اینجوری خوبه چون هم اون پیره مرده تنها نمیمونه هم خیلی معلوم نیست صورتش داخل نقش باباشاه.نقل قول:
نمیمیره از قسمت 30 به بعد تو دو نقش بازی میکنه هادی کاظمی
Printable View
اینجوری خوبه چون هم اون پیره مرده تنها نمیمونه هم خیلی معلوم نیست صورتش داخل نقش باباشاه.نقل قول:
نمیمیره از قسمت 30 به بعد تو دو نقش بازی میکنه هادی کاظمی
حالا فهمیدید این تاخیرات به شهادت و این جور چیزا ربطی نداره!
لابد دلیل این دفعه شون اینه: به دلیل آلودگی هوا شبنه منتشر میشود!
فقط نفهمیدم چرا پخش کننده رو عوض کردند؟ اینم که همون شد!
من اونجایی خیلی خندیدیم که برزو می خواد فرانسه یاد بگیره .فرانسوی شعر می خونه آخرش می گه حالا شما بخون
وای معرکه است حسی که می گیره عالیه
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
منم موافقم.من که می ایستم 7و8قسمتش دربیاد بعدانقل قول:
:19:
سلام به همه
من تا قسمت 21 رو دیدم و سری هشتم رو هم دارم.
تا اینجای کار به نظر من واقعا سریال بدی بودش ، و هر چی می گذشت بدتر هم می شد.
من خودم از اقای مدیری خوشم میاد ولی همیشه در تمام سریال ها ومجموعه هاش این احساس رو داشتم که ، مدیری با بیننده ها نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه .
مثلا در همین سریال برزو ارجمند یه شخصیت خیلی مسخره هست که من وجودش رو حتی در 1 صحنه چند ثانیه ای هم نمی تونم تحمل کنم و همچنین عارف لرستانی.
به خاطر اینکه نقش به شدت خلاصه و بدون معنی و همچنین به شدت تکراری دارند. و از همه مهم تر ، شخصیتشون در سریال رو نمی شه باور کرد. من قبول دارم ادمای خیلی زیادی هستند که تو جامعه تمام حرکاتشون به ضرر ادماست و مثل این دو شخصیت یه جورایی به نظر بی عقل میان ولی توی طنز نباید شخصیت های منفور اون هم به این اندازه وجود داشته باشه. مثلا توی خوش نشین ها ، ادم از شخصیت منفی هم لذت می بره.
من بیشتر این سریال رو به خاطر بابا شاه و اون یکی پیره مرده (اسمش رو یادم رفت) می بینم و هم چنین جهان.
نظر من با شما کاملاً متفاوته. من از بازی برزو ارجمند لذت میبرم و به نظرم شخصیتش اصلاً آدم منفوری نیست.نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر این کارکتر ها آدم های تازه به دوران رسیده ای هستند به همین خاطر خودشون رو گم کردند!
مثلاً همین برزوخان قبلاً شاگرد قهوه خانه بوده!
شاهشونم که چوپان بوده و گوسفند می چرونده :دی صدر اعظم هم گوسفند می دزدیده :دی یه باسواد دارن که اونم تو زندانه (مستشار سابق) :دینقل قول:
دوستان کسی آخرش متوجه شد پدر این بچه کیییییییییییییییییییه؟:31:
با توجه به رعایت حقوق مصرف کننده از توزیع مجمو عه نهم قهوه تلخ شرکت گلرنگ ( اوه) معذور است دوستان مجموعه
هشتم رو یکبار دیگه نگاه کنند چیزی رو از قلم نیانداخته باشند تا هفته دیگه
این هم عیدی به تمام طرفداران متعصب قهوه تلخ
نقل قول:
سلام به همه
من تا قسمت 21 رو دیدم و سری هشتم رو هم دارم.
تا اینجای کار به نظر من واقعا سریال بدی بودش ، و هر چی می گذشت بدتر هم می شد.
من خودم از اقای مدیری خوشم میاد ولی همیشه در تمام سریال ها ومجموعه هاش این احساس رو داشتم که ، مدیری با بیننده ها نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه .
مثلا در همین سریال برزو ارجمند یه شخصیت خیلی مسخره هست که من وجودش رو حتی در 1 صحنه چند ثانیه ای هم نمی تونم تحمل کنم و همچنین عارف لرستانی.
به خاطر اینکه نقش به شدت خلاصه و بدون معنی و همچنین به شدت تکراری دارند. و از همه مهم تر ، شخصیتشون در سریال رو نمی شه باور کرد. من قبول دارم ادمای خیلی زیادی هستند که تو جامعه تمام حرکاتشون به ضرر ادماست و مثل این دو شخصیت یه جورایی به نظر بی عقل میان ولی توی طنز نباید شخصیت های منفور اون هم به این اندازه وجود داشته باشه. مثلا توی خوش نشین ها ، ادم از شخصیت منفی هم لذت می بره.
من بیشتر این سریال رو به خاطر بابا شاه و اون یکی پیره مرده (اسمش رو یادم رفت) می بینم و هم چنین جهان.
البته بادی بگم که این ظنر شماست که سریال تا اینجا بد بوده!! به نظر من که سریال واقعا عالی بوده....از اونجایی که هر کسی نظر خودش رو داره و یه نفر از سالوادور خوشش میاد و یه نفر نمیاد،یه نفر میشینه تی وی میبینه و یه نفر نه،دعوایی تو اینجا نیست!!
شخصیت ها رو من با برزو مشکلی ندارم،ولی اگه توی یه قسمت این بلد نباشه،انگار دیگه هیچی!!این بابای اتی هم خوبه ولی خوب بلد هم خوبه و میشه گفت دوتاشون کفه های سنگین ترازوی این سریال هستن....
دوستی هم که می فرمایند که این سریال بی محتوی هستش،بهتره تشریف ببرن و سریال های پر محتوایی همچون هوش سیاه ببینن!!(اسمش درسته؟ همون که تو اینترنت دایل اپ فیلم اچ تو یوتوب میدید و گالری عکس های دیجیتال یارو رو با اینترنت دایل اپ تو 5 مین کشید یبرون؟!!)
من به شخصه دیگه از این پر محتوی تر سریال ندیدم این اواخر!!!
این داستان پخش چیه؟ فردا تهران تعطیله،خبریه؟ 5 شنبه میگن عیده....عید چیه؟ نکنه رسما باید توی عید گریه زاری کنیم؟
داستان چیه که نیومده این هفته؟! بابا مگه مردم مسخره هستن؟ باید سر وقت پخش کنن دیگه...
:41: هنوز نیومده این قسمت 9 پدرسوخته!!!!