برید تو نظر سنجی مخابرات به ضعیف رای بدین ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برید تو نظر سنجی مخابرات به ضعیف رای بدین ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت توی حالت تعلیقه حتا بالا نمیاد که به گزینه ی ضعیف رای بدیم ! :n23:نقل قول:
برا من بالا میاد ...
نامحدود کسی نگرفت؟
باید حضوری رفت؟
دوستان دوتا سوال.
تلفن ما به علت بدهی قطعه و درنتیجه adsl هم قطع کردن.الان این هزینه ماهانه adsl که میدادم با این قطعی بازم اضافه میشه به فیش و میاد یا نه؟!!
سایت رایگان دانلود الان داریم چند تا چنده؟
ممنون
نمیدونم ویندوز شما هم اینطوری میشه یا نه
هرسال نزدیک عید و قبل ماه مهر ساعت ویندوز خودکار جلو و عقب میشه خودش
حالا از من دوباره اینطور شده الان و نمیدونم الان چطور حساب میشه
الان به ساعت رایانه ساعت 03:05 دقیقه هست ولی ساعت به وقت ایران 02:05 دقیقه هست!
حالا من به وقت ایران کانکت شدم و به وقت رایانه یعنی ساعت 3،حالا باید یه ساعت زودتر دیسکانکت بشم؟
حالا میخوام بدونم این سیستم های محاسبه حجم به چه ساعتی محاسبه میشه؟
اگر من به ساعت 02:00 رایانه به اینترنت متصل بشم(یعنی ساعت 1 به وقت ایران) شبانه حساب میشه یا نه؟
همه چیمون مایه عذابه!!!!!
وقت جدید رو اگه درنظر بگیریم ، آی پی ساعت 3 عوض میشه و دانلود رایگان میشه. ساعت 8 هم باید دیسکانکت کنید.نقل قول:
نه دیگه ، ساعت 2 رایانه شما میشه ساعت 1 اصلی مخابرات.. که اون موقع هنوز رایگان نشده!!نقل قول:
اگر من به ساعت 02:00 رایانه به اینترنت متصل بشم(یعنی ساعت 1 به وقت ایران) شبانه حساب میشه یا نه؟
ممنون که این موقع جواب دادید،مطمئنید؟
خب ساعت سه توسط مخابرات دیسکانکت نشد حالا دو حالت داره یا باید بهمون ساعت ایران یعنی ساعت 2 کانکت بشم یا همون ساعت 2 رایانه که به وقت ایران(ساعت رسمی) میشه ساعت 1 بامداد
ببین شما ساعت قدیم رو در نظر بگیر ، مثلن ساعت مچیت که تغییرش ندادی ، دقیقن طبق اون عمل کن :n02:
ساعت رایانه ی شما خودکار از طریق اینترنت یک ساعت به جلو کشیده شده ، و باعث میشه شما فک کنید ساعت 2 شده در حالتی که هنوز ساعت یکه.
مخابرات هنوز ساعتش همون ساعت قدیمه.