بچه ها کسی دانشگاه تهران قبول شده ؟! کی باید بریم واسه ثبت نام ؟ تو سایت هیجی ننوشته
بچه ها کسی دانشگاه تهران قبول شده ؟! کی باید بریم واسه ثبت نام ؟ تو سایت هیجی ننوشته
جز مدارک دیپلم همه رو دارم . هنوزم که وارد پورتال نمیشه ! راستی این که میگن 25 شهریور شروع کلاس ها ، واقعا کلاس ها دایره و استادا میان ؟نقل قول:
داداش چیکار کردی؟من دیشب یه مشکلی پیش اومد خونه نبودم الان برگشتم خونه تایپیک زیاد جلو رفته حال ندارم همشو بخونمنقل قول:
این چه کاریه دوست من ؟؟:18:نقل قول:
یکی از دوستام 5 ساله داره کنکور میده که پزشکی سراسری (حتی یه شهر کوچیک ) قبول بشه که نشده تا الان...امسال هم نشد !اونوقت شما با پزشکی اصفهان میخوای دوباره کنکور بدی؟؟:19:
بیخیال حرف مردم...
سلام
آقا من دیشب از خوشحالی نخوابیدم:8: علوم کامپیوتر تبریز روزانه:8:
ثبت نام کی هست؟(حال خوندن پست های قبلی رو ندارم):31:
اصلا صحبت تور کردن و مخ زدن نیست ! ببین یه چیزیه که خودت باید توش قرار بگیری !نقل قول:
یه خورده اخلاق آدم دخترونه میشه ! اینو چون دیدم دارم میگم ! تو همین دانشگاه خودمون چندتا پسر معماریی میشناسم ! یه جورایی شدن چوپون گله دخترها ! ( بی ادبی به دخترها نشه)) اینو تو دانشگاه بهشون میگن !
تا نبینی نمیگیری چی میگم !
راستی دوستان یه سوال !
کسی که غیر انتفاعی قبول میشه اسمش تو تکمیل ظرفیت میاد ؟
تو کارنامه نهایی اگر روزانه یا شبانه قبول شه میتونه انتقالی بگیره ؟
نه داداش من ناراضی نیستم من 5 سال قبل دیپلم فنی گرفتم تو این سال مجبور شدم مدرک پیش انسانی بگیرم که اونم تو خرداد تموم کردم از اول هم حد توانم رو همین دانشگاه میدونستم و دانسگاه سراری تبریز رو همینجور خوش بینانه زدم فقط دانشگاههای شهر خودم رو زدم واونم قبول شدمنقل قول:
نوشته شده توسط hande13
دوستان اینم نتیجه 6 ماه درس خون دن من
مترجمی زبان انگلیسی - موسسه نبی اکرم تبریز
از بچه ها کسی اینجا نیفتاده با هم بریم
-------------------
مگه بده برادر جان؟! توی ایران همه میخوان یه اسم مهندس اول اسمشون باشه! بیا تا 1000 تا مهندس مکانیک بیکار نشونت بدم که بعضیاشون دارند کود تولید میکنند!
از اولم این رشته رو میخواستم و فقط کنکور زبان شرکت کردم
تبریک میکم به دوستایی که قبول شدن و اون عزیزایی که قبول نشدن ناامید نباشن سال دیگه مطمئنن به خواستشون میرسن
ممنون
آمار کل بچه های قبولی که تو این جا اطلاعات قبولیشون رو زدن رو جمع کردم اگه دوستان و مدیرا موافقن بزارم که هم یک آرشیو بشه هم خاطره
نظرتون چیه
من یادم رفت چی قبول شدی؟؟؟نقل قول:
من که پرستاری تهران میخواست، امسال نشد و افتادم پرستاری کاشان (شهر خودم)
طبق معمول تاپیک با اسپک جلو رفته، چیز مهمی نگفته کسی زیاد ولی جالبه بخونی!
تازه مدیر هم اومد جنگمون کرد :27:
ببین دانشگاههایی که سال بالایی ها 25 ام میان، شروع ورودی های جدیدش یه هفته بعده. مثلا ما از شنبه این هفته ( 18ام ) کلاسامون شروع شده و ورودی های جدید 25 ام ( هر چند فقط یه روز برای تهیه مدارک وقت دارن ) و واقعا کلاسا دایره. سال قبل ما 26 ام سر کلاس بودیم.نقل قول:
جز مدارک دیپلم همه رو دارم . هنوزم که وارد پورتال نمیشه ! راستی این که میگن 25 شهریور شروع کلاس ها ، واقعا کلاس ها دایره و استادا میان ؟