میشه link پچ و کرکش رو بزارید.نقل قول:
Printable View
میشه link پچ و کرکش رو بزارید.نقل قول:
اين پچ 1.40نقل قول:
اينم كرك روي اين كرك مي توني كيت سرور رو هم نصب كني بهترين كركي هست كه براي بازي اومدهکد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/patch/91ff0cd628759869b5a4827b42ed7c97/PES2009Patch140.zip
کد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_For_1.20.rar
میگم چرا اوساسونا توی بازی نیستش تیمش یا من پیداش نکردم؟
کدوم لیگه ؟ مگه اسپانیا نیست؟ پس چرا نیستش؟
من چک کردم توی باشگاه های انگلیس چلسی هم نبود
پچی نیست بشه تیمایی که نیستن رو مثل اوساسونا یا همین چلسی گذاشت تو بازی
بعد پچی نیست که اسم بازیکنای ایرانی هم درست بشه ؟!
بفرما حجت خاننقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=3899060&postcount=8442
بچه مچه ها برین درساتونو بخونین کنکور دارین!!!! اینجا چه میکنید؟؟؟
سلام به همه دوستان
مي خواستم ببينم چه جوري مي شه قبل از نصب يه ويندوز جديد فايل هاي pes 2009,save رو ازشون backup بگيري
آخه وقتي ويندوز عوض مي کنم همه save هاي بازي مي پره.
توی my documents فولدر konami رو هر جا دوست داری کپی کن سیو بازی توی این فولدره/.نقل قول:
این پچ که دادی چی بود ؟
من اون اوساسونا رو میخوام
بله.علت احتمالا همون كيت سرور هست.چون من چند تا كيت رو با هم مخلوط كردم و كاملا همون كيت تهيه شده آرمين نيست.نقل قول:
اگه شما همون پچ 1.40 رو ميگيد كه نبايد اينطوري باشه.من خودم از اون استفاده مي كنم.هر دو موردي كه شما گفتين سر جاي خودشون هست.مگه ميشه چلسي نباشه؟نقل قول:
پس احتمالا يا يه پچ ديگه استفاده كردين يا اديت فايلتون رو پاك نكرده بودين.
ممنون از اطمينان شما.من هم نگفتم باگ ، گفتم هر چي دوست دارين اسمش رو بذارين.نقل قول:
در آخر هم بگم كه من انقدر بيكار نيستم كه بيام اينها رو دستكاري كنم تا بذارم اينجا.مثلا چه سودي ميتونه واسه من داشته باشه؟متاسفانه اونها ريپلاي نداشت كه بذارم ولي ميتونم براي اثبات عكس كامل رو بذارم تا ببينيد بقيه بازيكنان آمارشون كاملا در سه عكس با هم جور درمياد.و چون چنين موردي تاحالا خودم نديده بودم گفتم اينجا اعلام كنم.البته مخاطب من هم كساني هستن كه به اينها شك دارن.
شرمنده حجت خان من يه لحظه تصور كردم توي چند و چون كار اين بازي هستي كه ظاهرا اشتباه كردم. خوب مشكلي نيست توضيح مي دم برات با دقت بخون:نقل قول:
بازي PES بر خلاف بازي فيفا يك بازي غير رسمي از سوي فدراسيون جهاني فوتبال فيفا هست. ساده بگم هيچ ساپورتي از سوي فيفا نميشه چون مجوزي براي ساخت اين بازي نداره در عوض فدراسيون هايي مثل ايتاليا فرانسه و هلند شديدا اين بازي رو ساپورت مي كنن براي همينه كه شاهد حضور كامل تيمهاي ايتايليي و فرانشوي و هلندي هستيم اگه دقت كني متوجه ميشي علاوه بر اين ليگ ها ليگ هاي انگلستان و اسپانيا هم هست كه توي اسپانيا حدود نصف تيمها لايسنس شده هستند يعني اسم و لباس و ... اونها حقيقي هست ولي مثلا اسم تيم اوساسونا Fake هست نميدونم مثل اينكه نوشته پامپلونا يا همچين چيزي يا اسم والنسيا رو نوشته وال نارانجا و غيره توي ليگ انگلستان هم غير از ليورپول و من يونايتد بقيه از دم لايسنس نشده هستند. همه تيم ها با تمام بازيكنانشون موجود هستند ولي اسم تيم ها و لباس تيم ها تقلبي نوشته شده. در مورد تيم هاي ملي هم 3 نوع داريم تيم هاي تمام لايسنس شده مثل اسپانيا انگلستان فرانسه و .... كه هم اسامي بازيكنانشون صحيح نوشته شده و هم لباس هاشون واقعي هست. يه سري هم تيم هاي نيمه لايسنس شده هستند مثل تيم ملي اسرائيل يا چند تا ديگه كه لباسشون تقلبي هست ولي اسامي بازيكنانشون درست نوشته شده. سري بعدي تيم هاي غير لايسنس شده هست مثل تيم ملي آلمان يا ايران يا چين يا صربستان و چند تا ديگه كه نه اسامي بازيكنانشون صحيح نوشته شده و نه لباس هاشون واقعي هست. براي اين منظور نرم افزار هاي زيادي اومده تا لباس هاي تقلبي لوگوهاي تقلبي و اسامي تقلبي رو بشه اصلاح كرد البته براي اصلاح اسامي از آپشن فايل اديت استفاده ميشه. ولي براي كيت ها و لوگوها شما مي تونيد با كيت سرور كه مثل يك پل ارتباطي با درون بازي هست لوگو ها كيت ها و چيزهايي از اين قبيل رو به بازي وارد مي كنه. اون لينك كه داده بودم حاصل تلاش چندين ماهه من هست كه شما اگه دقت مي كردي و حوصله به خرج مي دادي مي ديدي كه بازي رو به صورت تمام لايسنس در مياره بدون دخل و تصرف در بازي از طرفي بوندس ليگا رو هم به بازي اضافه مي كنه. اگه خواستي استفاده كن ولي اگه برات درست شدن تيم اوساسونا مطرح هست ميتوني از داخل اديت بازي اسمش رو به C.A OSASUNA تغيير بدي و لوگوش رو هم از همون اديت داخل بازي وارد كني اينم لوگو استانداردش كه راحت وارد بازي مي كني:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم مشكلي داشتي بگو راهنماييت كنم حجت خان
من آهنگای بازی رو چجوری بیارم بیرون ؟ :/
اووه اووه : دی ..:: ببینید گریه میکنم سریع جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنان پیشاپیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به برنامه هاي afs_explorer و dkz studio نياز داريد.تمامي آهنگهاي قسمتهاي مختلف در فايل cs0d.img قرار داره.نقل قول:
پس از باز كردن فايل cs0d با برنامه afs explorer فايلهاي زيادي رو مشاهده مي كنيد.كه از unnamed_90 تا unnamed_782 فايل هاي adx هست.كه از آهنگ هاي جام ها،كاپها،قهرماني،منو و تماشاچيان تشكيل ميشه.
براي اجراي اونها مي تونيد پس از انتخاب فايلها با كليك راست و گزينه اكسپورت فايلها رو در جايي ذخيره كنيد تا با برنامه dkz اجرا كنيد.(چون من كه نتونستم با پلير خود afs چيزي بشنوم)براي تبديل adx به wav هم مي تونيد از همين dkz استفاده كنيد.اين هم راهنماي انتخاب آهنگ ها:
Default Top Menu & Exhibition Match Squad Select Music:
unnamed_96.adx
unnamed_104.adx
unnamed_106.adx
unnamed_109.adx
unnamed_122.adx
Default Highlights Music:
unnamed_91.adx
unnamed_92.adx
unnamed_93.adx
unnamed_94.adx
unnamed_95.adx
Default Edit Menu music:
unnamed_97.adx
unnamed_118.adx
Default League & Master League tracks:
unnamed_98.adx
unnamed_121.adx
unnamed_101.adx
unnamed_100.adx
unnamed_115.adx
Default Cup tracks:
unnamed_137.adx
unnamed_140.adx
unnamed_138.adx
اما مهمترين بخش آهنگهاي مربوط به مود champions league هست كه مي تونيد از فايلهاي 158 تا 163 به اونها گوش كنيد.ضمن اينكه اپراي معروف جام قهرمانان هم در فايل 160 قرار داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من pes 2009 رو نمیتونم نصب کنم مجبور شدم به pes 6 روی بیارم :دی
حالا میخواستم ببینم نحوه ی خرید بازیکن چه جوریه؟
آخه من هر کاری میکنم توی فصل نقل و انتقالات نمیتونم بازیکن بخرم و همه رو مینویسه Break Down
لطف کنید و از همون اول چگونگی خرید بازیکن و شرایطش رو توضیح بدید
ممنون
اگه میشه یک نفر در مورد مشکل PES فارسی توضیح بده !
من بعد از چند بار بازی کردن با مشکل مواجه میشم و وقتی ران میکنم در حالت loading میمونه و هیچی باز نمیشه !
سلام دوستان:
آهای جماعت !من چند وقته نمی تونم از Gamingaccess چیزی دانلود کنم و بازم چند وقته ،بد جوری گیر اینم که کیت های جدید تیم های شاخص اروپایی(فصل 2010-2009) رو تو بازی بریزم . چه کنم یاران ؟!
نقل قول:
میشه یه جا دیگه اپلود کنی سیستم من کلا با راپیدشیر مشکل داره
<Music name="Preparedness" genre="Drum'n' Bass" index="91"/>
<Music name="The game moved" genre="Rock" index="92"/>
<Music name="Get easy" genre="Funk" index="93"/>
<Music name="The level" genre="Rock" index="94"/>
<Music name="Super Saviour" genre="Big Beat" index="95"/>
<Music name="All About The Money" genre="Grunge" index="96"/>
<Music name="Be Your Answer" genre="Trip Hop" index="97"/>
<Music name="Big Shoes" genre="Grunge" index="98"/>
<Music name="Hearts & Nails" genre="Indie/Rock" index="99"/>
<Music name="Do It Again" genre="Indie/Rock" index="100"/>
<Music name="Echoes In My Head" genre="Indie/Pop" index="101"/>
<Music name="Everyman For Himself" genre="Punk" index="102"/>
<Music name="Franken Girl" genre="Trip Hop" index="103"/>
<Music name="Straighten Out" genre="Indie/Pop" index="104"/>
<Music name="Harder Ground" genre="Trip Hop" index="105"/>
<Music name="People Power" genre="Indie/Rock" index="106"/>
<Music name="Lay Low" genre="Grunge" index="107"/>
<Music name="Testament" genre="Indie/Rock" index="108"/>
<Music name="Today Somehow" genre="Indie/Rock" index="109"/>
<Music name="Where The Sun Meets The Sea" genre="Indie/Rock" index="110"/>
<Music name="Born To Win" genre="Punk" index="111"/>
<Music name="Bring it On" genre="Electrock" index="112"/>
<Music name="Get Your Game On" genre="Rock" index="113"/>
<Music name="Hero For A Day" genre="Rock" index="114"/>
<Music name="High stakes" genre="Punk" index="115"/>
<Music name="Kicking For A Living" genre="Electrock" index="116"/>
<Music name="Let's Move" genre="Pop" index="117"/>
<Music name="Like A Dance" genre="Latin House" index="118"/>
<Music name="Love of the Game" genre="Punk" index="119"/>
<Music name="My Epiphany" genre="Pop" index="120"/>
<Music name="On Time/All Mine" genre="Electrock" index="121"/>
<Music name="Play" genre="Rock" index="122"/>
<Music name="We're Allright" genre="Rock" index="123"/>
<Music name="We're on your team" genre="Pop" index="124"/>
<Music name="Yellow Card" genre="Rock" index="125"/>
<Music name="r.e.d." genre="Trance" index="126"/>
<Music name="Halftime Hero" genre="Acid Jazz" index="127"/>
<Music name="Ambiguous Tea" genre="Acid Jazz" index="128"/>
<Music name="22 Heroes" genre="Trance" index="129"/>
<Music name="Rest And Strain" genre="Acid Jazz" index="130"/>
<Music name="Winning Anthem (Original Version)" genre="Trance" index="131"/>
<Music name="Credit 2007" genre="Bonus Track" index="132"/>
<Music name="Small and Fat" genre="Funk" index="133"/>
<Music name="From East to West" genre="Techno" index="134"/>
<Music name="Title Movie (JP2008 Version)" genre="Bonus Track" index="135"/>
<Music name="Be as One" genre="Anthem/2009" index="136"/>
<Music name="Road to the best" genre="Anthem/2009" index="137"/>
<Music name="Spiritual Dance" genre="Anthem/2009" index="138"/>
<Music name="Glorious Story Begins" genre="Anthem/2009" index="139"/>
<Music name="Prophet of win" genre="Anthem/2009" index="140"/>
<Music name="Joy in the moment" genre="Anthem/2009" index="141"/>
<Music name="We are One" genre="Anthem/2009" index="142"/>
<Music name="Graceful Moment" genre="Anthem/2009" index="143"/>
<Music name="A song of the delight" genre="Anthem/2009" index="144"/>
<Music name="Splendid Victory" genre="Anthem/2009" index="145"/>
<Music name="1000 Crystals" genre="Bonus Track" index="146"/>
<Music name="Enter The Field '06" genre="Bonus Track" index="147"/>
<Music name="Triumphal Wind" genre="Bonus Track" index="148"/>
<Music name="YouShow" genre="Bonus Track" index="149"/>
<Music name="Tune For Winners" genre="Bonus Track" index="150"/>
این لیست آهنگهای بدرد بخور بازیه پیدا کردم گفتم شاید دوستان هم لازم داشته باشن : دی
سلام
من pes 2009 رو نمیتونم نصب کنم مجبور شدم به pes 6 روی بیارم
حالا میخواستم ببینم نحوه ی خرید بازیکن چه جوریه؟
آخه من هر کاری میکنم توی فصل نقل و انتقالات نمیتونم بازیکن بخرم و همه رو مینویسه Break Down
لطف کنید و از همون اول چگونگی خرید بازیکن و شرایطش رو توضیح بدید
ممنون
اونجا ديگه پولي شده فراموشش كننقل قول:
اكيداً توصيه مي شود كه ديگه سراغ بازيهاي ويرايش شده فارسي نرويد علي الخصوص فوتبال.چون بجز خرابكاري كار ديگه بلد نيستن.به هيچ شركتي هم جز يكي دو تا كه بدك نيستن اعتماد نكنيد(انواع ايراني)بهترين كار اينه كه نسخه اصلي(منظورم انگليسي هستش چون نسخه اصل تو ايران گير نمياريد) رو تهيه كنيد.اگر هم به تيم هاي استقلال پرسپوليس نياز داريد از اديتهاي krauser استفاده كنيد.موفق باشيدنقل قول:
اين سايت براي كسب درآمد برخي امكاناتش رو از حالت رايگان دراورده.اما اين بيشتر براي فايلهاي جديد هستش.من هم براي مدتي نمي تونستم از اين سايت دانلود كنم اما تو كافي نت همون روز دانلود كردم.فكر كنم سرعت هم موثر هستش.نقل قول:
سلام بر همه.برنامه kit ReLink برنامه ايست براي تغيير كيت(لباس) يك تيم به كيت ديگر تيمها.شما بعد از اجراي برنامه و باز كردن اديت فايل ، نام تمام تيمها رو ميبينيد كه شماره كيت اونها جلوي نامشون نوشته شده بعد روي تيمي كه مي خوايد كيتش رو تغيير بديد كليك كنيد تا يك جدول ضاهر بشه.حالا اون عدد چهار رقمي رو به عدد كيت تيم مورد علاقه تغيير بدين و در آخر هم سيو كنيد.موفق باشيد!:11:
برنامه kit relink با حجم 16 كيلو بايت:
کد:http://upload.--------.com/6/1246825596.zip
برنامه ML kit relink :اين برنامه براي تغيير لباس تيم مسترليگ به لباس ديگر تيمهاي موجود در pes هستش.شما ابتدا برنامه رو اجرا كرده و فايل سيو مسترليگ رو باز كنيد.حالا قسمتهاي Texture رو به عدد كيت تيم مورد نظر تغيير بديد.براي اينكه بدونيد كدوم عدد براي كدوم تيم هستش ، برنامه kit relink (برنامه بالا) رو اجرا كنيد تا نام تيم ها همراه با شماره هاش مشخص بشه.
برنامه ML kit relink با حجم 100 كيلو بايت:
دقت كنيد كه در هر دو برنامه شماره هاي كيت با چهار شماره براي لباس اول و دوم بازيكنان، و لباس اول و دوم دروازه بان مشخص شده است.کد:http://upload.--------.com/6/1246807458.zip
به خاطر اینکه master level v و گذاشتی رو hard یا کلا نرمال به بالا . باید بزاری فصلت که تموم شد تو سیتینگ یا آپشن هرچی که هست بزاری رو easy و به هر بازیکنی پیش بدی 3 سوت میاد :10:نقل قول:
اقا ما که کلا نتوسنیتم این پچ 1.4 . وارد بازی کنیم فقط 50-60 مگابایت الکی داانلود کردم آموزشتون ناقصه
حداقل بگید چه تغییراتی تو بازی ایجاد میشه؟
بعد از کدوم صفحه آموزش کلیشو گیر بیارم؟
:42::42::42:
پچ كه 20 مگ بيشتر نيست در ضمن پچ تغييراتش شايد خيلي چشمگير نباشه چون به ديتا بيس بازي اثر نمي زاره روي گيم پلي و باگ هايي كه توي مود آنلاين مشاهده شده رسيدگي مي كنه تغييرات ترانسفر فقط از طريق دانلود فايل cv0f هست كه بايد در مسير خاص خودش كپي بشهنقل قول:
سلام به همگی
یه نیاز فوری به یه برنامه ای که بشه باهاش سیتینگ مسترلیگ رو دس کاری کرد....
خواهش میکنم یه کمکی کنید.
اگه ميخواي درجه سختي مستر ليگ رو تغيير بدي هيچ راهي نيست ولي اگه بخواي درجه سختي بازي رو توي مستر ليگ تغيير بدي بايد منتظر انتهاي فصل باشي موقع ترانسفر پايان فصل مي توني تغيير بدي درجه سختي رو. تا اونجايي كه من مي دونم با برنامه ها نميشه ستينگ مستر ليگ رو دستكاري كرد. كلا بهترين كار براي مستر ليگ در شروع اينه كه درجه سختي بازي رو روي آماتور بذاري و درجه مستر ليگ رو روي بسيار آسان قرار بديد. تيم كه قوي شد و بازيكنان بزرگ خريديد به مرور هر سال مي تونيد يه درجه سختي رو افزايش بديدنقل قول:
18 تا از مهمترین خرید و فروش های دنیای فوتبال در تابستان امسال که میتونید تو بازی اعمال کنید:
1)C.Ronaldo
From: Manchester United
To: Real Madrid
2) T.Vermaelen
From : Ajax
To: Arsenal
3)Yoann Gourcuff
From: AC Milan
To: Bordeaux
4)Kaka
From: AC Milan
5)G.Barry
From: Aston Villa
To: Manchester City
6)Diego
From: Werder Bremen
To: Juventus
7) R.Albiol
From: Valencia
8)Marco Motta
From: Udinese
To: Roma
9)Anatoliy Tymoschuk
From: Zenit St. Petersburg
To: Bayern Munich
10)Glen Johnson
From: Portsmouth
To: Liverpool
11)A.Valencia
From: Wigan Atheltic
To: Manchester United
12)Eliseo
From: Malaga
To: Lazio
13)F.Cannavaro
From: Real Madrid
To: Juventus
14)Diego Millito
From: Genoa
To: Inter
15)Luis Jimenez
From: Inter
To: West Ham
16)Edson Braafheid
From: FC Twente
To: Bayern Munich
17) K.Benzema
From: Lyon
18)M.Owen
From: New Castle
To: Manchester United
بچه ها پچ جديدي واسه به روز رساني نيومده؟
سلام تورنج خان گوركاف كه پارسال هم توي بوردو بود از اول هم توي PES 2009 توي بوردو هست.
خير نه پچ و نه آپديت CV0f. اگه بياد اطلاع رساني ميشهنقل قول:
سلام دوستان،
پچی وجود داره که بشه 8 نفره بازی کرد؟
باسلام خدمت دوستان عزیز.من یه سوالی داشتم واونم اینه که چطور میتونم فیسها وکیتها و...رو که از اینترنت دانلودمیکنم وارد بازی بکنم.از راهنمایی شما متشکرم
نه فكر نكنم باشه حداقل من كه نديدمنقل قول:
با كيت سرور دوست عزيز اين تاپيك پر است از لينك هاي ورژن هاي مختلف كيت سرورنقل قول:
KRAUSERدوست عزیز من کیت سرور هم دارم اما نمیدونم فیسها وکیتها رو کدوم قسمت قرار بدم که بتونم ازشون استفاده بکنم ممنون میشم اگه اموزششو بهمنشون بدی.
توي اين مسيرنقل قول:
kitserver\GDB\uni
GDB فولدر ها رو قرار ميدي البته بايد مپ رو هم مطابقش ويرايش كني مثلا اگه فقط براي يك تيم اونجا GDB داري توي مپ بايد يك آدرس قرار بدي براي فيس ها يا لوگوها هم بايد توي فولدر img فولدرهايي با نامهاي img فايل هاي محتوي اون چيز بسازي و داخلش bin فايل ها رو بريزي
KRAUSERجان ممنون از راهنماییتون ولی من هنوز نتونستم فیس هارو وارد بازی بکنم مثلا من فیس بازیکن کلاسیکی مثل کوین کیگان انگلیسی رو که قبلاتو کیت سرور نبوده بخوام وارد کنم باید تو کدوم فولدر قرار بدم وازاون مهمتر موقعی که وارد بازی میشم توکدوم قسمت میتونم پیداش کنم
نقل قول:
براي فيس ها بايد img كه داخلش فيس ها هستند رو با برنامه Game Graphic Studio استخراج كني و BIN فايل مخصوص اون بازيكني كه مي خواي فيس جديد جايگزين كني واسش رو ويرايش كني و يا اگر آماده داري كه كافيه توي اين مسير kitserver\img يه فولدر با اين اسم بسازي : IMG فايل دات img مثلا اسم img فايلي كه حاوي لوگو ليگ ها هست cv05.img هست بنابراين بايد با همين اسم يك فولدر بسازي و BIN فايل ها رو داخلش بريزي. اسم فولدر بايد شمال img فايل دات(نقطه) img باشه
من نمی دونم چرا شما دوست دارید بیخود و بی جهت حالت تهاجمی نسبت به بحث کنندگان بگیرید و با یه لحنی صحبت کنید که دعوا راه بندازید!! (اینا رو میگم چون در مورد مشابه، چندین بار این برخورد رو از شما دیدم)نقل قول:
اولا 90% اطلاعاتی که تو مطلب قبلی گذاشتم مستقیم از بزرگترین سایت تخصصی فوتبال جهان یعنی Goal.com بود که مهمترین ترنسفرهای تابستان امسال رو توش نوشته بود و Gourcuff نیز اتفاقا جز همون 90% هست!
دوما : Gourcuff پارسال قرضی در بوردو بازی می کرد و تابستان امسال با 15 میلیون یورو از میلان خریداری شده
ولی خب بنده دیشب حواسم به این نکته نبود و از این نظر حق با شماست! ولی موضوع اینه که حضرتعالی پستی رو که بنده ا هدف کمک به دوستان نوشتم، شما توش دنبال ایراد بگردید که با این لحن اغراق آمیز به بنده گوشزد کنید... دوستانه بگم به نظر من این روحیه ی خوبی نیست!
سلام
اقایون یه سوال تکراری بازیرو توی ویندوز xp نصب کردم فایل ادیتو کپی کردم این ارورو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا تو ویندوز ویستا بازی میکردم که اپلود بازی رو توی قسمت دانلودویندوز ریختم درست شد ولی تو xp پوشه ای به نام دانلود پیدا نمی کنم
کمک کنید:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41:
يكي نيست به اين احمق بگه آخه سانتري كه هيچكس دورت نيست رو واسه چي با دست نميگيري، سختت نيست پريدي اون بالا كله ميزني؟
قبلا هم يكي شو تو همين تاپيك ديده بودم، باورم نميشد هوش مصنوعي اينقد احمق بازي در بياره
کد:http://upload.--------.com/6/1247044499.jpg
اگه شما خودت به این مشکل برخوردی که هیچ ولی این حالت در صورتی رخ میده که مدافع پاس داده باشه به دروازه بان و اون هم نمی تونه با دست بگیره برای همین با سر میزنهنقل قول:
فقط يه جمله مي تونم بگم: برات متاسفم. دلت خيلي كوچيكه پسر. يه ذره جنبه داشته باشي محبوبيت زيادي هم خواهي داشت. كسي اينجا دنبال دعوا نمي گرده شما اگه مي گردي مي توني جاي ديگه اين عقده رو خالي كني نه توي فروم. اگه بيشتر از اين هم ادامه بدي مطمئن باش خيلي با گذشت باهات رفتار نميشه. سعي كن منطقي باشي و زود قضاوت نكني. من از پستي كه دادي ممنونم خيلي هم عالي بود توش جديدترين ترانسفر ها بود من اين نكته رو اصلاح كردم كه نيازي نيست كه گوركاف رو ترانسفر كنيم چون Already توي بوردو هست و نيازي به اين كار نيست. بعد شما شروع مي كني به داد و هوار؟ مشكل عصبي داري شما ديگه بنا نيست توي فروم بروز بدي خوش باشي. سعي كن اين حالت رو ديگه تكرار نكنينقل قول: