نقل قول:
از منم
معلومه پول کوکیت حلاله حلال بوده که با این افت و خیزها اخرش بهت برگشت تبریک
نقل قول:
از منم
معلومه پول کوکیت حلاله حلال بوده که با این افت و خیزها اخرش بهت برگشت تبریک
آقا حسین به نظر شما باطری کوکی خیلی آشغال نیست.من خودم کوکی دارم ولی استار رو شنیدم 800 ساعت در حالت استندبای و 10 ساعت در حالت مکالمه میشه ازش استفاده کرد که با این وجود میشه یه نتیجه گیری اخلاقی گرفت:یا ایهالناس کوکی نخرید.پولتون رو دور نندازین.جنازه استار 100 می ارزه به کوکی.
بابا مگه من چی گفتم؟؟؟:31:نقل قول:
سجاد............تو کوکی داری یا استار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.......بجا طرفداری از گوشیت چه کارا که نمیکنی..........:دی
محتوای مخفی: :دی
وجدانن کیفیت کدوم بهتره؟؟؟؟(الان حسین میاد میگه: از نزدیک ببینی نظرت عوض میشه:27:)
این حسن هم نیست یه چیزی بگه.....کمی بخندیم:31:
با تعویض باتری درست میشه.
باتری استار 1000 آمپر هست و کوکی 900
فقط کوکی یکم بیشتر برق مصرف میکنه.:دی
وگرنه میشه یک باتری 1000 امپر گذاشت رو کوکی.
میخواین باتری کم مصرف بشه. نور زمینه رو کم کنین( من تا آخر کم کردم.
صدای کلیک و ویبره رو هم بردارید( ولی بدون ویبره حال نمیده:دی)
در ضمن هر کی میخواد بین این دو گوشی یکی رو انتخاب کنه باید بگه از گوشی چی میخواد بعد ما راهنماییش میکنیم.
حتما هم در نظر داشته باشید قیمت گوشی چقدره و بعد بگید به درد نمیخوره و امکاناتش کمه.:27:
برا من که خوبه.
دوربینش رو که اصلا استفاده نداره برام( خجالت میکشم با گوشی عکس بگیرم، میگن ندیده رو نیگا کن:دی)در ضمن عکسهاش توی نور و بیرون با استار زیاد فرقی نداره.
گوشیم حتما باید بالای سه مگ جاوا ساپورت کنه. چون الان دیکشنری دارم تازه کامل هم نیست پنج مگه.
توی نرم افزارها فارسی رو خوب ساپورت میکنه.
به عنوان مثال اپرا که توی استار حروف فارسی جدا نوشته میشه ولی کوکی به راحتی اجرا میکنه.، امکان تایپ فارسی تو نرم افزارها رو داره که استار نداره.
کلید وسطش خیلی استفاده داره برام.که توی استار عملback رو انجام میده.
اولین باری که با گوشی زنگ زدم خیلی کیف کردم.کیفیت صداش واقعا عالی بود و تا حالا اینجوری ندیده بودم. آنتن دهی فوق العاده داره حتی با ایرانسل. که استار کم میاره.
یک چیزی که خیلی باهاش حال میکنم( یعنی هرکی دیده کف کرده) نقاشیش بوده.
دوتا دسکتاپ جدا از هم داره. ولی استار یک دسکتاپ داره ولی اندازش بزرگه سه تیکه کردنش و اینور اونور میره. ولی جدا از هم نیست.
میشه رو هر دسکتاپش یک عکس جدا گذاشت.
راستی یک مورد دیگه هم هست اینه که باتریش خراب نمیشه یعنی توی شارژ هم ازش استفاده کنی . یا اینکه نصف باتری خالی باشه شارژ کنی مشکلی پیش نمیاد. توی دفترچش هم نوشته
معایبشم نصبت به استار
عدم ساپورت فلش.
دوربین ضعیفتر و امکانات کمتر
باتری ضعیفتر.
چند تا دیگه هم هست که باید استاری ها بگن
+نقل قول:
نوچ....فقط توی عکس و فیلم+ sms
وقتی میخواید کنتکت اضافه کنید........:27:
سلام آقا مجید اگه منظورتون منم ممنون اما با اجازه من خانومم :31:نقل قول:
نقل قول:
درسته ...
راستی امیررضا گوشی نخرید تا تمها رو امتحان کنه و به ما هم بده ؟! :21:
راستی پلیری که با شتاب سنج و تحت جاوا باشه کسی نیافت ؟!
خانوم محترم..........:31:.....همه پست هاتون را توی یک پست بدید تا اخطار نگیرید.........:31:
پلیر هم اگه کسی پیدا کرد میذاره..........
تم ها هم حقیقت داره.............و بزودی امیررضا میزاره..........
زیاد فرقی نداره:31::16::16::25::25:نقل قول:
به هرحال مبارکه. چه رنگی؟ مشکی قرمز؟
راستی بچه ها اون پلیری رو که تو چند تا پست قبل گذاشتم تو یکی من کار نکرد. ببینین برا شما کار میکنه؟
دوستان میگم برم هندزفری دو تیکه براش بخرم یا نه؟ از این ولوم دارها. 8500 قیمتشه.