نه.نقل قول:
همراه ویندوز نصب میشه.
اونایی که باید جداگونه نصب کنی اصلا فایده نداره.
Printable View
نه.نقل قول:
همراه ویندوز نصب میشه.
اونایی که باید جداگونه نصب کنی اصلا فایده نداره.
من SP1 رو گرفتم.(از همین P30World)!:20:
مگه قرار نبود مشکل sleep رفتن رو SP1 حل کنه؟
من هنوزم این مشکلو دارم.یعنی نمیتونم سیستمو ببرم به sleep چون بعد چند ثانیه دوباره بالا میاد.قبلا توی بایوس مادربوردو ور رفته بودم یه مدتی مشکل حل شد اما دو.باره.....
----------------------------
در ضمن مرسی جناب sltavakoli در مورد استفاده رم هنگام بازی توی ویستا!
آخه من همیشه موقع بازی هر دفعه بخاطر بالا رفتن رم برای بازی Aero رو دستی از کار مینداختم نگو اومات قبل بازی خودش میکنه!
راستی ساید بارو هم خودش از کار میندازه یا کار خودمه؟
----------------------------
آخر اینکه من بعد نصب دوباره ویستا SP1 رو نصب کردم(چون روی ویستای قبلم اجرا نمیشد)
اما مثل اینکه میگید باید با خود ویستا نصب بشه؟چجوری؟
دوست عزیز:نقل قول:
1-منظورت از مشکل sleep چیه که حل نشده؟من که مشکلی ندیدم.
این که میگی دوباره بالا میاد که مشکل ویندوز نیست.مشکل از خازن های مادربرد یا درایور گرافیک هست.
2-هنگام اجرای بازی از Side Bar خارج نمیشه.فقط تمام فعالیت های اون رو متوقف میکنه که باعث بهبود
سرعت cpu میشه.در ضمن Sibe bar قسمت ناچیزی از رم رو اشغال میکنه و اصلا نیازی به Exit کردن اون
نیست.ولی اگه نظر من رو میخوای کلا Side Bar رو غیر فعال کن.چون هم بوت رو طولانی میکمه و هم 10-30
درصد از cpu رو به خودش اختصاص میده.
3-یعنی چه با خود ویستا نصب بشه؟
شما ویستای قبلی رو پاک کن و Vista sp1 رو نصب کن.این دو تا ورژن از ویستا هیچ ربطی به هم ندارن.
دستت طلا از اینکه این مطالب را برای من گفتی
پس مطمئن باشم که این ویستای که این شرکت داده بیرون ارزش خریدن داره
دوست من من منظورم یک مقایسه کلی بین این ویندوز sp1 با ویستا بدون sp 1 استنقل قول:
در اخر هم ما نفهمیدیم که شما داری vista رو با vista sp1 مقایسه میکنی یا داری xp رو با vista
مقایسه میکنی؟اگه من اینو میدونستم بهتر کمکت میکردم.
من نفهمیدم منظورتون چی بود بلاخره بازی ها بهتر اجرا میشوند تو این ویندوز یا نهنقل قول:
من که توی سرعت بازی تفاوتی حس نکردم.ولی بازم از دوستای دیگه بپرس.
و در اخر سیستم من این است
2 گیگ رم با باس 667
سی پی یو 2 هسته ای 3600 amd
گرافیک 8800gts با حافظه 320 مگ
ولی با این سیستم تو بازی ها مشکل داشتم رو ویندوز ویستا ولی همون بازی راحت تو xp برام اجرا میشد
ولی این طور که شما میگید پس باید این مشکلات تو این نسخه بر طرف شده
و خودتون میگید که این ویستا از xp هم رونتر اجرا میشه
خوب اگه مادربوردو بیخیال شیم درایو کارت گرافیک میتونه چه اشکالی داشته باشه؟نقل قول:
دوست عزیز.
همه میدونن که در مقایسه ی Xp با Vista یرای اجرای بازی ها مسلما ویستا یه سر و گردن جلوتر هست و بازی
ها رو رون تر اجرا میکنه.
ولی اینکه شما میگید بازیتون روی xp بهتر از vista اجرا میشده به احتمال 99 درصد مال علت زیر میباشد:
بازی شما بر پایه ی دایرتیکس 10 نوشته شده بوده و همون طور که میدونید وقتی بازی در دایرتیکس 10 اجرا
میشه گرافیک خیلی بیشتری رو میکشه و بنابر این کم میاره.
پس وقتی شما بازی رو روی ویستا اجرا کنی ( که ار دایرتیکس 10 پشتیبانی میکنه) گرافیک بازی میره بالا ولی
شاید بعضی جاها کم بیاره.
ولی وقتی بازی رو روی xp اجرا میکنی (که از Dx 10 پشتیبانی نمیکنه ) بازی در حالت معمولی اجرا میشه و
گرافیک کمتری میکشه.
امیدوارم که متوجه شده باشه.
راستی سیستمت خیلی قویه و به غیر از کرایسیس من بعید میدونم نتونه بازی های دیگه رو ساپورت کنه.
اگه جایی ایراد داشتی بازم بپرس . من در خدمتم.
کسی نمیدونه این که میگن سرچ توس sp1 تغییر کدره یعنی چه؟
پس چرا من تغییری نمیبینم؟
عزیز من اینهایی که گفتی خود من هم میدونمنقل قول:
همه میدونن که در مقایسه ی Xp با Vista یرای اجرای بازی ها مسلما ویستا یه سر و گردن جلوتر هست و بازی
ها رو رون تر اجرا میکنه.
ولی اینکه شما میگید بازیتون روی xp بهتر از vista اجرا میشده به احتمال 99 درصد مال علت زیر میباشد:
بازی شما بر پایه ی دایرتیکس 10 نوشته شده بوده و همون طور که میدونید وقتی بازی در دایرتیکس 10 اجرا
میشه گرافیک خیلی بیشتری رو میکشه و بنابر این کم میاره.
پس وقتی شما بازی رو روی ویستا اجرا کنی ( که ار دایرتیکس 10 پشتیبانی میکنه) گرافیک بازی میره بالا ولی
شاید بعضی جاها کم بیاره.
ولی وقتی بازی رو روی xp اجرا میکنی (که از Dx 10 پشتیبانی نمیکنه ) بازی در حالت معمولی اجرا میشه و
گرافیک کمتری میکشه.
امیدوارم که متوجه شده باشه.
اصلا بزار برات مثال بزنم
این بازی مدال همین 10 سی دی که بود من با همین سیستم با اخرین کیفیت روی xp بازی میکردم
ولی روی ویستا در بعضی جاها کند میشد
در صورتی که این بازی از دایرتیکس 10 بی بهره بود
حالا سوالی که من دارم خودم را میکشم که بفهمم اینه که نسخه جدید ویستا به نام sp1 به بازار عرضه شده
و شما هم در خونه دارید ایا نسبت به ویستا های قبلی که تو بازار بودند و هنوز سرویس پک 1 نبودند
از لحاظ سرعت و عملکرد رم در بازی ها و ... چه تفاوتی کرده
و شما اصلا بیخیال xp بشوید
این حالتی که گفتی برای sp1 است یا نه برای ویستا های معمولی بدون sp 1 هم این ویِِژگی هایی که گفتید شامل هم میشهنقل قول:
وقتی شما در ویستا وارد یه بازی میشی ویندوز به طور خودکار از حالت Areo خارج میشه.بنابر این تقریبا
90 درصد رم برای بازی خالی میشه.(یعنی بیشتر از xp ) تازه وقتی یه بازی اجرا میشه ویندوز با یه نرم افزار
performance رم رو تا حد قابل توجهی بالا میبره که باعث روان تر اجرا شدن بازی ها میشه.
من کریسیس را روی high بدون مشکل بازی کردم با بالاترین رزولوشننقل قول:
راستی سیستمت خیلی قویه و به غیر از کرایسیس من بعید میدونم نتونه بازی های دیگه رو ساپورت کنه.
هنوز روی ویستا امتحانش نکردم
میشه بگی چه طوری حل کردهنقل قول:
درسته که ویستا خیلی از رم استفاده میکنه .ولی این خصوصیت بد ففط در بازی ها میتونه مشکل ایجاد کنه
که اونم ماکروسافت حل کرده.
منظورت با اوردن sp1 است
عزیز من تا حالا هر چی ویستا بوده را خریدم ولی تا حالا sp 1 نهایی را نخریدم که دارم کم کم با توضیحات شما ترغیب میشم که برم بخرمنقل قول:
اگه تا حالا ویستا نخریدی شک نکن و همین الان سفارش بده .چون هیچ عیبی نداره.البته اگه سیستمت بالایه.
من یک نتیجه گیری کلی از حرفهای شما گرفتم و اون هم این بود که نسخه sp 1 ویستا خیلی بهتر از ویستا بدون sp1 است ایا نتیجه گیریم درست بوده یا نه
و در اخر هم ممنونم که به تمام سوالهایم با حوصله جواب میدهید
راستی یک چیزی یادم رفت بگم
ایا این نسخه سرویس پک 1 ویستا نسخه نهایی است
یعنی خود ماکروسافت برای عموم منتشرش کرده یا نه
و این نسخه از ویستا وقتی که نصب میکنیم همراهش باید sp1 را نصب کنیم یا
نه خودش کلا ویستا sp1 است
یعنی مثل xp sp1 است که احتیاجی به نصب sp1 ندارد و خودش sp1 است
یک بار گفتی نفهمیدم منظورتو
مثلا همین سایت خودمون برای فروش زده نسخه 32 بیتی ویندوز ویستا همراه با سرویس پک 1 که من دوست ندارم همراه با ویستا sp1 را نصب کنم دوست دارم خود ویستا sp1 باشد
خدا کنه منظورمو فهمیده باشی
1-نمیدونمنقل قول:
2-همه فکر میکنن که وقتی یه سرویس پک جدید میاد با یه ویندوز جدید رو به رو میشن.ولی این طور نیست.
به نظر من سرعت خیلی بهتر شده.اما چیز های دیگه (مثلا موارد امنیتی) رو نمیدونم.
3-بله.این حالت برای ویستا بدون sp1 هم هست.
4-چطوریشو که نوضیح دادم.وقتی بازی رو اجرا میکنی ویندوز به طور خودکار از Aero که رم زیادی میکشه میاد
بیرون.در نتیجه فضای خالی رم برای بازی بیشتر میشه.
این قایلیت رو ویستای بدون sp1 هم هست.
5- نه.خیلی بهتر نبوده.یهنی فکر نکن وقتی sp1 رو نصب کنی دیگه غش میکنی و ضف میری و چشمات 4 تا
میشه.
ولی اون چه مسلمه شما باید وقتی یه سرویس پک جدید میاد اون رو نصب منی و از ورژن های قبلب استفاده
نکنی.چون حداقل اگه حتی بهتر نشده باشه بدتر که نشده.
5-جواب دادن به سوال های خوب وظیفه ی مومنین است .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!