می گم خوب خوش سلیقه ای ها:31:نقل قول:
ولی باید کاربرد مشخص بشه تا بشه جواب داد
می گم خوب خوش سلیقه ای ها:31:نقل قول:
ولی باید کاربرد مشخص بشه تا بشه جواب داد
دوربینای موبایل پردازشگر تصویر خوبی ندارن واسه همینه که عکسا کیفیتش اونجوریهنقل قول:
من تو این رنج اطلاعاتی ندارم وای canon SX130 خوبه
استادان یکی جواب بده .... من تازه کارمنقل قول:
دوربین FOGI FILM S2500 چطوره ؟؟؟؟
fz40 كامپكته؟نقل قول:
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
g12 كه زوم اپتيكش 5 هستنقل قول:
آيا اين دليل ضعف دوربين نيست؟
دوستان کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یه دوربین میخواستم تا 250 تومن برای استفاده خانواده و مسافرت.کیفیت عکس و فیلم برداریش خوب باشه و توی نور کم هم خوب عکس بگیره.
جوری باشه که وقتی میخوایم چاپش کنیم کبفبت عکس خوب باشه . نه مثل موبایل N8
دوربین موبایل N8 هم 12 مگاپیکسل هست . ممنون میشم زود جواب بدین
معمولا به دوربین هایی مثل FZ40 میگن SLR Like نه Compact. تو ویکیپدیا دوربین های کامپکت رو معادل Point and Shot فرض کردهنقل قول:
ولی در عین حال چون لنزش توی بدنه جمع میشه و یه جورایی جمع و جوره شاید بشه بهش کامپکت هم گفت.تا نظر شما چی باشه :31: شما ببین اندازش خوبه یا نه
در مورد Panasonic LX5 و Canon G12 و ... این دوربین ها سنسور بزرگی دارند تا کیفیت عکس رو بالا ببرند و چون بدنه کوچکی دارند مجبورند کم تر زوم کنند .اگه بخوان زومشون بالا باشه مجبورند قطر لنز رو هم بالا ببرند که تو بدنه کوچیک جا نمیشه :20:
نقل قول:
ممنون نظر لطفته غریبه
....
یعنی یکی تو این هشتصد و هفتاد و اندی صفحه متخصص پیدا نشد یه جواب تیز و دندان شکن بهم بده ؟
عرض ادب
میخواستم نظرتون را در مورد دوربین عکاسی کامپکت سونی مدل wx1 بدونم؟
و اینکه تو این رنج قیمت 360 تومان خودتون پیشنهادی دارید؟
شما اول بگو چه جور دوربینی می خوای رفیق :)نقل قول:
هر دوربینی خوبی ها و بدی های خودشو داره.شاید دوربینی که برای من خیلی خوبه برای شما اصلا مناسب نیاشه
SX130 اما با این پول انتظارتون رو باید پایین بیاریدنقل قول:
بدون شک sx230 اما مگه اومده ؟؟؟نقل قول:
درسته من اشتباه کردم :46:نقل قول:
سونی نه :13:نقل قول:
شما SX210 رو بخرید حالشو ببرید :31:
من یه دوربین کامپکت نیمه حرفه ای میخوام که اصولا مشکلی نداشته باشه ...
باهاش راحت باشم ، مثله sx210 مشکل فلش نداشته باشه
کیفیت عکس برام خیلی مهمه و به کیفیت فیلم زیاد توجهی ندارم
میخوام تو شب هم عکسهای فوق العاده ای بگیره
پولش مهم نیست تا 4 میلیون هم براش میدم
سبک و تو جیبی باشه
و دیگه زوم بالاتر از 10 داشته باشه
چند مدل هم انتخاب کردم اما نمیتونم یکی رو از بینشون انتخاب کنم :
Canon SX210 is
Canon Ixus 1000
Canon Sx230
Sony HX5
Sony H55
Sony WX10
Sony HX7V
Nikon S6100
Nikon S9100
و همینطور یک سوال که اینکه آیا سنسور CCD برای عکس بهتره یا CMOS ؟
اگر کیفیت عکس برات مهمه باید دور همه اینها رو خط بکشینقل قول:
میتونی S95 کانن یا LX5 پاناسونیک انتخاب کنی
که دوربین نیمه حرفه ای کامپکت یا دجیبی به حساب میان
آقای VVC عزیز توجه نکردی چی گفتم ها
کیفیت عکس برام خیلی مهمه و به کیفیت فیلم زیاد توجهی ندارم
و دیگه زوم بالاتر از 10 داشته باشه
اینا که نه لنزشون مگاپیکسل بالایی داره و نه زومشون زیاده
سلام دوست عزیزنقل قول:
از نظر اندازه مشکلی نداری ؟
اگه کیفیت عکس برات مهمه مخصوصا تو نور کم، باید اندازه سنسور بزرگ باشه.در نتیجه اگه زوم هم بالای ۱۰ باشه دوربین خیلی بزرگ میشه . از نظر اندازه مشکلی نداری ؟
نمی خوای بری طرف DSLR ؟
بین این چهارمدل واقعا" سرگردانم!محدوده قیمتم هم نهایت:1/250 م و فعلا" بادی(بدنه)برام مهمه ... تا بعد لنز
Canon EOS 60D
Canon EOS 550D
Nikon D90
Nikon D5000
انتظارات من:زوم اپتیکال بالا-بدنه عالی و خوش دست-کیفیت خروجی عکس بالاتر-قابلیت استفاده از لنزهای متنوع-پانورامای قابل قبول
دعوا سر بادیه ... کانن یا نیکون؟! کدام(در مدلهای بالا) از نظر کیفیت ساخت عُمری و بصرفه ترند؟شما بودید روی کدام انگشت میگذاشتین؟ چرا؟؟؟
دوست من جسارتا این سوالاتی که مطرح کردید نشون می ده اطلاعات زیادی در مورد عکاسی نداریدنقل قول:
1- در عکاسی انچه در کیفیت عکس تاثیر گذاره لنزه تا بدنه (اول لنز بعد بدنه )
2- دوربینهایی که شما لیست کردید در رنج اس ال آر قرار دارند میزان زوم اپتیکال این دوربینها وابسته به نوع لنزشون است
3- خوش دستی بستگی به سایز دست شما و سلیقه ایست باید دوربین را در درست بگیرید ببینید خوب رویه دست شما می شینه یا نه
کلا بخوام راهنماییتون کنم اول مطالعه کنید بعد تصمیم بگیرید اولین سوالی که باید از خودتون بپرسید اینه که چرا شما اصلا باید یک اس ال آر بگیرید تا یک دوربین کامپکت می دونید ابعاد و وزن این دوربینها اصلا قابل مقایسه نیست در خصوص کیفیت هم مطمئن باشید امروزه دروبین های کامپکت عکسهای خوبی می گیرند ولی اگه واقعا تصیمیم گرفتید در خصوص عکاسی مطالعه کنید ، کلاس برید و تجربه کنید خوب قابلیتهای اس ال ار ها در نتظیمات مختلف انعطاف پذیریشون و ابعاد بزرگ حسگرشون به شما کمک می کنه
یک چیز را از من حقیر بپذیرید این بادی ها خیلی به هم نزدیکند هیچ برتری کانن نسبت به نیکون نداره همه تبلیغات نسبت به بودجه تون یک بادی ارنتخاب کنید ( دقت کنید هرچی پول بدید آش می خورید ) قطعا یک دروبین d7 کانن دوربین خوبیه ولی بسیار گران تر از یک D550 است شاید بهتر باشه شما از یک بادی ارزون قیمت شروع کنید و پولتون را برایه خرید لنز کنار بزارید بعد از چند سال اگه مایل بودید بادی دوربین تون را عوض کنید
ولی ایا باز هم مطمئنید که باید یک SLR بخرید ؟؟
اتفاقا پیشنهاد های خوبی دادند (LX5 و S95د)نقل قول:
ُSX210 مشکل فلاش ندارهنقل قول:
نمیشه هم زوم 10 برابر داشته هم تو جیب جا بشه/البته اگه جیبش 3 ایکس لارج باشه داستان فرق میکنه
اینا که شما اسم بردی اصلا جزو دوربین های گران(در نتیجه با کیفیت و همه چی تمام )نیستند
اما در مجموع با توجه به سایز و انتظار عکس و بودجه ات باید بری سمت 4/3 ها مثل NEX3یا5 سونی - EP1 olympus و GF1 یا GF2 لومیکس
زوم به بدنه ربطی ندارد و لنز انرا تعیین می کندنقل قول:
کنون یا نیکون هر دو خوب هستند و انتخاب برند باید بر اساس نیاز شما به لنز صورت گیرد.
این دوربین ها از نظر کلاس (سیلینگ بدن ه و . . . حداکثر سرعت شاتر . . . )
1-60D
2-D90
3-550D
4-D5000
پانوراما یک تکنیک برای اتصال تصاویر به هم است و بعد از عکاسی در مرحله ادیت صورت می گیرد(زیاد به تبلیغات دوربین هایی که بطور نرم افزاری این کار را در داخل دوربین انجام می دهند توجه نکن)
موفق باشی
شما که تا 4 میلیون حاضری پول بدی چرا اینا رو انتخاب کردی؟؟؟؟؟!!( بعدشم اگه عکاس فوق حرفه ای نباشی باید پولت زیادی کنه که واسه دوربین این قدر هزینه کنی...)نقل قول:
تو اون رنج بالا من دوربین هاسلبلاد H3DII رو پیشنهاد می دم(هیچ کدوم از دوربینای تو اون قیمت تو جیب جا نمی شن،کاملا مشخصه دیگه)مگه باز همونای خودتو انتخاب کنی
ضمنا فناوری Cmos فناوری آینده هست(چون از ترانزیستورای MOSFET نوع n وp ساخته میشه و قابلیت مجتمع سازی بهتری داره،یعنی کمک زیادی به کوچکتر شدن سایز سنسورا می کنه،ولی هنوز ابتدای راهه،به خاطر همون تو 80 درصد مواقع کیفیت CCD می تونه بهتر باشه (در حال حاضر) ولی دوربینای خوبی هم با سنسور cmos پیدا می شن:8:)
سلام دوستان
من قصد خرید دوربین دارم تا 400 تومان
و در نهایت به مدل hx5 و ixus 300 , ixus 1000 رسیدم
دوربین رو برای کسی میخوام که فقط با حالت auto عکسبرداری و فیلمبرداری میکنه
میخوام کیفیت عکس و فیلمش خوب باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
زوم بالا نیاز دارید یا نه ؟نقل قول:
اگه زوم بالا لازم نداشته باشید Canon S95 هم به دلیل سنسور بزرگش کیفیت عکس خیلی خوبی داره
برای کاربردی که گفتین دوربینای خوبی هستن HX5 خوبه من زیاد باهاش کار کردم و کیفیت فیلمش تو کلاس خودش خوبهنقل قول:
ولی ixus1000 هم خوبه حالت auto کاملا بالانسی داره،من با اون یکی هم کار نکردم که بخوام بگم خوبه یا بد:46:
ولی از همشون بهتر s95 یا s90 هستن
با سلام
بنده بین این دو مدل گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
sx210 . sx130
میخواستم بدونم 210 ارزش 100 تومن گرونتر رو داره یا نه
با تشکر
من از sx210 خوشم نمی یاد،ولی شاید واسه کاربرای خونگی خوب باشه که می گن خوبه،نسبت به sx130 که صددرصد ارزش داره 100 تومن بیشتر واسش بدی...نقل قول:
تو این رنج قیمت چیزه بهتری هست که بگیرم ؟نقل قول:
ممنونم از همه ی دوستانی که جواب من رو دادند واقعا استفاده کردم و تشکر از همتون
من یه نویسنده هستم که دارم رویه یه کلکسیون تصاویر به همراه متون ادبی کار میکنم برای همینم نیاز به شکار صحنه ها دارم باید یه دوربین قابل حمفل و تو جیبی باریک ( اندازه ی موبایل ) و همچنین با کیفیت و امکانات زیاد پیدا کنم ...
نظر شما اینه من الآن دنبال دوربین هایی با سنسور CCD باشم ؟
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
من تصاویر 210 رو دیدم واقعا محشره در تمامی شرایط ولی تنها مشکلش فلشه تاشوی اونه کا شاید بعضی افراد رو اذیت کنهنقل قول:
ولی یه مدل جدید کانون تا یک ماهه دیگه میاد sx230 که سنسور CMOSداره و 12 مگاپیکسله زوم اپتیکش 14 هست و زوم دیجیتالش 54 ایکس ولی تصاویر این رو هنوز ندیدم نمیدونم چطور باشه
نه ، ولی اگه 70-80 تومنه دیگه بزاری روش می تونی HX5 رو بگیرینقل قول:
من که حداقل همچین حرفی نزدم و اصلا این نوع انتخاب دوربین به نظرم اشتباهه:20:نقل قول:
مثلا HS10 حسگر cmos داره،ولی تو حرکات سریع (همون شکار لحظه ها که گفتی) Blur خیلی تو عکساش کمه،پس خیلی خوبه ،ولی اگه واسه عکاسی Compact می خوای ،S95 رو با خیال راحت بگیر
ضمنا برای کیفیت عکس ها فقط باید اون عکسی که در نهایت چاپ میشه رو ببینین(نه اینکه بیاین تو مونیتور یا TV حتی از نوع full HD اون عکسارو ببینین و بعد مبهوت کیفیت عکس بشین،این کاملا کاملا اشتباهه ها)
دوستان عزیز قیمت s95 حدودا چنده؟
اشتباه میکنی دوست مننقل قول:
همین هسلبلاد 18000$ قیمتشه(همین مدل بدون لنزهای خاص با بک 39) اگه با این قیمتا می شد هسلبلاد خرید من دو تا می خریدم!
در ضمن برای داشتن یه دوربین متوسط و کمی امکانات جانبی مثل سه پایه و فلاش و چتر و . . . خیلی بیشتر از 4 تومن هزینه میشهکد:http://www.shopping.com/hasselblad-h3d-price/products
همونجور که گفتم تلفیق اندازه کوچک و کیفیت بالا فعلا میشه فرمت چهار سوم
الان برای خرید یه بادی NEX5 با سه لنز eye fish +18-55+18-200 باید بیشتر از 2 تومن پول بدی حالا فلاش سینک و پایه ی و هد و . .. بماند
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
در مورد عکس کماکان من SX210 رو ترجیح می دم گرچه همیشه گفتم اگر کسی ادیت خوب بدونه خروجی F200EXR واقعا عالیهنقل قول:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
راستش من متوجه نشدم میخواهید چه تصویری شکار کنید ولی اصلا نباید انتظار خاصی از این دوربین ها داشته باشید این ها عملا دوربین های ساده با عملکرد پایین هستند و حداقل باید به یه G12 فکر کنید(اگر نیاز به DSLR پیدا نکنید)نقل قول:
ایکسیوس 1000 در حد خودش عکس و فیلم بدی ندارهنقل قول:
HX5 هم فیلمبرداری خوبی(یه کم بهتر) داره عکسش هم بد نیست
آره شما درست میگی ،ولی منم تو اون پست نگفتم تا 4 میلیون،نوشتم تو رنجای بالانقل قول:
ما از اون استفاده کردیم فقط مشکلی که داشت این بود که سایز عکساش خیلی بالایه و باید برای باز کردنشون دست به دامنه سیستمای apple بشی:31:
قیمت هم فکر کنم 13500000 بود دقیقشو می پرسم میگم(البنه به طور مستقیم وارد کرده بودن)
به هر حال هر کی یه نظری داره ، ولی اگه دو تصویر با جزییات بالا رو تو نرم افزاری مثله Matlab بدی و ازش فیلتر Median بگیری اون وقت می بینی کیفیت رو، البته F200EXR از هر دو تاشون بهتره کاملا باهاتون موافقم:8:نقل قول:
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
من تصاویر 210 رو دیدم واقعا محشره در تمامی شرایط ولی تنها مشکلش فلشه تاشوی اونه کا شاید بعضی افراد رو اذیت کنه
ولی یه مدل جدید کانون تا یک ماهه دیگه میاد sx230 که سنسور CMOSداره و 12 مگاپیکسله زوم اپتیکش 14 هست و زوم دیجیتالش 54 ایکس ولی تصاویر این رو هنوز ندیدم نمیدونم چطور باشه[/QUOTE]
نمونه عکس SX230 رو دو هفته پیش در تایپیک SX210 گذاشتم میتونید ببینید
کیفیت خوبی داره زوم دیجیتالشم همون 4X هست که ضربدر 14 میشه 54
یعنی زوم اپتیکشم همونه وفرقی نکرده :8:
دوستان گلم......لطفا در این تاپیک من رو راهنمایی کنید :)
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=476495
نقل قول:
دوست گلم بهتره سئوالتو به این تایپیک انتقال بدی :5:
مت لب برای آنالیزهای خاص تصویر بکار میره و برای ادیت هنری یک عکس اصلا ارجحیت ندارهنقل قول:
یعنی با استفاده از مت لب سونیHX5 تصویری بهتر از SX210 میده!نه!
اگر در مورد Matlab Image Processing تجربه داری چند تا از کاراتو بذار ما هم ببینیم.منم به این مبحث علاقه داشتم(در سالیان بسیار بسیار دور)
با سلام من یک دوربین که هم بتونه hd عکس بگیره و هم hd فیلم برداری کنه میخاستم برا یکی از فامیلا بخرم. از دوربین زیاد اطلاعات ندارم به کمک فوری هم احتیاج دارم. قیمت هم بدید لطفا و زیر 1 تومن باشه. در ضمن مهم نیست فیلمبرداری یا عکاسی باشه مهم اینه که 2 تاشم با کیفیت hd و قابل قبولی باشه. با تشکر
الان دیگه اکثر دوربینهای عکاسی و فیلم برداری HD عکس میگیرن و فیلم برداری HD هم دارننقل قول:
شما ببین بیشتر واسه عکاسی میخوای یا فیلمبرداری :5:
برای هر دو میخام ولی اینطوری که شنیدم دوربینهای فیلم برداری hd گرونتر از عکاسین. میخاستم بدونم کدوم دوربین عکاسی هست که بهترین کیفیت فیلم برداری را داشته باشه؟
نقل قول:
نقل قول:از اظهار نظر دوستانه دوستان سپاسگزارم! راستی قبل از بیان چند مورد به اطلاعتون برسونم که من نمیدونم چرا گزینه ای بنام تشکر داخل پستهای دوستان نمیبینم تا ازشون تشکر کنم،که همینجا ازشون ممنونم بابت راهنمائیشون؛نقل قول:
خب اینکه گفتین من اول راهم درسته،تازه دارم با کلاس رفتن و مطالعه و اینها خودم رو بالا میکشم و همونطور که گفتم اول دنبال بادی خوبم تا لنز؛میدونستم که همه چیز به لنز بستگی داره و از خود لنزه که میتونم فاصله کانونی و عمق میدان و فوکوس و تنظیمات ماکرو و ... رو تنظیم و آماده عکس برداری کنم؛
چرا میخوام از دوربینهای SLR (حرفه ای) استفاده کنم؟چون الان یه کامپکت کاسیو دارم و دیگه ارضام نمیکنه،بخصوص برای داشتن ماکروی بهتر و زوم اپتیکال دستی که توسط خودم(یعنی لنز تعبیه شده توسط خودم) تغییر و تنظیم داده بشه و با داشتن مقداری بودجه که ذکرش رفت(حدود 1/250م) میخوام و تصمیم گرفتم که دیگه یه اس ال آر داشته باشم تا یه کامپکت پیشرفته تر از کاسیوی خودم...همونطور هم که دوستم اشاره کرد دوربین های SLR انعطاف پذیری فوق العاده ای دارن که اتفاقا" من همینو میخوام و دنبال همین انعطاف پذیریشون هستم تا دنبال چیزهای پیش افتاده ای مثل: زوم دیجیتال الکی بالا و مگاپیکسل ظاهری بالاتر و فیلمبرداری بی مورد و ...
می بینین من خودم دنبال اینم که بتونم از لنزهای متعدد و متنوع از نظر واید و مقدار ماکروی بیشتر و زوم اپتیکال بهتر و استفاده از Hot Shoe برای تعبیه فلاش های مختلف و با برد پرتاب نور بالا و دیگر امکانات جانبی استفاده کنم؛میدونم که سنگینترند و بزرگتر،
پس الان یه بادی(بدنه) خوب میخوام که بعدا" از لحاظ لنزهای اون بادی(مثل لنزهای خوب ولی کم تعداد نیکور برای برند نیکون) به مشکل استفاده از لنزهای خاص برنخورم و بتونم بعدا"(در آینده) از لنزهای دیگر هم استفاده کنم؛چون شنیدم لنزهای نیکور از لحاظ تعدادی کمترن از لنزهای کانن،ولی نمیتونم از کیفیت ساخت عالی و خروجی تصویری عالی نیکون بگذرم؛
من مطالعه ام رو بعد حدود دوماه و مشورتهای گوشه و کنار،محدود کردم به همین 4مدل:
Canon EOS 60D
Nikon D5000
Canon EOS 550D
Nikon D90
و حالا از شمائی که حرفه ای شدین و با برند(و صدالبته کیفیت برند) کار کردین و تجربتون بهتر(صد البته بهتر) از من ابتدائیه،میخوام نظرتون (در واقع تجربتون) رو از کار با دو برندی که در چهار مدل بالا اومده بگین و برادرانه راهنمائیم کنین که یه کیفیت عُمری بگیرم و بعد بقول شما فقط هزینه ام رو بذارم روی انتخاب لنزهای مختلف...
میخوام شما جای من باشین و حالا با تجربتون(که اگه با یکی از این مدلها باشه که چه بهتر)شما انتخاب کنین و بگین بخاطر کدوم مزیت دست به این انتخاب زدین؟اگه هم درجه بندی کنین که چه بهتر؛ زیاد هم نمیخوام وسواس بخرج بدم؛بازم تشکر و منتظر ابراز نظر و لطفتون هستم؛