نه من منظورم اينه كه خودن راه بري و بعدش برات بگه كه چند متر يا كيلوكتر رو پيمودي؟با ovi هم ميشه ميشه يه لينك كه رو كه رو ويواز جواب بده بهم بدي
Printable View
نه من منظورم اينه كه خودن راه بري و بعدش برات بگه كه چند متر يا كيلوكتر رو پيمودي؟با ovi هم ميشه ميشه يه لينك كه رو كه رو ويواز جواب بده بهم بدي
جواب منو نمیدید؟imei من با 01 شروع مشه مشکلی داره؟نقل قول:
سلام مجدد
دوستان یه مشکل
من واسه تماس گیرنده هام دارم عکس میذارم
اما شدیدا عکس ها رو در حین تماس کوچیک نشون میده
میشه کاری کرد که بزرگ نشون بده؟
نقل قول:
سلام ، فقط با برنامه !
سرچ کن تو سری 60 ورژن 5 ، دو سه تا هست !
اره من يكي قبلا ديدم فكر كنم كامل نشان دادن تصوير تماس گيرنده بود يه همين طور چيزايي
بيا اين يكي البته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه بخواین مثلا با براوزر کار کنین و یه آدرس وارد کنین ازتون اکسس پوینت رو سوال میکنه که بعد از انتخاب وایرلس مورد نظر ازتون باید پسورد رو بخواد. مگر اینکه نوع رمز گذاری ارتباط برای گوشی قابل تشخیص نباشه. البته این فقط در صورتی اتفاق میافته که شما از روش دیگه ای به غیر از WEP یا WPA2 برای کد کردن ارتباط استفاده کرده باشین که البته بعیده و تو حالت عادی همیشه از این دو نوع یا مشتقاتشون استفاده میشه.نقل قول:
در ضمن میتونین برین به Setting>connectivity>Wi-Fi و منتظر بشین تا سرچ بکنه و بعد کانکشن مورد نظر رو انتخاب کنین و از option کانکت رو بزنین که بازم ازتون پسورد رو میخواد و با وارد کردنش تو اونجا دیگه تا فرمت بعدی گوشی ازتون هیچ وقت نمی پرسه که پسورد این کانکشن چیه... و بعدش میتونین از هر برنامه تحت وبی که خواستین با انتخاب این کانکشن توی اون برنامه استفاده کنین...
آنتن بعضی دانشگاه ها، مخصوصا اگه درست یادم باشه دانشگاه های دولتی ایران، کانکشن رو کد میکنن که برای استفاده باید برنامه دیگه ای روی سیستمتون داشته باشین که اتصال رو دکوده کنه. در نتیجه چون اون برنامه رو نمیشه رو گوشی نصب کرد، پس دسترسی از طریق موبایل هم منتفی میشه...
اما در مورد وایرلس های کد نشده روش بالایی واسه همشون صادقه...
خود گوشی که کوچیک نمیکنه!!!نقل قول:
شما هر عکسی رو که خواستین در حالی که تو گالری بازش کردین روش اون دکمه سمت چپی رو که یه مربع با 4 تا دایره توشه بزنین و از اونجا contact رو انتخاب کنین و بعد از سلکشن مخاطب مورد نظر ok کنین و باهاش تماس بگیرین تا ببینین بزرگ میندازه...
من تعجب میکنم که چطور دوستان میگن با برنامه باید اینکارو کرد! من که بدون هیچ برنامه ای اینکارو میکنم!!!
در ضمن اگه کنتاکت ها رو از گوشی های دیگه ای مثل 2nd یا 3rd ادیشن ها به این منتقل کرده باشین عکسهاشون چون رو خود کنتاکت ذخیره شده کوچیک هست و باید با این روش یه عکس از گالری بهشون اختصاص داد...
در ضمن نمایش اون عکس به هنگام تماس منوط به وجودش توی گالری هست و اگه ازونجا پاک بشه، عکس قبلی یا خالی به جاش میاد. همینطور میتونین از همون جا و کنار contact گزینه call pic رو بزنین و یه عکس مشخص به تمام تماسهای بدون عکستون اختصاص بدین... مثلا من یه عکس گرافیکی با متن You have a call واسه اینکار ساختم...
باید مشکلی داشته باشه؟!نقل قول:
شماره هست دیگه...
برو قسمت برنامه های کاربردینقل قول:
2 تا هست که رو بقیه گوشیها جواب میده
یکیشو من و یکیشو پیام گذاشته
هر دو را نصب کن و تست کن
هر کدوم واست درست کار کرد با همون کار کن
معمولا با 35 شروع میشهنقل قول:
دیگه نمیدونم مال شما چرا اینطوریه
رو ویواز تست نکردمنقل قول:
اسم برنامه هم (Full Screen Caller) هست
تو دانشگاه ما من می تونم به وایرلس دانشکده وصل بشم و سایتهای داخل دانشگاه را که داخل حلقه پراکسی هستند میاره ولی سایتهای بیرون از دانشگاه را به غیر از پاسور وایرلس یک یوزر پسورد پراکسی باید تعریف بشه که من نمیدونم تو ویواز چطور میشه این را تعریف کرد. مثلا توی اینترنت اکپلورر ویندوز توی Tools> internet Options > connection میشه توی LAN پراکسی را تعریف کرد ولی من هرچی گشتم توی براوزر ویواز یک چنین چیزی برای تعریف پراکسی وجود نداره! آیا راهی وجود داره؟نقل قول:
ایولانقل قول:
خود گوشی که کوچیک نمیکنه!!!
شما هر عکسی رو که خواستین در حالی که تو گالری بازش کردین روش اون دکمه سمت چپی رو که یه مربع با 4 تا دایره توشه بزنین و از اونجا contact رو انتخاب کنین و بعد از سلکشن مخاطب مورد نظر ok کنین و باهاش تماس بگیرین تا ببینین بزرگ میندازه...
من تعجب میکنم که چطور دوستان میگن با برنامه باید اینکارو کرد! من که بدون هیچ برنامه ای اینکارو میکنم!!!
در ضمن اگه کنتاکت ها رو از گوشی های دیگه ای مثل 2nd یا 3rd ادیشن ها به این منتقل کرده باشین عکسهاشون چون رو خود کنتاکت ذخیره شده کوچیک هست و باید با این روش یه عکس از گالری بهشون اختصاص داد...
در ضمن نمایش اون عکس به هنگام تماس منوط به وجودش توی گالری هست و اگه ازونجا پاک بشه، عکس قبلی یا خالی به جاش میاد. همینطور میتونین از همون جا و کنار contact گزینه call pic رو بزنین و یه عکس مشخص به تمام تماسهای بدون عکستون اختصاص بدین... مثلا من یه عکس گرافیکی با متن You have a call واسه اینکار ساختم...
درسته
از تو گالری اگه انتخاب باشه بزرگ نشون میده
ممنون