يكي G53 3D گير توورده ميگه 2350000 !! CPU رو نپرسيدم كه سندي بريج هست يا نه!! همه كانفيگ هاش هم همونه فقط مانيتورش كوچيكتره( چه بهتر ) !! برم دنبالش يا همون G73SW واسم بياد؟ آخه قيمت اون احتمالا ديوانه مي كنه!!:41:
يكي G53 3D گير توورده ميگه 2350000 !! CPU رو نپرسيدم كه سندي بريج هست يا نه!! همه كانفيگ هاش هم همونه فقط مانيتورش كوچيكتره( چه بهتر ) !! برم دنبالش يا همون G73SW واسم بياد؟ آخه قيمت اون احتمالا ديوانه مي كنه!!:41:
به احتمال زیاد همون jw هست و سندی بریج نیست. قیمت 3 بعدی G53jw هم تو ایران تا اونجایی که من میدونم حدودا همینه.نقل قول:
توجه کن که صفحه 3 بعدی دیگه رزولوشن فول اچ دی نیست ها ! , این مدل 3 بعدی که قیمت گرفتی صفحه اش رزولوشن ش 1366x768 هست !
مدل G53jw معمولی که صفحه خود لپتاپ 3 بعدی نیست و 2,150,000 قیمتشه , رزولوشن ش فول اچ دی هست یعنی 1920x1080 .
چه 3 بعدی و چه معمولی بالقوه ویژگی 3 بعدی رو دارن به هر حال. یکی رو صفحه خودش اون یکی رو TV سه بعدی.
اه!! همش يه چيزيو كم ميزارن اينا كه!!
يعني سه بعدي فول اچ دي نداريم؟ اونوقت بلوري بگيريم چه كنيم باهاش؟!:41:
راستي يه سوال!! الان اين كه فول اچ دي نيست!! اما مثلا من يه فيلم فول اچ دي بگيرم بعد با اچ دي ام آي وصلش كنم به tv كه فول اچ دي باشه چي ميشه؟! رو تي وي هم فول نمي شه نه؟
دوستان عزيز لپ تاپ ASUS X52JT-SX318 از لحاظ كيفيت و قدرت و طراحي در چه رده اي قرار دارد ؟آيا اين لپ تاپ امتحانش را خوب پس داده و ضعفها و خرابي و اشكالات خاصي ندارد ؟ تاريخ توليدش كي هست ؟ چون بنده قصد خريد اين مدل با قيمت 999000 دارم نظر شما چيه ؟
دركل گرافيك 6370 رادئون تا چقدر از گرافيك GT 540 ضعفيتر هست؟
بهترين و مطمئن ترين فروشگاه در تهران براي خريد لپ تاپ asus كجاست ؟
به نظر من این لپ تاپ به نسبت قیمتش انتخاب خیلی مناسبی نیست (البته بهتر بود کانفیگش رو می نوشتید). چیزی که من تو اینترنت پیدا کردم نوشته بود i3 و 3 گیگ رم. پس یعنی غیر از گرافیک متوسطش مشکلات دیگه ای هم داره.نقل قول:
این صفحه رو ببینید:
از روی نمره هایی که هر گرافیک در نسخه های مختلف برنامه 3D Mark گرفته میشه قدرت کارت رو حدس زد. پس 540M که 8073 نمره آورده بیش از 2 برابر قدرتش بالاتر از 6370 هستش که 3999 امتیاز آورده.کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
برای سی پی یو هم این صفحه رو می تونید ببینید:
کد:http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php
اگر با کابل HDMI نسخه 1.4 به TV فول اچ دی وصل کنی در حالت دو بعدی و معمول که کیفیت فول اچ دی داری و مشکلی نیست. در حالت سه بعدی هم کیفیت بسته به TV ت داره.نقل قول:
دوستان من یه لپتاپ سبک - ارزون - قوی میخوام ....
مثلأ 13 اینچ با سی پی یو i5 یا i7 ...
ایسوس داره همچین مدلی ؟
اصلأ پیشنهاد میکنید از چه برندی بخرم ؟ ( در بازار ایران )
تیبلت نمیتونم بخرم چون نیاز به ویندوز دارم ....
گرافیک مهم نیست برای کار برنامه نویسی و هکینگ میخوام ....
سلام
کسی اینجا در مورد لپ تاپ های K52JT و N43JF اطلاعاتی داره؟
من بیشتر واسه کارای برنامه نویسی و طراحی وب میخوام! به نظرتون به دردم میخوره؟
حدود قیمتشم میخواستم بدونم ...
شما برو سایت ساز گار ارقامنقل قول:
اینو بزن
sazgar
قسمت نوت بوک بعد ایسر بعد همون که مدنظرت هست رو میبینی سه بعدی با عینک و موس کیف حرفه ای
که صفحه نمایش خودش هم سه بعدی هست قاعدتا چون فول اچ دی نیست که خوب برای 15.6 ایینچی نعمتیه
چون اگه فول اچ دی بود پدر چشمت در میومد اینقدر همه چی ریز بودن !واوبلا اگر ایکس پی یا سیستم عاملی نصب میکردی که گرافیکش برداری نبود
قیمتش هم در سایت chareh که نماینده مورد تایید سازگار هست و در قسمت فروشندگان اینترنتی زده
1150 هست قیمتش هم اگه صفخه نمایش سه بعدی و کیف و موس گیم حرفه ای و همراه کابل یو اس بی تری و اچ دی ام ای باشه مناسبه همون باندلی که کانادا میفروشه!
راستی خروجی اچ دی ام ای ش هم 1.4 هست! که میشه برای خروجی تلوزیون و سه بعدی دیدن در تلوزیون اگه تلوزیونتون 120 هرتز به بالا باشه اگر هم نباشه تلوزیونتون رو میگم فکر کنم پخش کنه ولی در سه بعدی های فول اچ دی 1080 پی یعنی قیامت
فیلم سه بعدی کم بیاره که چنین فیلمهایی یه دقیقه اش میشه یک گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! پس غصه نخور چایتو بخور
از من میشنوی برای محصولاتی که جا نیافتادن عجله نکن چون پشیمون میشی یهو چشم باز میکنی میبنی تکنولوزی عوض شد و
قیمت محصول شما نصف شد همیشه با عموم جامعه حرکت کنی بهتره