یه سوال
این گوشی مثل n78 فرستنده fm داره؟
Printable View
یه سوال
این گوشی مثل n78 فرستنده fm داره؟
بله ساپورت ميكنه به راحتي....نقل قول:
اگه 64 هم بيادميكنه:31:
چه خبره اين همه تم؟؟من 1 دونه دارم خيلي دوسش ميدارم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خير نداره...نقل قول:
ولی در عوض چیپ گرافیکی و دوربین 5 و سنسور بسیار با ارزش شتاب سنج رو داره!
شتاب سنج به چه درد میخوره؟نقل قول:
برای روتیت اتوماتیک صفحه و انجام بازیها بدون نیاز به فشردن کلید و فقط تکان دادن گوشی!بازیهای ان گیج جدیدی هم با این قابلیت در راه هستند!همچنین برای چیپ گرافیکی هم اونطور که خود سایت ان گیج اعلام کرده بازی در حال ساخت هست!در ضمن سنسور شتاب سنج رو میشه برای مسائل نرم افزاری هم استفاده کرد!مثلا با تکان گوشی به یک طرف گوشی به حالت سایلنت بره و خیلی استفاده های باحال دیگه!خواص اینها از fm ترانسمیتر ان78 که بردش فقط 5 یا 6 متره و به گفته ی ریویوها کیفیت خوبی هم نداره بسیار بیشتره!یادمه عموی من یه mp3 پلیر kenwood داشت که ترانسمیتر داشت!اومقدر قوی بود و برد داشت که توی جاده از یک ماشین با mp3 پلیر اهنگ پخش میکردیم و در ماشین دیگه در با کیفیت خوب اون رو از طریق رادیو گوش میکردیم!خیلی حال میداد!ولی ان78 با این برد 6 متریش بعید میدونم که بتونه این کار رو کنه!!!!!در ضمن a2dp بلوتوث ان82(ان78 هم داره)همین کار رو با بلوتوث انجام میده ولی برای هندزفری!
سلام به همهی بر وبچه های گل
هنوزم ندارم.........
یه سوال چرا هر وقت وایرلس وصل میشم تو هیچ سایتی نمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیغام خطا میده.....
نقل قول:
نه دوست من این فایل رو خوت بساز کاملا عملیه منم همین کارو کردم.....:10::10::10::27::27:
نظر دوستانم در مورد اپ دیت چیه اپ دیت کنم یا نکنم بهتره؟؟؟؟؟؟
عزيزم شما كه آپديت نكردي جواب ميده...ولي رو FW30 جواب نميده...نقل قول:
با سلام من رفتم برا آپ
باید دید چی میشه .برای خودم فلاند هست و نقره ای و یکی دیگه مشکی و مسلما چین با گارانتی اتصالات . ولی دایویکس پلیر رو بد اجرا میکنه برای همین میخوام آپ کنم و بهتون خبرش رو میدم
يكي از دوستام n82 خريده.lock code رو كه ميايم تغير بديم ارور ميده.پيش فرضش 12345 هست ديگه.ولي هر كار ميكنيم ارور ميده و نميزاره عوضش كنيم.چيكارش كنيم حالا؟