زیاد امتحان کننقل قول:
Printable View
زیاد امتحان کننقل قول:
تو رو به خدا یکی بگه آیا این سرعت به این آشغالی واسه همه ست یا فقط من اینجوری ام ؟
قبلا که قبلا بود لااقل هرچند تو شب مشکل داشتیم ولی تو روز تا این موقع سرعت خوب بود به نسبت خودش. یعنی مثلا بعثت همیشه تا این موقع تا 125 تا میرفت.
الان پیج به زور باز میکنه که هیچی اصلا پینگ خارق العاده ایی هم داره.
به خدا اگه اینجور باشه شنبه میرم خونشون رو میریزم.
دیگه صبر هم حدی داره . فکر کردند ما خریم هر کاری دلشون میخواد میکنند.
تنظیم مودم:
اگه مودمت وایرلسه مثله من تنظیمش خیلی راحته کافیه وارد IPمودم بشی (تو مرور گر بزن 192.168.1.1) که یوزر و پسوردش بصورت پیش فرض admin هست بعد تو صفحه اول یه قسمت داره نوشته quick start [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا یه چیزی شبیه این بعد اونو میزنی یک جای میرسی که باید این گزینه را انتخاب کنیPPPoE بعد ازت یوز پسورد میخواد که هردوش شماره خونت با کد شهر بدونه صفرهو تنظیمات وایرلس و.... به همین سادگی واسه من کلش ۲ دقیقه طول میکشه:n26:
راهساده تریم هست از اون خطیی که دی اس ال روش وصله یک زنگ به 2828 بزن یک خانومه واست عین بلبل حرف میزنه حجمتم میگه.دینقل قول:
شما زورتون میاد جواب بدید ؟نقل قول:
گفتم سرعت شما ها الان چه جوریاست ؟
کمک الان dumeterنصب کردم هنگام دانلود idm۱۳۰ نشون میدادdumetre۹۸۷ مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چندین بار دقت کرم ۳رقم قبل از نقطه
:n30:من چقدر اسکلم کیلوبیت بود :n07:
عزیز الان کل کشور و کل شرکت ها داغون هستند.برو بقیه تاپیک ها رو بخون خوب.نقل قول:
سرعت نت کل کشور و همه isp های بهم ریختهنقل قول:
من صبانت دارم و وضع افتضاحه
نقل قول:منم که سابقه نداشته سرعتم بیاد پایین اومده.نقل قول:
چرا از حالا شروع کردند ؟ زود نیست؟