تو این دو تا شکل که وضعیت مدل جدیده بهتره از قدیمیه که؟! از بابت Sequential Transfer rateنقل قول:
Printable View
تو این دو تا شکل که وضعیت مدل جدیده بهتره از قدیمیه که؟! از بابت Sequential Transfer rateنقل قول:
در مدلهاي WD my book از WD Green استفاده شده .نقل قول:
درسته ، ولي همانطوريكه قبلاً هم گفتم تاثير چنداني در افزايش سرعت بوت سيستم عامل و اجراي نرم افزارها ندارد .نقل قول:
با سلام
من میخوام یه هارد اینترنال یک ترا بایت یا 500 گیگ بگیرم. اینجا سه مدل هارد سیگیت و وسترن دیجیتال و توشیبا هست. شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید دوست عزیز؟ میشه قیمتاشونم بگید لطفا؟ اینم بگم که کامپیوترم قدیمی هست و حدود 9 سال پیش گرفتم که متاسفانه الان هاردش خراب شده. میخاوم کمترین هزینه رو بکنم برا خرید هارد
با تشکر
سلام .نقل قول:
بنظرم Seagate 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) گزينه مناسبي هست كه 190 تا 200 هزار تومن هست .
اگر پاور در شرايط مناسبي هست و مادربرد حداقل يكعدد پورت SATA داشته باشد مشكلي با اين هارد ديسك نخواهد داشت .نقل قول:
اینم بگم که کامپیوترم قدیمی هست و حدود 9 سال پیش گرفتم که متاسفانه الان هاردش خراب شده.
دوست عزیز مادر برد دو عدد پورت sata داره. من قیمت برام خیلی مهمه به نظر شما هارد های توشیبا که قیمت کمتری دارند کیفیت خوبی دارند یا نه؟ برند سامسونگ چطوره؟ ممنون از راهنماییتون در ضمن اینجا یک ترا وسترن دیجیتالو 205 میگند قیمتش خوبه؟نقل قول:
پس به نظر شما سیگیت بهتر از وسترن هست؟ میشه خواهش کنم از نظر کیفیت یه طبقه بندی بکنید هاردارو برا من؟
ممنون
وسترن ديجيتالي كه پيدا كرديد چه مدلي هست ؟ اگر WD Green هست كه بيشتر مناسب براي آرشيو ديتا هست و نه سيستم عامل . اگر WD Blue هست كه پرفورمنس سيگيتي كه مدل نامبر آنرا گفتم بهتر از WD Blue هست . WD Black يكترابايتي هم كه 205 هزار تومان نيست .نقل قول:
وسترن ديجيتال و سيگيت از برندهاي معتبري هستند كه محصولات با كيفيتي توليد ميكنند و قطعاً نميتوان گفت كداميك برند از نظر كيفيت بهتر از ديگري هست . ولي توصيه ميكنم كه با گارانتي معتبري بخريد تا در صورتيكه مشكلي پيش آمد ، تعويض كنند .نقل قول:
پس به نظر شما سیگیت بهتر از وسترن هست؟ میشه خواهش کنم از نظر کیفیت یه طبقه بندی بکنید هاردارو برا من؟
تا اونجائي كه ميدونم هارد ديسكهاي اينترنال سامسونگ بيشتر براي OEMـها هست و فكر نميكنم بتونيد بسادگي در بازار پيدا كنيد .نقل قول:
برند سامسونگ چطوره؟
سلام عطا جان میشه پست های من رو جواب بدید؟
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=659174&page=4[/HTML]
با سلام به دوستان عزیز
تصمیم به خرید هارد 1 ترا برای ارشیو دارم . چون واسه ارشیو هست رفتم سمت هاردهای ضد ضربه و ضد اب سیلیکون Armor A80و ای دیتا DashDrive Durable HD710. البته دوست عزیزی سیگیت Backup Plus رو پیشنهاد دادن و اشاره فرمودن که این کمپانی ها سازنده هارد نیستند ولی بنده اصرار به خرید هارد ضد ضربه ای دیتا داشتم اما در این مدت ریووهای جالبی ازشون ندیدم . به نظر عزیزان وسترن بردارم یا سیگیت ؟ ایا سیگیت مثل وسترن قابلیت پسورد گذاری روی هارد رو داره؟هر دو هم گارانتی دو ساله دارن
از کمک دوستان بسیار سپاسگزارم
موفق باشید
سلام .نقل قول:
مدلهاي اكسترنال Seagate برخلاف اكسترنالهاي WD قابليت Hardware Encryption ندارند و اگر قفل كردن هارد اكسترنال براي شما مهم هست بايد از مدلهاي WD بخريد .
با عرض سلامنقل قول:
دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم .
البته قابلیت Hardware Encryption واسم اهمیت داره ولی صرف نظر از این قابلیت کیفیت و دوام هارد سیگیت Backup Plus و وسترن passport کدوم ارجحیت دارن ولو با اختلاف بسیار ناچیز؟چون واسه ارشیو میخوام اینقدر وسواس دارم وگرنه اگه هارد دم دستی میخواستم واسم خیلی مهم نبود.ولی اخر کلام فکر کنم رایت روی دی وی دی مطمئین ترین راه برای ارشیو اطلاعات مهم و غیر قابل بازگشت مثل عکس باشه :n01:
در قابلیت Hardware Encryption اگه پسورد فراموش بشه راهی برای دستیابی به اطلاعات روی هارد وجود داره؟
با سپاس فراوان
موفق باشید