ببخشيد ولي من سوالم اين بود كه مهر بايد بريم؟ اگه آره چرا تو ثبتنام نوشته آبان مراجعه شود؟نقل قول:
Printable View
ببخشيد ولي من سوالم اين بود كه مهر بايد بريم؟ اگه آره چرا تو ثبتنام نوشته آبان مراجعه شود؟نقل قول:
انتخاب واحد با خودته ولی موندم چیا رو انتخاب کنم :19:. نظر شما چیه؟
من كه 3درس عمومي گرفتم ( فارسي و زبان و انديشه 1 ) سه تا هم اختصاصي ( اقتصاد خرد و مباني مديريت و اصول 1 ) سرجمع شد 18 واحد ؛؛؛ نميدونم بعدا" گير نميدن كه چرا 18 واحد گرفتم ؟؟
آخه تو برد دانشگاه زده بود ترم يكيا 15 واحد بگيرن و درساشونم فارسي و انديشه و زبان و اقتصاد خر و مباني مديريت بود ..
من اصول 1 رو اضافه گرفتم تازه 4 واحدي هم هست !! :18:
انتخاب کن دیگه. رشتت چی بود:دی؟نقل قول:
انتخاب واحد با خودته ولی موندم چیا رو انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . نظر شما چیه؟
فقه و مبانی حقوق.نقل قول:
20 تا میتونم انتخاب کنم؟
اره ورودی جدید 20 تا.
همشو بردار:دی
ببخشيد فوضولي ميكنم !:31: رشتتون چي بوده و اينكه واسه ارشد چيكار كرديد ؟؟؟نقل قول:
راستي بروبچ رئيس دنشگاه ما ميگفت همه ي فارغ التحصيلاش الان ارشد ميخونن و چنديتا رتبه ي برتر تو رشته هاي مختلف داشتن تو آزمون ارشد !! ميگفت حتي اون شاگرد تنبلشون هم الان ارشد ميخونه ( فك كنم ارشد آزاد هم منظورش بوده )ميخواسته دل مارو خوش كنه يا راست راستي اينجوريه ؟؟!! :31:
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
من كه 18 واحد برداشتم برم 2 واحد ديگه هم بردارم ؟؟ كي پاسشون ميكنه بعدا" ؟! :31:نقل قول:
پس چرا هم آموزش به من گفت 15 واحد بردار هم تو برد زده بود ؟؟ ولي تو سايت زده حداكثر واحد قابل اخذ 20 واحد ؟! بعدا" مشكلي پيش نياد ( به جز مشكل پاس كردنشون !:31:)
اگه اینترنتی هست پس مدارکی را که گفتن مثل کپی شناسنامه 12 قطعه عکس اینا را کجا باید بدیم؟نقل قول:
كپي تمامي صفحات كه اسكن و آپلود ميشهنقل قول:
12قطعه هم موقع مراجعه حضوري تقديم ميشه
تهرانی؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه اینترنتی هست پس مدارکی را که گفتن مثل کپی شناسنامه 12 قطعه عکس اینا را کجا باید بدیم؟