man rotbam 1500 mantaghe2 hastesh, in darsadameنقل قول:
adab57
arabi76
dini68
zaban69
riazi40
fizic61
shimi54
Printable View
man rotbam 1500 mantaghe2 hastesh, in darsadameنقل قول:
adab57
arabi76
dini68
zaban69
riazi40
fizic61
shimi54
این هم کارنامه ی یه بابایی که دندونپزشکی خوراسگان قبول شده . من که نشدم :((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه باره دیگه این عکس رو به همراه یک عکس دیگه میزارم . تو رو خدا به ظرفیت و نمره ی آخرین فرد قبول شده ی هر کدوم دقت کنید ...
اگه بابام رفته بود جبهه ، الان من هم دندانپزشکی قبول شده بودم . نمره ی من در گروه پزشکی 6900 هست . آ ه ه ه ه ه ه . . .
بچه ها سلام منم یه سوالی داشتم البته مربوط به رشته ریاضی نیست . می خواستم بدونم که برای مدیریت بازگانی د تهران از رشته انسانی چه رتبه ای لازمه؟؟ کسی خبر داره؟؟ تو رو خدا اگه کسی میدونه بگه:41:
بچه ها کسی شماره تلفنی سراغ نداره که مشخصات بدیم ، شماره ملی بده ؟!
فکر کنم باید به ثبت احوال منطقه بزنگینقل قول:
این رتبه هایی که میگم میانه رتبه هستنقل قول:
منطقه 1 : 250
منطقه 2: 285
سلام دوستان. ببخشید اگه در این باره بحث شده من دیگه کل توپیک رو نگاه نکردم. من توی انتخاب رشته بعد از عکاسی دانشگاه هنر، صنایع دستی دانشگاه هنر و بعدش باستان شناسی دانشگاه تهران رو زدم. احتمال قبول شدنم تو عکاسی زیاده ولی از طرفی ممکنه نشم و من الان مثل ... پشیمونم که صنایع دستی زدم انتخاب بعدم رو. سهل انگاری هم کردم و تا وقتی که میشد نگفتم که کد رشته رو حذف کنند. حالا میخواستم ببینم در صورت قبول شدن تو صنایع دستی، میشه برم رشته ی انتخابی بعدیم یعنی باستان شناسی رو بخونم؟ (میدونم که نمره ی قبول شدن برای رشته رو هم دارم! رتبه م 69 منطقه 1ه) و کلن این که امکان چنین انتقال های وجود داره...؟
نقل قول:
سلام آقا پویا دستت درد نکنه . واقعا به این اطلاعات نیاز داشتم . یه سوال دیگه هم داشتم میانه رتبه یعنی چی؟؟؟ تو کانون هم همش میگنا اما راستش من دقیق نفهمیدم؟؟؟/:41::41:
یعنی کسایی که اون رشته/شهر رو قبول شدن میان به ترتیب از بالا به پایین می چینن. تراز و رتبه ی اون نفری که وسط هست میشه میانه ی تراز یا میانه رتبه.نقل قول:
مثلا اگه 7 نفر قبول شده باشن تراز و رتبه نفر 4 ام میشه میانه. :11: