سمند LX EF7 پایه گازسوز صفر کیلومتر خشک الان حدود 27 میلیون توماننقل قول:
سمند LX EF7 پایه گازسوز صفر کیلومتر خشک الان حدود 27 میلیون توماننقل قول:
دوستان 206 تیپ 2 مدل 84 ، چند می ارزه در حال حاضر؟
پژو 206 تیپ 2 مدل 84 قیمت حدود 17 میلیون توماننقل قول:
اگر تمیز و سالم درجه یک باشه
ممنونم که جواب دادید راستش ما دوتا 405glx بااونمشخصات که کفتم گرفتیم مشکل بنزینم نداریم خیلیم کم از ماشین استفاده میکنیم تو پارکینگه اکثر اوقات به نظرشما صدای موتور slx خیلی فرق داره با glx ونرمی شونم اینقد فرق داره جند درصد = تو گردنه و سر بالایی چطورن هر دو $$$$ من رو بزنم به پدرم عوضش کنه یانه ( باید باهاش سرو کله بزنم تا راضی بشه میگه ول کن حوصله عوض کردن ندارم )چون خودم الان پول ندارم ------ پس با این حال باید دوتومن بزارریم روشون تا دوتا شو بانقل قول:
slx عوض کنیم اره $ ------- ببخشید یه سوال دیگه 405 SLX TU5 صفر الان راحت تو بازار پیدا میشه من تو سنندجم منظورم بازار اینجاست --- سوال دیگمم اینه که رو سپر عقب به اندازه ی یه انگشت رنگ نقره ای رو سپر کمرنگ شده که معلومه فک کنم موقع تحویل از نمایندگی هواسشون نبوده بدنه رو خوب بگردن الن باید چیکار کنم ببرم نمایندگی سپرو عوض میکنن ارزش داره یا بیخیالش بشم
دوست عزیز الان slx فقط با موتور tu5 عرضه می شه. slx با موتور xu7 که قبلا ارائه می شد تقریبا هیچ فرقی با glx نداره. اما tu5 شتاب بیشتر ، مصرف کمتر و صدای نرم تری داره و البته خرج موتوریش بالا هستش چون موتور 206 روشه. الان تو بازار هیچ خودرویی که پر طرفدار باشه خوب پیدا نمیشه. باید بگردید.نقل قول:
در مورد سپر هم همون موقع تحویل باید دقت می کردید. الان هیچ کاری نمی تونید بکنید. یا باید سپر رو کامل رنگ کنید که قیمت ماشین افت می کنه و رنگ هم بعد یه مدت میریزه. یا باید قلم گیری کنید که اونموقع هم مثل اولش نمی شه و جاش می مونه. بهتره خیلی حساس نباشید و بی خیالش شید.
نظر شخصی من اینه که اگه مشکل بنزین ندارید و خیلی هم اهل سرعت و شتاب نیستید همین ماشینو نگه دارید و به فکر عوض کردنش نباشید.
دوستان ما الان یه 206 تیپ2 مدل 81 داریم...تمــــــیز:n02:
یه ذره رنگ داره فقط...بیمه تخفیف10سال...
چند می ارزه به نظرتون؟
امروز چند جا رفتیم از 8تومن میگفتن تا 11.9 که قولنامه رو باهاش نوشتیم... ولی بعد چند ساعت هی اسمس میده که ضبطی که روشه رو هم بده...50تومن بده اون گلگیرش رو تمیز کنم!!!:n09: حالا نمیدونم کلا معامله رو به هم بزنم یـــــــا به همین یارو بفروشم!
و دیگه اینکه خیلی نمیتونیم بدون ماشین باشیم...نزدیک عید هم هست دیگه بدتر:n02:
میگم اینو رد کنم یه 5-6 تومن بزاریم روش یه 405 تا سمند lx بگیریم...حالا نمیدونم یکم بیشتر بزاریم روش یهو lx صفر بگیریم یا نه!!!
در ضمن 5نفریم و این 206 یکم تو مسافرت ها اذیت میکنه...میخوایم جادار باشه...سمند جادار تره یا 405؟
قیمتی که 206 رو فروختین مناسب بوده.نقل قول:
در مورد اون SMS که طرف زده. رادیو پخش رو میشه بهش بدی
اما اون هزینه هارو دیگه نه
چون طرف ماشین رو همینجوری که دیده از شما خریده ماشین فروخته شده و نباید
هزینه سایز کارای دیگه رو پرداخت کنید.
اگر ماشین صفر خریداری کنی که خیلی بهتره سمند LX هم گزینه خوبیه.
فضای کابین و سرنشین 405 و سمند مثل هم هستن و فرقی ندارن مناسب برای خانواده شما
حالا اینجا مهمه که ملاک های شما برای انتخاب خودرو چی هست
والا من که میگم این ضبط رو هم ندم به یارو....باند هم داره آخه:دی...هم باند و هم ضبط سونی از این سری xplode هستش!!نقل قول:
الان که سایت ایران خودرو رو دیدم مثل اینکه فروش نقدی LX رو برداشتن:n27:
والا ملاکمون راحتی و نرمی + ایمنی ماشینه...سمند از این نظر بهتره درسته؟
سلام
من یه 206 مدل 88 سفید-12 ماه بیمه-92000 کارکرد-تیپ 2-دوتا گلگیر جلو رنگ و بدون ضربه
میخواستم بفروشم الان حدودا قیمتش چنده؟
ممنون
رنگ جیگرینقل قول:
دست یه مکانیک حرفه ای بوده