بچه هایی که طراحی الگوریتم دارن، میشه یکی این زمان بندی با مهلت و واسه من توضیح بده ! هرچی کتاب و میخونم این مثال 5-8 صفحه 176 و نمیفهمم چیکار کرده :n22:!!! مرسی
Printable View
بچه هایی که طراحی الگوریتم دارن، میشه یکی این زمان بندی با مهلت و واسه من توضیح بده ! هرچی کتاب و میخونم این مثال 5-8 صفحه 176 و نمیفهمم چیکار کرده :n22:!!! مرسی
سلام دوستان
برای دروس خودخوان از 14 نمره حداقل باید 10 بگیریم؟
من از 30 تا 15 تا رو درست زدم. یعنی 7 از 14 . یعنی قبول نشدم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام . قبول شدی ... با نمره ی 10
چرا دیگه نصفشو درست زدی پس بقول کلاه قرمزی قفول شدی:n02:البته اونقدر که من میدونم اینجوریه.بقیه ی دوستان هم نظرشون رو بگننقل قول:
قبول شدی آقا تبریک.......نقل قول:
این ترم نمرات تستی زود امد
خدا کنه اساتید هم کم لطفی نکنند
از تستی ها راضی نبودم
برای مدار الکترونیکی خیلی میترسم
خیلی سخت بود
تستی های سیستم عامل هم خیلی سخت بود
ولی ریزپردازنده رو خیلی اسون تر از ترم پیشش داده بودند
تبریک. همونطور که دوستان گفتند قبول شدید.نقل قول:
دروس خودخوان که از 14 حساب میشه رو ، هر چی گرفتید ضربدر 10 و سپس تقسیم بر 7 کنید.
الان شما 7 گرفتید از 14 که ضربدر 10 تقسیم بر 7 میشه 10. نمره 10 هم نمره قبولی هستش.
ویرایش.....................
سلامنقل قول:
اول از همه اینکه توی جدول نوشته مهلت کار 1 مثلا 3 هست ... فرض کن این 3 همون 3 ثانیه باشه ... یعنی کار یک میتونه در زمان 1 یا 2 یا 3 انجام بشه
در جدول سود ها به ترتیب نزولی مرتب شدن ولی مهلت ها نه
در جدول پایین ترش ، برای اینکه مجموعه ای که سود حاصل از اون ماکزیمم هست رو چه جوری مشخص کنیم ، یعنی امکان پذیر بودنش یا نبودنش رو چه جوری مشخص کنیم باید قضیه 2 صفحه قبلش رو یعنی قضیه 8-5 رو خوب خونده باشی ... این تیتر قضیه ها رو ازش سر سری نگذرید
خب حالا من دیگه قضیه رو اینجا عنوان نمیکنم ... در جدول دوم در صفحه 176 مثلا نوشته در مرحله 3 ، {1،2،3 } امکان پذیر نیست ؟ چرا ؟
( اول این رو هم بگم که اعدادی که داخل {} ها هست رو باید به ترتیب بنویسه ... اینها ترتیب انجام دادن کارها هستن ولی توی کتاب در مرحله 3 نوشته : {2،3،1 } ... چرا ؟ الان عرض میکنم )
در قضیه دو صفحه قبل گفته وقتی S رو امکان پذیر میگیم که اگر ترتیب بدست اومده از کارها ، وقتی که کارها رو ( n ها ) براساس مهلت اونها بصورت غیر نزولی یا صعودی بنویسم امکان پذیر باشن
در مرحله 3 گفته امکان پذیر نیست ... اعدادی که داخل {} نوشته همون کارها هستن ... مهلت کار 1 هست: 3 / مهلت کار 2 هست: 1 و مهلت کار 3 هم هست :1 ... کارها رو براساس مهلت اونها بصورت صعودی ( اینجا رو دقت کن ) داخل {} نوشته : {2،3،1 } ... اون قسمتی که الان قرمز کردم رو متوجه میشی ... نویسنده ی محترم کارها رو همزمان انجام داده ... یعنی اون اعدادی که داخل {} هستن رو براساس مهلتی که دارن ( از کم به زیاد نوشته ) ... اونا مهلت ها نیستنا .. بلکه اعداد بر اساس مهلتشون از کم به زیاد چیده شدن
حالا بررسی کنیم امکان پذیر هست یا نه : کار شماره دو 1 ثانیه زمان صرف میکنه ( تا اینجا 1 ثانیه ای که واسه 3 مهلت هست تموم میشه و نمیتونیم به انجام اون برسیم ... از همین جا این مجموعه رد میشه ... ولی شما مرحله 3 رو نگاه کن : کار شماره دو 1 ثانیه زمان میبره ولی کار شماره یک 3 ثانیه ... یعنی 2 ثانیه برای انجامش وقت هست ... مرحله 4 رو ببین ... کار شماره دو 1 ثانیه / کار شمار چهار 1 ثانیه و بعد کار شماره یک انجام میشه ... با اینکه با انجام کارهای 2 و 4 از 3 ثانیه ای که برای 1 هست ، 2 ثانیه داره هدر میره ولی 1 ثانیه باقی مونده )
امیدوارم متوجه شده باشی
این رو هم بگم ما فقط استادمون فصل های 1 - 2 - 3 رو درس داد ... چیزی که در ساختمان داده اونا رو خونده بودیم ... سعی میکنم خودم تجزیه تحلیل کنم کارها رو :)
خودم فصل 6 رو دارم یواش یواش تموم میکنم ... نت بردای کردم از فصل های 4 - 5 - 6 ... و بعد 1 - 2 - 3 رو مرور میکنم ... بعد 7 - 8 - 9
8 - 9 حجمشون خیلی کمه ... بعد نمونه سوالات تستی و یا علی
الان سه روزه دارم امتحان پشت سر هم میدم :n14: به خودشون زحمت ندادن ما بین دروس ترمی یه روز فاصله بندازن بعدا میگن چرا با برنامه 9 ترمه جلو نمیرید ! یه بچه هم میفهمه که این برنامه ریزی اشتباهه اعتراض میکنی با پررویی میگن تو طول ترم میخوندید ! اصلا بحث خوندن یا نخوندن نیست منی که امروز ساعت 16:30 امتحان دادم چطوری فردا صبح یه امتحان اختصاصی دیگه بدم ؟ امروز اونقدر خسته بودم آخرای جلسه امتحان خوابم برد مراقب بیدارم کردم گفت داریم میریم :n02: پاشو برو خونتون بخواب:n08:
متاسفانه اکثر کتاب های چاپ پیام نور به این شکله اکثرا خلاصه نویسی کردن ! انگار موقع نوشتن کتاب حال نداشتن :n09:نقل قول:
نویسنده ی محترم کارها رو همزمان انجام داده
چرا ميگم طبق برنامه 9 ترمه پيش بريد؟ من اصلا طبق برنامه پيش نميرم! درس تخصصي ترم 5 رو ترم 4 دارم پاس ميكنم الان
به هر حال یه برنامه میدن ( استاندار باشه یا نباشه ) میگن با این پیش برید در این مدت تموم میکنید ... طرف با برنامه پیش نمیره 8 ترمه که هیچ 7 ترمه هم تموم کرده ... یکی هست 10-12 ترم مهمان پیام نور هست همچناننقل قول:
فقط باید پیش نیاز ها رو رعایت بکنیم ... همین
دمت گرم ، مرسی که وقت گذاشتی توضیح دادی :n01:نقل قول:
سلام علیکم
بنده با افتخار میگم که خیلی خنگم :n02: از 14 واحدی که این ترم برداشتم فقط تونستم 3 واحد فارسی رو پاس کنم یعنی اینکه اخلاق ریاضی 1 فیزیک 1 و زبان رو افتادم..:n30: وضعیت ترم بعد چجوریه؟باید همینارو پاس کنم یا میشه درس دیگه هم بردارم مثلا ریاضی 2 رو؟
اگه واسه ترم بعد دوباره بدون ازمون پذیرش کنن میشه انصراف داد و یه رشته دیگه تو همین دانشگاه رو خوند
برای اینکه اساتید هر درس رو بر اساس اون برنامه میذارن...یعنی مثلا اگر الان ترم 6 باشه توی ترم 6 یک سری درس های خاص ارائه میشه(که توی اون جدول هست) و فقط برای همون درس ها استاد میذارن...اگر درس دیگه ای رو بردارید احتمال زیاد باید خودخوان بخوانیدنقل قول:
سلام. بايد رعايت پيشنيازي رو بكنيد. رياضي1 پيشنياز رياضي2 هستش. بنابراين شما نميتونيد بدون گذراندن رياضي1 رياضي2 رو برداريد. البته چون يه بار افتادين، پيشنياز تبديل به همنياز مي شه يعني مي تونيد با هم وردارين. توصيه ميشه اول واحد هايي كه پيشنياز هستش پاس كنيد. با اين شرايطي كه گفتين احتمالا مشروط هم شدين، كه در اين اين صورت بايد سقف 12 واحد رو براي ترم بعد رعايت كنيد.نقل قول:
موفق باشيد
مشروط = مجاز به ورداشتن حداکثر 12 واحد.
سقف واحد براي دانشجوي مشروط كارداني و كارشناسي 12 مي باشد.
(معدل ترم كمتر از12=مشروط)
فکر کنم همون 12 باشه چون من پسرعموم یه بار مشروط شد 12 تا بیشتر نتونست ورداره.
دانشجویان مشروط ( معدل زیر 12 ) فقط 12 واحد میتونن بردارن ... این برای کارشناسی هاستنقل قول:
برای کارشناسی ارشد ، معدل زیر 12 مشروط هست
درسته حق با شماست. سقف مشروطي توي كارداني و كارشناسي 12 واحد هستش. من يه لحظه با آيين نامه سراسري اشتباه گرفتم.نقل قول:
سلام دوستان چرا من الان نمی تونم وارد مشاهده ی نتایج ازمون را بشم این پیغام را میده
کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد
کمک کنید چطوری نتایج را ببینم
واسه همه اینطوره ... از صبح حدود ساعت 10 اینجوری شدهنقل قول:
از امتحان تحلـــــــــــــــیل و طراحی الگوریـــــــــــــــتم میام ... 2 تا تشریحی نوشتم کامل ... 4 و 5 ... سوال 2 هم نصف ... سوال 3 یادم نیومد :n02: و فقط شکل گراف کشیدم ... سوال 1 رو هم نصفه ... در کل تشریحی 5 - 5.5 میشم ... میان ترم هم 5 ... تستی هم 2-3 :n02: کلا چقدر شد ؟ حدود 12 ... نمره اصلا خوبی نیست :n27:ولی خدا رو شکر پاس میشه میره
بخاطر اینه که میانترمها برای استاد باز شده میتونن تغییر بدن برای همین اینجور شد.نقل قول:
کی باز میشه مهم این است!نقل قول:
تا 13 استاد وقت دارن میانترم تغییر بدن یا بزارن .نقل قول:
دیگه معلوم نیست تا 13 ام بسته میمونه یا فقط تا امروز بسته؟
سلام بچه ها این هم سوالات امتحان امروز درس طراحی الگوریتم فقط لطفا یکی از شما یه زحمت بکشید و جواب های این امتحان را دقیق مشخص کنید. حدافل تستی هارو مشخص کنید که کدوم گزینه صحیح هست.
مگه سر جلسه میزارن با موبایل عکس گرفت :n09:
والا بعضی سوال های تستی طوری هستن که باید حل بشه ... اینجور نیست که دقیقا جوابش توی کتاب باشه ... خودمم هم شانسی زیاد زدمنقل قول:
به هر حال چک میکنم میگم
دوستان توجه کردید سری همه سئوال ها, یک هست. تو دانشگاه من از هر کی پرسیدم میگفت سری سئوالش یک بوده.
فقط برای فیزیک برای اینکه قضیه لو نره, سری سئوالات همه رو دو کرده بودن.
دوست عزيز بله كلا كد سري سوالهاي داخلي 1 هست و دليل اين سري سوالات به دليل تغيير سوالات داخلي و خارجي و بين المللي مي باشد.نقل قول:
دوستان توجه کردید سری همه سئوال ها, یک هست. تو دانشگاه من از هر کی پرسیدم میگفت سری سئوالش یک بوده.
فقط برای فیزیک برای اینکه قضیه لو نره, سری سئوالات همه رو دو کرده بودن.
كد سري سوالات داخلي 1 مي باشد. مثلا كد سري سوالات برون مرزي 6 مي باشد.
موبایل نمیذارن ببریم اما گوشی من پیشم بود.:n10:نقل قول:
راستی دوستان پس چی شد جواب این سوالا؟ حداقل بخاطر زحمتی که کشیدن از سولا عکس گرفتم و آپلود کردم یه راهنمایی کنید.
اگه سوالای دیروز را جواب بدید امتحان امروز (مهندسی نرم افزار 1 ) را هم آپلود می کنم. :n10: وگرنه که هیچ.
با سلام. قابل توجه دوستانی که برای دیدن نتایج آزمونها با مشکل مواجه هستند: نتایج آزمونهای پایان ترم علاوه بر اینکه در "اطلاعات جامع دانشجو" و "مشاهده نتایج آزمون دانشجو" قابل مشاهده می باشند، از منوی زیر نیز قابل مشاهده می باشند: " دانشجو ==>درخواست ها ==>درخواست تجدید نظر نمره" البته در این منو فقط نمره کلی(بدون جزئیات و جوابهای صحیح و غلط) قابل مشاهده است. ظاهراً هم اکنون فقط این منو قابل دسترس می باشد. بنابراین تا برطرف شدن مشکل سایت، دانشجویان می توانند از این منو نسبت به مشاهده نتیجه و نمره کلی دروس خود اقدام نمایند.
حمید جان دستت درد نکنه شما نبودی ما چیکار می کردیم:n10:نقل قول:
باید انصراف میدادید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله همونطوري كه پيشبيني ميكردم احتمالا بعضي از سوالاي نظريه حذف شده چون من نمرم دقيقا 1 نمره زياد شده و از 10.07 رسيده به 11.07.
خدارو شکر زبان تخصصی رو با 12 پاسیدم....امتحانش خیلی سخت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید استادتون میان ترم ها رو زیاد کرده ... به هر حال هر سوال 0.47 نمره داشته ... بعید هم نیستنقل قول:
فقط حسین جون یه خواهش، اینکه اگر سیستم واست باز شد برو میان ترمت رو نگاه کن ببین بالا رفته یا نه ... اگر نرفته و همون قبلی باشه پس سوالها رو حذف کردن و نمره اش رو اضافه کردن
چون واسه ما از اون طریقی هم که حمید گفت رفتم و هنوز نزدن
مرسی حمید جان. من که هرچی تو این صفحه گشتم نمره ای پیدا نکردم :n02:نقل قول:
در کمال ناباوری زبان خارجی 17 شدم :n09: خودم فکر میکردم حدودا 14 بگیرم نمیدونم این سه نمره از کجا اومده :n02: نصف کلاس هم رد شدن :n09: ولی خدایی نسبت به ترم های قبل خیلی سخت داده بودن خدا ازشون نگذره :n24: