منم نوسان سرعت دارم پینگ تغییری نکرده اما ارتباط وقفه های کوتاه داره که باعث میشه صفحات دیرتر باز بشن مخصوصا وقتی چندین صفحه رو با هم باز می کنم...
+
پشتیبانی گفت آنتی ویروستو چک کن و تهش ویندوز عوض کن!:دی
Printable View
منم نوسان سرعت دارم پینگ تغییری نکرده اما ارتباط وقفه های کوتاه داره که باعث میشه صفحات دیرتر باز بشن مخصوصا وقتی چندین صفحه رو با هم باز می کنم...
+
پشتیبانی گفت آنتی ویروستو چک کن و تهش ویندوز عوض کن!:دی
سلام به همگی
اینجا کسی تونسته سرعت 256 از مخابرات بگیره. من الان 128 دارم از مخابرات بخوام 256 بگیرم مدارک چی میخواد؟
3 سوال دارم
تو تهران اینترنت ملی ارائه داده میشه؟
کسی از این سرویس گرفته؟ و قیمتهاش چطوره؟ (اگه وجود داشته باشه)
من گرفتم 512. کارت دانش جویی . حوزه. سپاهی. جانبازی.بسیجی فعال.پروانه شرکتنقل قول:
:18:نقل قول:
اطمینان داری با اینا میدند
اینترنت ملی میخوای چیکار ؟:18:نقل قول:
3 سوال دارم
تو تهران اینترنت ملی ارائه داده میشه؟
کسی از این سرویس گرفته؟ و قیمتهاش چطوره؟ (اگه وجود داشته باشه)
آدم تست کنه که بد نیست :20:نقل قول:
سهمیه دانشگاه و سهمیه استخدام کم بود، اینترنتم اضافه کردن :41:نقل قول:
اینترنت ملی میتونه یه مزیت بزرگ داشته باشه. اینکه چون کلا در محیط اینترنت جهانی در بعضی از موضوعات خاص و تخصصی محتوی فارسی خیلی کمه و آدم وقتی میخواد یه مطلب تخصصی یا کم یاب رو پیدا کنه به مشکل میخوره. در کنار این موضوع یعنی کمبود محتوای فارسی کارشناسی شده بحث فیل.ترینگ هم مطرحه که باعث میشه سایتهایی که عملا علمی-آموزشی هستن دسترسی بهشون خیلی کم بشه. اگه یه دیتابیس بزرگ و جامع برای محتوای فارسی ایجاد بشه میتونه تاحدود زیادی مشکلات جامعه دانشگاهی و پژوهشی کشور رو رفع بکنه. البته اگه به این منظور اینترنت ملی تدوین بشه وگرنه اگه برای تبلیغات و فروش کالا و sms و اینجور چیزها ایجاد بشه میشه گفت به جز حرام کردن پول من و شما چیز دیگه ای انجام نشده.
هــــــــی روزگار عجب مملکتی داریم :41:نقل قول: