این inet دقیقا کجاست؟! و آدرس وب سایتش چیه؟نقل قول:
مرسی.
Printable View
این inet دقیقا کجاست؟! و آدرس وب سایتش چیه؟نقل قول:
مرسی.
ابن وب سایت:نقل قول:
ادرس:کد:www.inetiran.com
خیابان امام -روبروی مسجدکبود-ساختمان پزشکان-طبقه3
نقل قول:
پارس گروونه :13:
نقل قول:
دفتر نمايندگي پارس هزينه كمتر مي گيرد من خود داشتم از يكي شركتها به پارس مي رفتم كمتر گرفت فكر كنم اول كار هستند به خاطر آن
از 5 تومن که کمتر نمیشه :19:
وقتی یکی سرویس محدود میگیره هزینه براش مهم هست اوون هزینه هم جزو همین هزینه هاس دیگه :27:
حالا ممکنه اصلا از این خوشش نیاد و مجبور باشه دوباره برگرده شرکت اصلی :13:
تازه اگه شرکت اولی پورتاش تموم نشده باشه یه 10 تومن هم باید خرج کنه :21:
نقل قول:
شركت پارس در تمام مركزي كه دارد سرويس 1 مگ را مي دهد خود صبا هم همين طور هست
الان مساله نسبت قیمت و خدمات هست نه سرعت :31:
همونطور که گفتم اپراتور شرکت ارس گستر این جا اوومد و قول داد که سرعت 2 مگ بده چند ماه پیش زمانی که صبا هنوز بیشتر از 512 نمیداد :18:
نقل قول:
اگر مي توانند 128 خوب بدن 2 مگ نخواستيم
128 خووب ؟ ! پیدا کردی منو خبر کن :18::21:
نقل قول:
نه همارا برعکس صباس و دیس شدن و عوض کردن پسورد نمیخواد
خودش بصورت اتومات حجم مصرفی 2 تا 7 رو حساب نمیکنه
نقل قول:
اره دیگه / الان همه ی تشکیلاتشون رو بردن اوونجا ( نزدیکی به شاهراه های مخابراتی !! ) :18::21:
نقل قول:
ظاهرا همارا برای منطقه ی قندی سرعت شبانه تو سرویس +128 اش 1 مگ هست :46:
نقل قول:
ممنونم ازت :11::10:
این دووستمون میگه که فلش گت رو برای 2 تا 7 تنظیم کرده و مودم هم کانکت هست و کامپیوتر هم روشن
مساله اینجاس که یه بار دانلود از ساعت 2:01 دقیقه شروع میشه یه بار از 2:00:10 شروع میشه :27:
زمان اتمامش هم همینطور ( یه بار زوودتر از 7 یه بار دیر تر از 7 ) :27:
جالبه که میگه همین جریان برای idm هم هست و زمان شروع و پایانش درست نیست و اینور اوونو هست :18:
من متاسفانه سايتي نمي شناسم شما بفرمائيد كدام سرعتها را مي خواهيد بدانيد بنده اطلاعات مي گيرم و درج مي كنمنقل قول:
دوست عزيز دفتر شاتل پايين تر از تپلي باغ توي خيابان امام هستنقل قول:
دوست عزيز منطقه شما كجاست در ضمن اگر اينترنت بدون قطعي مي خواهي برو صبا يا پارس بگير اين دو خوب هستندنقل قول:
اين شركت يكي از ارائه كنندگان سرويسهاي فن آوا هست ولي نمي دانم سرويس فن آوا خوب شده يا هنوز كاربران گريه مي كنندنقل قول:
ممنون از شما صبا رو كه يكي از دوستان آدرس دادن ولي پارس رو نمي دونمنقل قول:
سرعت كه حداقل 512 كه البته گويا الان همه شركتها 128 ميزنن ولي بالاتر از اون ميدن مثلا مثل همارا بعدشم كه محدوديت حجمي به صرفه باشه و دانلود شبانه اش وساعاتاي رايگان و.. اينجور چيزا
سلامنقل قول:
من یه چند ماهی میشه تبریز هستم. تا قبل از سربازی :دی
بیمس هم مثل همیشه خوبه و سبیلش چاقه