مشکل من هم همینه 17 سالمه و خوشبختانه یا متاسفانه :31: هنوز دانشگاه نمیرم :31: یکی یک روش یا یه جور پاچه خواری به من یاد بده برم 512 بگیرم ... :31:
راستی یه تست اکو 128 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مشکل من هم همینه 17 سالمه و خوشبختانه یا متاسفانه :31: هنوز دانشگاه نمیرم :31: یکی یک روش یا یه جور پاچه خواری به من یاد بده برم 512 بگیرم ... :31:
راستی یه تست اکو 128 :
واقعا اینجوریه؟؟؟نقل قول:
مشکل من هم همینه 17 سالمه و خوشبختانه یا متاسفانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز دانشگاه نمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی یک روش یا یه جور پاچه خواری به من یاد بده برم 512 بگیرم ...
نمیشه پدر مادرت بگیرن؟؟؟
جالبه هنوز توسایت صبانت میری زده کسب بالاترین سرعت دانلود ولی برید نگاه کنید الان جاش عوض شده دیگه نیستش شاتل اومده چندین پله بالاتر :27:
کد:http://speedtest.net/global.php?continent=4&country=37®ion=215&city=447
خواهری,برادری,دختر عمویی,پسر عمویی نداری که بره دانشگاه چون فامیلیش هم فامیلی با خودت باشه که گیر ندن :10:نقل قول:
چند ماهی است 128 دارم :2:.... فقط برم بگم به 512 عوض کنین اونم بگه نه ضایع بشم ... آخه یکی از کارکنان اونجا بد جوری پیله کرده به من سوژه میشه واسش ... :31:نقل قول:
اونهایی هم فامیلی شون با من یکیه دانشگاهی نیستن .... دختر عمه و پسر عمه هستن ...
نقل قول:
آقا ناراحت نباش بگو تو کدوم شهری تهران اگه تهرانی من یه راه حل برات دارم :10:
اینم راه حل
اگه بخوای من یه شرکت رسیلر میشناسم که خودم 512 اکو رو بواسطه اون از چنگ شاتل در آوردم بدون هیچ نامه از دانشگاهی و هیچ مدرکی خود شرکت همه مدرکا رو جور میکنه
اینم سایتش
کد:
http://www.parsehnetwork.net
ببین کلا این شرکت یه واسطه بین شما و 4 شرکت هست
1.صبانت 2.شاتل 3.فن آوا 4.عصر ارتباط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترینشون همین شاتل هست شما به کمک این شرکت بدون هیچ مدرکی راحت میتونی هر سرویسی که بخوای بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط به قیمتای سرویس ها 1-2 هزار تومن برا سود خودش اضافه میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگر خود دانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حواست باشه سرویسای شاتل تو این شرکت به اسم EC و T هستند
EC همان ECO و T همان ART
برو حالشو ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نیاز به پاچه خواری کسی هم نداری
قربونت نه من تبریز هستم .... :31:
این سایته معتبره ؟ راستی ادرشس رو درست دادی ؟ آخه باز نمیکنه
نقل قول:
اما برای کرج که صبانت خیلی بالاتر هستش !
الان داشتم برای اروپایی ها رو نگاه میکردم همش بالای 5 مگ بود:18:
بیچاره پارس آنلاین:27:
راستی دیشب سرویسم 512 شد ولی تستش تو Speedtest.net افتضاحه:27:
اینم پینگ با فرمان Ping تو cmd هستش :
yahoo.com 447ms
google.com 422ms
85.15.1.10 54ms
نمیدونم چرا پینگ از 128 هم بدتر شده . سایر دوستان هم با CMD یه پینگ بدن ببینیم وضعیتشون چطوره.
مهدی جان اون رو ولش کن با سرور لندن تست بگیر در ضمن سرعت دانلود چند فایل رو هم زمان در نظر بگیر بعد سرعت واقعی دانلودت بدست میادنقل قول:
دیشب داشتم فایل حجیم میگرفتم سرعتم ثابت روی 51.9 کیلوبایت بود فقط نمیدونم اسپید تست چرا این سرعت رو میزنه