به علت بعضی مسائل پستمو تغییر میدم.
Printable View
به علت بعضی مسائل پستمو تغییر میدم.
حذف شود ! :-)
من چند سوال دارم تا بتوانم گوشی مورد نظرم را انتخاب کنم.
1- هسته 4 هسته ای به درد می خورد یا فقط کلک بازاریابی است؟ آخه شنیدم اندروید 4.1 هم دو هسته را درگیر می کند و تازه نه همه هسته ها را
2- سرعت سی پی یو چقدر باشد خوبه تا هنگ نکنه؟ داغ نکنه؟
3- می خواهم بتوانم تا مدتها گوشیم را آپدیت کنم. پس رام چقدری باید بگیرم؟ مثل اینکه الان 1 گیگ آخرشه!
4- این ضررهای امواج گوشی را از کجا میتوانم بررسی کنم؟ شنیدم سونی خیلی به این اهمیت نمیدهد اما سامسونگ اوضاعش بهتره ! فکر کنم باید sar را چک کنیم . اما بیشتر نمیدانم.
5- برام خیلی دوربین مهم نیست اما رزولیشن تصویر و کیفیت صفحه و قدرت تاچ برام مهم است.
6- دوست ندارم پول برا چیزی بدهم که برام کاربرد نداشته باشد. مثلا اگر استفاده از بعضی قابلیتهای گوشی مستلزم بلد بودن برنامه نویسه پیشرفته و حرفه ای باشد برای من کاربرد ندارد. اما اگر بیارزد ارزشش را داشته باشد مشکلی نیست.
یه چیزی میگم نخندیدها: من الان یه p1 دارم که نسبتا راضیم.مشکلم باهاش اینه قابش شکسته و باعث آبروریزی است. دیگه خودم یاد گرفتم تاچ را هم عوض کنم. اما می گویند اندروید دنیای دیگری است. واقعا ارزش داره عوض کنم؟
لطفا به همش جواب دهید تا بتوانم چند گزینه انتخاب کنم و دربارشون مشورت کنم.
تصصیح شد!نقل قول:
درست شد؟
دوستان کسی قیمت xperia tipo dual رو داره؟
نظرتون در مورد این گوشی چیه؟
سلام.نقل قول:
تـــــــــــشکر
قیمت : 434000 تومان بدون گارانتینقل قول:
قیمت : 509000 تومان با گارانتی 1 ساله شرکت پارس کامتل
گوشی بدی نیست cpu ضعیفه.دوربینش هم 3.2 هست.صفحه نمایشش هم 3.2 اینچ هست.
ولی اگه میخوای باگارانتیش رو بخری یه 60 تومن دیگه بذار روش ایکسپریا u بگیر.از هر لحاظ از این گوشی بهتره.یعنی اصلا قابل مقایسه با هم نیستند
سلام دوستان
بالاخره من گوشی one x سفید خریدم:n02:
واقعا رابط کاربری htc فوق العاده است.
لازم به ذکر است که قبل از اینکه این گوشی رو بگیرم متوجه یه نکته حساس شدم که لازمست قبل از خرید هر گوشی دوستان به آن توجه کنند
متاسفانه بعضی از کسبه (که واقعا نمی دونم چی بهشون بگم) اقدام به فروش گوشی دست دوم به جای گوشی آکبند می کنند که خود من به 2 مورد برخوردم و اگر پول داده بودم همون اول بدجوری گوشی رو بهم انداخته بودند.
1- به بسته بندی گوشی و نحوه آکبند بودن بسیار توجه کنید
2- مطمئن شید که شارژر گوشی در بسته بندی اصلی خودش هست.
3 -به بدنه گوشی نگاه کنید به درگاه usb ، جک هدفون توجه کنید باید کاملا تمیز و عاری از هرگونه خط خش باشد.
4-روی صفحه نمایش تمامی گوشی ها برچسب خاص مربوط به آن گوشی وجود دارد.
5- و نکته مهم تر همه اینکه سعی کنید تا گوشی رو تست نکردین پول به فروشنده ندید البته سخته ولی ممکنه من این کارو کردم
خیلی به خودت سخت گرفتی...نقل قول:
میرفتی طبقه های 5 و 6 راحت یه گوشی آک میخریدی این همه ام پول ستاپ و با کس برنامه هم ازت نمیگرفتن.
این سوالایی که پرسیدی فک نکنم کسی بشون جواب بده بهتره خودت بری دنبالش تونت...نقل قول:
یه چیز کلی بگم مهم بودن هسته بستگی داره به نوع CPU و اصلا خود گوشی و کلی نیستش خیلی پیچیده تره....
رم 768 مگابایت به بالا و سی پی یو تک هسته ایه 1 گیگاهرتزی هم کاملا جوابگوهه...پایین تر باشه جالب نمیشه.
شما بهتر بود سقف بودجتو میگفتی تا ما بهتر میتونیستیم راهنماییت کنیم...
ولی من چنتا گوشی میگم از متوسط به بالا خودت برو دنبالشون...
Ace 2=700
Galaxy s Advance
Xperia p
Xperia S
Galaxy Nexus
LG 4X HD
One X
S III=1600
پایین تر از این رنج نگیری بهتره...