سلام
ممنون بابت توضيحات ...
من الان ميخوام مديريت بازرگاني هم بزنم ولي ميبينم که زده مجموعه 4 !!! چطور ميتونم تو رياضي و توي تهران برم اين رشته رو ؟!
چيزي نيست !!!
Printable View
سلام
ممنون بابت توضيحات ...
من الان ميخوام مديريت بازرگاني هم بزنم ولي ميبينم که زده مجموعه 4 !!! چطور ميتونم تو رياضي و توي تهران برم اين رشته رو ؟!
چيزي نيست !!!
سلام.نقل قول:
نمیشه از ریاضی (آزاد) رفت مدیریت بازرگانی...
:46:
منم بلاخره زدم صنایع قزوین ترازش 5000 ایناس فک کنم بچه ها دعا کنید قبول شم با معدل گندم!!!:20:
قبولی در رشته تراز 5000=آب خوردننقل قول:
حتماً قبول می شی. خیالت راحت.
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
مدیریت بازرگانی و صنعتی برای رشته ی علوم انسانی هست.نقل قول:
با سلام
دوستان من می خواستم بدونم چه رشته ای خوبه من تو دانشگاه ازاد قزوین انتخاب کنم ؟
البه من خودم به عمران فکر می کنم .
در مورد تراز های دانشگاه یه توضیحی بدین ، 2 صفحه قبل هم عکس یه کارنامه رو گذاشتم ، منظور از نمره کل و حد نصاب ها چیه؟
لطفا زودتر جواب بدین.
فناوری اطلاعات ساری جدید اومده ترازش چه جوریه ، شنیدم رشته هایی که تازه میان قبول شدن راحت تره.
دمتون ولرم
دوستان میشه بگید در صورت گرفتن مدرک مکانیک (کارشناسی یا ارشد) واسه استخدام شدن فرقی میکنه کدوم دانشگاه بودی یا نه ؟مثلا تهران مرکزی و قزوین :13: رو مهری که آخر سر میخوره اسم دانشگاه هم هست دیگه درسته؟
نمره کل که همون ترازه نمره حد نصاب هم یه نمره ای که دانشگاه خودش میذاره که داوطلبان باید حتما اون نمره رو کسب کنن که بتونن تو رشته انتخاب بشن من تا حالا که ندیدم این نمره خیلی بالا باشه اصلا نمیدونم برای چی گذاشتنش شاید هم من اشتباه فکر میکنم!نقل قول:
2 صفحه قبل هم عکس یه کارنامه رو گذاشتم ، منظور از نمره کل و حد نصاب ها چیه؟
من سال دوممه كه كنكور ميدم...كد تظام وظيفه رو چند بايد بزنم؟ 8؟
تو كد 8 گفته كه بايد كه برگه و از اين جور چيزا بگيرم...قضيه اش چيه؟
همون 8نقل قول:
اگر غیبت نداشته باشید
و پشت هم رفته باشید دانشگاه و قبلش هم پشت هم درس خونده باشید(به صورت حضوری)
کد 8 بزنید
بعد از ادانشگاه قبل انصراف می دهید
برگه ای میدن شما که این درس ها پاس کردید
و قبلش هم تصفیه حساب کامل دو ترم انجام میشه
و همون هفته میروید دانشگاه جدید برای ثبت نام :11:
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
چطوری غیبت خوردی؟نقل قول:
یکسال میتونی پشت کنکور بمونی ها
شما هم دلت خوشه ها مهندسی شیمی داری میخوای شیمی کاربردی بزنی؟نقل قول: