نقل قول:
اقایون یه سوال توی این ورژن جدیده مشکل هسته ها حل شده؟ اون دوتای قبلی رو که گرفته بودم نمی شد . که اینجا سوال کردم و گفتین واسه هسته هاست می خواستم بدونم کسی می دونه سر این ورژن درستش کردن یا نه ؟
بله تو این Build این مشکل حل شده ولی مثل اینکه تو این Build مشکل Build Lighting داره.
This issue was tracked down to systems running with a single core. The problem has now been fixed and released in the DEC UDK build
But it looks like the same problem might persist in the lighting section, two people are reporting that the editor loads, but locks when lighting
نقل قول:
سلام:
من مشکل Build توی ورژن جدید دارم یعنی وقتی میخوام بازی رو بسازم گیر میکنه.
ببینید واسه شما هم وقتی می خواد Build Lighting کنه این مشکل پیش می یاد.
آقای امیر رضای عزیز این Error رو UDK وقتی میده که map تون Player Start نداشته باشه برای این کار راست کلیک کنید و گزینه ی Add Actor -> Add Player Start رو انتخاب کنید . البته می تونید اینجا رو هم بخونید:
نقل قول:
من میخوام کل تنظیمات و ... رو ریستارت کنم (انگار که تازه نصب کردی) چی کار کنم؟
البته نمیخوام دوباره نصب کنم .
دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم ولی برای این کار باید از فولدر Config تون یه Back up می گرفتید و هر وقت خواستید ریستارت کنید همون محتویات فولدر Original لش رو همون جا کپی کنید. فولدر Config بیلد September رو هم می تونید از اینجا دانلود کنید البته فکر نکنم زیاد با بیلدهای دیگه تفاوت داشته باشه ولی اگه بیلد شما September است ازش استفاده کنید.