هیچ کسی وی پی ان نداره یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
هیچ کسی وی پی ان نداره یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه چی ؟
کمتر کسی هست که نداشته باشه !
دوستان عزیز چندتا سوال داشتم...من در کرج ساکن هستم و از اسیاتک سرویس میگیرم..حالا میخوام از این شرکت بیام بیرون و چند سوال درباره پارس انلاین داشتم....1.سرعت دانلود سرویس .128.در کرج حدودا چقدر است؟؟2..ایا سرویس شبانه رایگان دارد؟اگه دارد سرعت دانلود در اون ساعات چقدر است؟3..کلا شرکت خوبی هست یا نه در کرج؟از نظر پشتیبانی و این حرف ها؟؟؟
خواهشا سریع جواب بدید.....منتظرم..
من تا 6:49 دقیقه هم بدون کم شدن حجم دانلود کردمنقل قول:
محبت میکنید اگه جواب مارو هم بدید؟؟...نقل قول:
شما باید از کسی که تو منطقه شما پارس انلاین داره اطلاعات بگیرید..نقل قول:
معمولا پارس انلاین سرویس رو روی 2 مگابایت میبنده با 128 در روز میشه با 120 کیلوبایت دانلود کرد...تو شب خیلی فرق میکنه ..و سرعت میاد پایین..بیشتر موقع ها هم شانسی هستش..:31:
مثلا دوستم با 128 پارس انلاین داره و من 512 پارس انلاین بعضی موقع ها سرعت در شب یکی میشه(حدودا 50 یا 60 کیلوبایت) برای من و دوستم...سرعت دیشب من 80 یا 90 بود
ولی بیشتر وقتها من بیشتر از اون دانلود میکنم:20:
شبها از 1 تا 6 صبح رایگانه.ولی ما همیشه تا 7 صبح میزاریم(یعنی تا 7 رایگانه)
شرکت خوبی هستش ولی از نظر پشتیبانی نه!!!!!!!
سلام.
تا چند وقت میشه سرویس تمام شده رو تمدید نکرد؟
منظورم این که تا چند وقت میشه که اگر تمدید نکنی رانژه خط تلفن رو بر دارن و سرویست رو جمع کنند؟
یعنی چه قدر مهلت داری از روزی که سرویس تموم شد تمدیدش کنی؟
آیا زمان خاصی داره یا اگر 1 ماه هم تمدید نکنی کاری ندارن و سرویس سر جاشه؟
ممنون از همه
اگه تمدید نکنی مشکلی پیش نمیاد خطت رانژه میمونه ولی اینترنتت قطع میشه و کل حجمت میپره به محض این که پول رو پرداخت کنی اینترنتت وصل میشه ...نقل قول:
دوست عزیز اگه اطلاع نداری جواب نده مردم گمراه میشن
نه دوست عزیز 1 ماه بیشتر وقت نداری این بلا سر من اومده البته من جایی بودم نمیتونستم شارژ کنم ولی قبلش بهت زنگ میزنن میپرسن اگه جواب ندی قطع میکنن.یا باید خودت زنگ بزنی بگی خط رو میخوام برام فیریز کنید اصطلاح خودشونه
نقل قول:هر دوی شما درست می گین :46:نقل قول:
بستگی به منطقه ای داره که دوستمون توش هستن اگه جایی باشه که پارس پورت خالی نداشته باشه در صورت تمدید نکردن خط بعد از مدتی (زمانش بسته به منطقه ای که دوستمون توشه )از رانژه در میاد اما جایی باشه که پورت داشته باشن خط رو از رانژه در نمیارن
پسر عموی من 6 ماه قبل کنکور دیگه ADSL اش رو شارژ نکرد فردای روزی که کنکور داد رفت دوباره شارژ کرد و خطش همچنان رانژه بود