مثلا فتوشاپ دیگه به کندی باز میشه نمیشه کاری گرد ...فولدرهادیرتر باز میشوند نرم افزار ...کلا سیستم کند کند میشه ...طبیعیه !!!چطور مال شما هیچ تاثییری نمیذاره بااین ک دیسک 100% میشه !!!نقل قول:
Printable View
مثلا فتوشاپ دیگه به کندی باز میشه نمیشه کاری گرد ...فولدرهادیرتر باز میشوند نرم افزار ...کلا سیستم کند کند میشه ...طبیعیه !!!چطور مال شما هیچ تاثییری نمیذاره بااین ک دیسک 100% میشه !!!نقل قول:
دوست عزیز شما performance رو روی high بزاریی موقع کپی کارایی میتونی بکنی و عملا نمیشه هیچ کاری کرد از بین میره.امتحان کننقل قول:
سلام دوستان من تازه این لپ تاپ رو گرفتم i5 8gb بعضی اوقات حدودا دو ساعت بازی میکنم لپ تاپ قسمتی که گرما میاد کمی گرم میشه خیلی کم به نظرتون کول پد بگیرم یا لازم نیست
سلام اگه زیاد بازی میکنید بله بگیرید اگه نه که نیازی نیست چون زیاد داغ نمیکنه.کلا کولپد خوبه واس لپتاپ.لپتاپ نباید رو سطح زمین یا سطح میز قرار بگیره. کمی ارتفاع داشته باشه و گرما رو از زیر و بغل به راحتی به بیرون انتقال بده.نقل قول:
بهتره که روی کولپد یا استند قرار بگیره.
اگه مدام بازی میکنید کول پد لازمه.چون عمر قطعات لپ تابتون کاهش پیدا میکنه.ولی اگه مدام بازی نمیکنید لازم نیست.نقل قول:
درسته حق با شماست ...ولی اینکه لپ تاپ سرعتش پایین میاد که دیگه هیچ شکی توش نیست ..... من میخوام ببینیم شاید این مشکل به طور کلی قابل حذف باشه که تو این پست عزیزان به یاری بشتابن :n11:نقل قول:
دوستان چه مدل هاردی مشکل داره روی z510 برا من segate و تا الان باهاش مشکلی ندارم گاهی اوقات کمی صدا میده که باید محیط کاملا ساکت باشه و سرم نزدیک لپ تاپ بعد موقع بازی دما cpu و کارت گرافیک تا 60 میاد مشکلی ایجاد میکنه یا عادیه
منم همین مشکل شما رو داشتم به راحتی حل میشه...باید بری سایت لنوو فایل آپدیت بایوس رو که برای ویندوز 8 قرار دادن دانلود کنی و نصبش کنی که البته کاره نسبتاً آسونیه خودش ری استارت و یه صفحه مشکی میاد و نصب میشه...قبل آپدیت بایوس سیستمم دیر بالا میومد بررنامه های استارت آپ که 3 الی 4 دقیقه بعد تازه لوود میشد ولی الان خیلی خیلی خوب شده...حتماً آپدیت کننقل قول:
نقل قول:
سلام خدمت دوستان و اساتید خودم
دوستان من بایوس رو الان آپدیت کردم.....ولی وقتی سیستم بالا اومد کارت گرافیک جفرس رو نمیشناخت و فقط کارت اینتل رو می شناخت....
اول اومدم دریور ها رو پاک کردم....دوباره که خواستم نصب کنم ، نصب نمیشد و خطا میداد که کارت قابل نصب نیست....
به ذهنم رسید برم از سایت لنوو درایور جدید واسه ویندوز 8 دانلود کنم....
بعد از دانلود ، با درایور های جدید کارت جفرس رو شناخت....
دوستان میخواستم بدونم که دلیل این مشکل چی بوده .... به نظرتون کارت گرافیکم مشکل داره که با درایور قبلی نصب نمیشه....
خیلی روی مخمه این موضوع....اگه کسی از دوستان میتونه کمکی کنه ، ممنون میشم کمک کنه....
با تشکر....
سلام دوستان
بین z510 و e531 گیر کردم، متاسفانه تو تاپیک e531 هیچی ننوشتن که بشه مقایسه کرد! نظر شما چیه؟ اصلا اهل بازی نیستم فقط استحکام و طول عمرش مهمه کار سنگین هم انجام نمیدم ولی طولانی مدت روشنه، با این شرایط کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
e531 حدود 200 تومن ارزونتره!
z510
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
15.6 مات
e531
core i5 3210m
ram 4gb
hard 500gb
geforce gt720