می خواد adsl بگیرهنقل قول:
ADSL كار مي كنه اما نمي شه وصل كرد !! يعني اگه شما اينترنت پر سرعت داشته باشيد حتي ممكنه تلفنتون قطع هم بشه و شما اينترنتتون قطع نشه (مگه اينكه ايراد سخت افزاري يا قطعي سيم داشته باشيد) اما براي درخواست اينترنت بايد اخرين قبض پرداخت شده تلفن رو همراه داشته باشيد
پس باید اول تکلیف خط معلوم بشه نه ؟
بله اون توضيحات من تكميلي بود :دي وگرنه در مورد ايشون اول بايد بدهي شون رو بدننقل قول:
دوستانی که اینترنت 128 مخابرات هر ماه ده هزار تومن رو گرفتند میخواستم بدونم سرعت اینرنتشون معمولا چنده چه در حالت معمولی و چه در حالت دانلود ممنون میشم اگر سریعا بنده رو راهنمائی کنید
ضمنا میخواستم بدونم برای درخواست ای دی اس ال مخابرات چه مدارکی رو میخواد
دوست عزيز من كه دارم اصلا راضي نيستم وقتي يه فايل دانلود ميكني مخصوصا حجم بالا يه پيخ ميخواي باز كني عذاب ميده در صورتي كه من شركت هاي ديگه رو استفاده ميكردم اينجوري نبود. فقط به درد وب گردي ميخوره اونم هميشه سرعتش يكسان نيست. در ضمن تا الان نشده يه سرعت دانلود يكسان داشته باشه. از روي 8 شروع ميشه تا 18 ولي اكثرار وي همون 10 هستش. من كلا از adsl درد سراش خسته شدم ميخوام برم همون وايمكس بگيرم حداقل بين بد و بدتره هستشنقل قول:
سرعت اينترنت مخابراتي كه من استفاده ميكردم عموما بين 14 تا 16 بود و مشكل انچناني نداشت
اينكه شما يه فايل بخواهيد دانلود كنيد و صفحه هم باز كنيد مشكل داشتيد ماله اينه كه اين 16 تا داره واسه دانلود استفاده ميشه و من داتك هم استفاده ميكردم همين مساله بود (مگه اينكه اينترنت اسما 128 اما 1 مگ استفاده كنيد)
مخابرات 256 هم ميده 10 هزار تومان و سرعتش روي 20 هستش. جالب اينجاست كه مخابرات مشهد همه سرويس هاش 128 هست ولي سرعتش روي 2 مگابيت هست اين رو مطمئن هستم چون پسرخاله خودم تجهيزات مخابرات مشهد و اصفهان رو عوض كردن و تهران هم دست اينهاست شركت پرورش داده ها. اگر مخابرات تهران هم اينجوري ميداد عالي ميشد.
یعنی اگر بخواد دانلود کنه بین 14 تا 16 درست متوجه شدم؟اینجوری حداقلش اینه که ترس از اینترنت رفتن مدام نداریمنقل قول:
مخابرات سرعت 256 رو میده 25600 تومن هر دو ماه میخواستم بدونم سرعت 128 با 256 موقع دانلود چقدر با هم فرق دارند میصرفه 256 رو بگیرم
به صورت استاندارد سرعتش 2 برابر 128 است ولی ممکنه کمتر یا بیشتر هم بدن.نقل قول:
قیمته خوبی داره میده(نامحدود).
سرعت 256 روي 20 هستش در ضمن اينكه اين دوستمون ميگه روي 16 شما رو اون حساب نكن من در منطقه فرد اسدي دارم استفاده ميكنم اصلا تا به حال روي 16 ثابت نبوده تازه با idm. بستگي به مخابارت منطقه و تجهيزاتش هم داره ولي كلا اكثر جاهاي تهران سرعتشون همينه. شما برو تو تاپيك خود مخابرات پست بزن تا جواب بدن و پست هاي بقيه رو هم بخون. اگر نميخوا پول بدي به اينترنت برات مهم نيست همين مخابرات رو بگير. ولي مخابارت براي يه كسي كه آنجنان استفاده اي نداره و كارش يه چك كردن فيس بوك و ايميل هست خوبه تازه فيس بوك رو هم سريع نمياره. اين رو هم در نظر داشته باش مخابرات سر هر اتفاقي سريع سرعت رو مياره پايين. روز قدر سرعت من افتضاح بود يه سايت هم باز نميشد ولي پسرخاله ام كه آسياتك داشتم زنگ زدم با وي پ ي ان راحت و سريع مياورد. ديگه خودت بايد ببيني چي به دردت ميخوره.نقل قول:
سلام بچه ها یک ماه پیش اینترنت ای دی اس ال من وصل شد و از قبل ویندوز سون داشتم و کسی که اومده بود مودم رو کانفینگ کنه نمی دونم چکار کرد که اینترنت وصل شد حالا که ویندوز رو عوض کردم و به اکس پی تغییر دادم اینترنت من وصل نمی شه نمی دونم باید چکار کنم و چه مراحلی رو انجام بدم کسی می تونه کمکم کنه راستی مودم من هم zrsa-a101-c هست
نقل قول:
من از مخابرات کرمانشاه گرفتم 128kb 11 تومان و 256 کیلوبایت 14 تومان
سرعت های دانلود :
سرعت 128 15 کیلوبایت بر ثانیه است
256 هم 32 کیلوبایت بر ثانیه است تازه بعضی وقتا 35 هم میشه
من512 رو میگیرم 10 تومن سرعت دانلودم 50تا60 هسش ........
نقل قول:
خیلی عالیه
اینجا 512 رو میده 22 تومان سرعت 60
نمیدونم واسه چی بعضی وقتا وقتی دانلود میکنم adsl قطع میشه ..
به خصوص شب ها
اون وقت تا صبح کامپیوتر روشن میمونه :19:
دوستان من اینترنتم بین خودم(با کابل) و یه نفر دیگه(با وایرلس) شیر ــه و می خوام کاری کنم که اون طرف پهنای باند کمتری رو اشغال کنه ایا میشه؟!
سلام .نقل قول:
خوب حتما محدودیت دانلود داره درست میگم .
من 128 بدون محدودیت دارم 12000 تومن گرفتم که جدیدا مالیات بر ارزش افزوده هم بش اضافه شده که کلا در میاد 12450 .
نقل قول:
من 256 نامحدود رو میگیرم 14 هزار تومان ماهی .
سلام .نقل قول:
خیلی خوبه از کدوم شرکت می گیری .
اینجا 256 بدون محدودیت 18000 تومنه ( شرکت دوران )
اما قیمت های کایر و شاتل فضایی .
نقل قول:
من از مخابرات شهر کرمانشاه میگیرم
البته به نظر من شخصی ها بهترن
مثلاً شرکت حسابگر قطیش کمتره اما یه 4 کیلوبایتی سرعتش کمتر نسبت به مخابرات
سرعت دانلود هم 35 . 34
حالا شما از مخابرات شهرتون سوال کن شاید ارزون باشه ..
دوستان برای گرفتن 256 از مخابرات کارت دانشجوئی کسی که فامیلیش با بنده یکی باشه کفایت میکنه یا باید خود شخص هم حضور داشته باشه و خودش اقدام کنه اگر امشب پاسخ بنده رو بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم
اخه چند روز پیش که از مخابرات پرسیدم گفت برای گرفتن اینترنت 256 باید یه کارت دانشجوئی بیاری ترجیحا هم نام
هم کارت ببر هم کپیش.نقل قول:
باید کارت متعلق به خریدار باشه.(شاید بعضی جاها گیر ندن ولی قانونه)
دوستان اگر بخوام adsl بگيرم چه شركتي بگيرم؟؟؟ صبانت و آسياتك و فن آوا رو استفاده كردم و الان هم مخابرات و اصلا راضي نيستم. يه سرويس 512 بخوام بگيرم چه شركتي بگيرم خوبه؟؟؟؟؟ سرعتش بالا باشه؟؟؟
نقل قول:
از تهران میخوای بگیری ؟؟
تو كه همه رو تست كردي ولي پيشنهاد مي كنم شاتل رو تست نكن !نقل قول: