برای خودروهای سایپا تو قسمت پارامترها یا زیر مجموعه انتقال قدرت. تو ایران خودرو هم انتقال قدرت.نقل قول:
Printable View
برای خودروهای سایپا تو قسمت پارامترها یا زیر مجموعه انتقال قدرت. تو ایران خودرو هم انتقال قدرت.نقل قول:
نه عزیزم وقتی یه ماشین دو گانه سوز در قسمت کپسول و شیر اطمینان دستکاری بشه این اتفاق براش می افتهنقل قول:
حالا چه فرقی داره کارخانه ای باشه یا غیر کارخانه ای
دستکاری لوازم سی ان جی خطرناکه حسن
کاربراته یا انژکتور؟نقل قول:
با سلام
دوستان اردي مدل 82 انژکتوري با کولر و هيدروليک دارم
هيچ گونه اموزشي رو داخل اينترنت نديدم که بتونه کمکم کنه به نصب کلاچ اهرمي اردي
وسايل خام کلاچ اهرمي رو با کلي گشتن تهيه کردم که اونم اخريش بود !!! :) بازم خوبه تونستم تهيه کنم گير نمياد لا مسب !
تو نصبش واقعا گيج شدم البته يکمش رو تونستم نصب کنم
کلا تمام قطعات رو بطور صحيح سرهم کردم پايه هارو هم تونستم وصل کنم يک طرف به بقل دسته موتور يک طرف هم به زير ناودوني "که وصل ميشه به گلگير از داخل" (نميدونم اسم اي قسمت کلا چي هست بايد ببخشيد) بعد اهرميرو که وصل ميشه به دوشاخه گيربکس اونم وصل کردم .
2 تا مشکل بزرگ دارم که خواهش ميکنم ياري کنيد دوستان خيلي گير کردم توش
يکي اين که چرا اين اهرمي که فقط يه سرش قورقوري داره (اهرمي که وصل به دوشاخه گيربکس ميشه)هيچ گيري نداره با پيچ ريگلاج (که سرش مثل o انگيليسيه) يعني در ميان و راحت جدا ميشن بهم ننداخته؟؟
سوال دومم اينه که اقا اون سمتي که وصل ميشه به پدال کلاچو نميدونم چطور بايد ببندم
بازم ميگه با عکسي نوشتهاي چيزي کمکي به من گير افتاده کنين دمتون گرم
بازم بايد ببخشين که خيلي غير حرفه اي سوالمو پرسيدمو اسم قطعاتو اينجوري گفتم
405 مدل 88نقل قول:
این یعنی انژکتوره!نقل قول:
ببین دوست من اگه در اون لحظه چراغ چک هم روشن میشه برو اتصال سنسور اکسیژن رو جدا کن
ببین چی میشه
راستی اون ماده زرد رنگ مایعه یا گازه یا جامد(مثلا پودر)؟
چقدر طول میکشه که دیگه نیاد؟
اگه موتور گرم باشه بعد روشن کنی باز هم میاد؟
چک روشن نمیشهنقل قول:
ماده به شکل مایع هست چون کف حیاط دیده میشه
موتور گرم نمیاد
لطفا توضیح بدید چرا پراید نیاز به هوا گیری نداره؟؟نقل قول:
برای هواگیری پراید اپتدا شیلنگ کوچکی که روی لوله کناری آب (سمت ترموستات و پشت کوئل دوبل) قرار داده رو در بیارید. رادیاتور رو پر از آب کرده موتور رو روشن کنیدو از یک طرف داخل رادیاتور آب بریزید و از طرف دیگه اون لوله لاستیکی رو بالا نگه دارید تا آب خارج بشه، اگه هوایی موجود باشه از اونجا تخلیه میشه در انتها لوله رو جا بزنید و درب رادیاتور رو ببندید.نقل قول:
سیستم گردش آب ماشین ها (بخصوص اروپایی ها که در شرایط سرد تری هستند) با هم متفاوت هست. نوع واتر پمپ و رادیاتور و شکل قرار گیری درب ان در پژو باعث این مورد میشه ولی در ماشینی مثل پراید بعد از هر گونه دستکاری کافیه اونو پر از اب رادیاتور و ضد یخ کنید و با باز گذاشتن شیر بخاری و دربا رادیاتور ماشین رو روشن کنید و پس از چند دقیقه که اب گرم شد و ترموستات عمل کرد و گردش اب شروع شد اب لازم رو اضافه کنید و درب رادیاتور رو محکم کنید و از بودن اب کافی در مخزن رزرو و از سالم بودن لوله درونی مخزن (خیلی مهمه) و بستن درب ان اطمینان حاصل کنید . و همون طور که دوست عزیز فرمودند از باز کردن درب خاموش در هنگام داغ بودن جدا خودداری کنید . پس از یک روز هنگامی که ماشین سرده باز مقدار اب رو از رادیاتور بازدید کنید .نقل قول: