این نرم افزار هم خیلی تاثیر نداره.تنها راه اینه که طرف مقابل آپلودش رو زیاد کنه و یا اینکه سیدهای زیاد داشته باشین.نقل قول:
Printable View
این نرم افزار هم خیلی تاثیر نداره.تنها راه اینه که طرف مقابل آپلودش رو زیاد کنه و یا اینکه سیدهای زیاد داشته باشین.نقل قول:
دوستان دو سوال داشتم
1- اندیشه هنوز سرویس 96 ارائه میده ؟ محدودیت حجمش چقدره ؟
2- راستی شاتل در رشت سرویس هاش رو راه انداخته یا هنوز در حال تجهیز مراکز مخابراتی هستش؟
خلاصه من نفهمیدم فایلی رو انتخاب کنم که سیدش بیشتر باشه بهتره یا کمتر . شما توی صفحه ی قبل گفتی سعی کنید اونایی رو که سید پایین دارن رو اولویت بالاتر قرار بدین تا زودتر دانلودشون تموم شه . یعنی من فایل هایی رو که سید کمتری دارند انتخاب کنم یا سید های بیشتر رو .؟؟
یه سئوال غیر تورنتی بکنم . من پس فردا مهلت این ماهم به اتمام میرسه ولی من امروز 30 مگ بیشتر ندارم و تا فردا تمومه میتونم فردا برم تمدید کنم یا حتما باید یک ماه کامل بشه. (تمدید موقت رو نمیگما حجم اضافه رو هم نمیگم حجمی که ماه به ماه پولشو میدیم و میخریم رو میگم)
هر چی سید و لیچر بالاتر بهتره.گفتم اگه حالا فایلی داری که سیدش کمه.بزار زودتر دانلود شه تا یه موقع همون سیدها هم غیبشون نزنه.!نقل قول:
ok?
سوال دوم: مشکلی نیست.شما پول ببر همه چی حله
مطمئنا هر چه تعدادseedها بیشتر باشند یعنی تعداد کسانیکه فایل کامل برنامه مورد نظرتونو دارن بیشترن و بالطبع سرعت دانلودتون هم افزایش پیدا میکنه، بچه های همین فروم یه تاپیک واسه تورنت زده بودن ، اگه یه نیگا بهشون بندازی کلا مشکلت با تورنت حل میشهنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444&highlight=%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AA
در مورد تمدید قرار دادهم ، بله میشه من خودم این ماه قبل از اینکه مهلتم تموم شه دوباره شارژ کردم
نقل قول:
1.نه نداره.
2.نه...
یکی از بچه ها هم قبلا ((پست های قبل تر)) گفته بود که مخابرات به شاتل پهنای باند نمیده.
توی یو تورنت یه قسمت داره Peers این چیه چند تا باشه بهتره بیشتر باشه خوبه یا نه ؟ توضیح واضح لطفا کنید ممنون
تعداد آدمهایی که فایل رو دانلود می کنند رو می گوییند Peers اگر اونها سرعت آپلودشون رو محدود نکرده باشند هرچی بیشتر باشند سعت شما هم بیشتر میشه . چون هر کی هر فایلی رو دانلود میکنه اون قسمتی رو که دانلود کرده همزمان آپلود هم میکنه.
نقل قول:
Peer کاربر دیگریه که به آن متصل شده و دارایی قسمتی( نه همه ) فایل روداره و فایلو منتقل میکنه.
معمولاً یک Peer بجز اپلود دانلود هم می کند( لذای کامل شدن فایلش و تبدیل شدن به سید).
همچنین به Peerها Leech هم میگن که از کامپیوترهایی که دانلود خود را کامل کردن و کلاینت BitTorrent خود را فعال نگهداشته و به صورت Seed عمل میکنند، متمایز میشن.
همونطور که دوستان عزیز راهنمایی کردن و خیلی خوب توضیح دادن و لینک هم دادن اینجا جای بحث در مورد نحوه کار با تورنت و این چیزا نیست ... یه تاپیک مجزا تو همین سایت هست که کامل اونجا توضیح داده شده و اگه هم سوال بیشتری هست بهتره همونجا بپرسید ... اما یه توضیح خیلی مختصر می دم و بقیش رو تو تاپیک مربوطه پیدا می کنید :نقل قول:
seeder که تو سایتهای تورنت با حروف مختصر تو ستون SE تعدادشون نشون داده میشه نشون میده چند نفر اون فایل مورد نظر رو دارن و اجازه میدن شما اون فایل رو ازشون دریافت کنین . یعنی تعداد آپلود کننده ها به کامپیوتر دیگران. پس هر چه بیشتر باشه بهتر . تو برنامه utorrent هم تعدادشون رو نشون میده و تو بهترین شرایط این برنامه می تونه از حدود 40-50 تا seeder فایل رو بگیره .. یعنی اینکه اگه تو سایت تورنت دیدین یه فایل کمتر از این تعداد seeder داره احتمال داره سرعت دانلودتون حداکثر نباشه و اگه تعدادش حیلی کم ( مثلا زیر 5 تا ) باشه سرعت دانلودتون پایین خواهد بود . پس هر چه بیشتر بهتر. ( کلا بالاتر از 50 باشه معمولا به سرعت مناسب خواهید رسید البته این مساله وحی منزل نیست ! و ممکنه اینطور هم نشه )
leecher ( معنی این کلمه رو هم که می دونین یعنی زالو ! یعنی کسی که فایلا رو مثل من و شما داره دانلود می کنه و خون بقیه رو می مکه ! ) که تو سایتا تو ستون LE تعداشون رو نشون می ده ... هر چی کمتر باشن بهتره ... مثلا کسی که مسابقات کشتی کج wwe رو دانلود می کنه به محض اینکه فایل جدید تو سایت گذاشته میشه می بینین تعداد SE مثلا 100 نفره و تعداد LE مثلا بالای 500 یا 1000 نفر ! هر چی زمان بگذره تعداد لیچر ها کم می شه و معمولا تعداد سیدر ها زیاد می شه ... تا وقتی که این توازن برقرار بشه معمولا سرعت دانلود پایینه . و یه نکته دیگه هم که دوستان در مورد % گفتن ... تو برنامه utorrent کلید peers رو بزنید بعد کلید down speed رو اگه بزنید می بینید اون کسانی که دارن سید میدن به ترتیب سرعتی که دارن فایل رو به شما می دن مرتب میشن .. می بینین که مثلا اگه 40 تا سیدر باشه مثلا 15 تاشون فقط دارن فایل رو به شما میدن و بقیه خون به پشه نمی دن !.. حالا به ردیف % نگاه کنین میبینین بعضی ها %100 هستن اینا کسایی هستن که اون فایل رو بطور کامل دانلود کردن و حالا دارن به شما فایل میدن ( یا ا'ه سرعت دانلودشون رو 0 نشون می ده یعنی اجازه نمی دن شما فایل رو بگیرین ) و هر چی این %100 ها بیشتر باشن شما با خیال راحت تر میتونین مطمئن باشین فایل رو کامل می گیرین .. اما مثلا میبینین یکی %15 هست یعنی اون هم یکی مثل شماست که داره اونم فایل رو همون لحظه دانلود می کنه و همزمان از همون %15 به شما هم فایل میده ... نکته مهم اینجاست که حداقلللل یکککک نفر با فایل %100 تو لیستتون باید باشه تا شما بتونین کل %100 فایل رو دانلود کنین ... اگه بالاترین % رو 99 باشه شما هم آخرش %99 فایل رو می گیرین و رو همون % گیر می کنین !! و اگه بالاترین % مثلا رو 30 باشه شما هم همونقدر بیشتر نمی تونین بگیرین ! مگه اینکه صبر کنین تا یکی اونا فایل رو کامل %100 داشته باشه و به شما اجازه دانلود بده . پس لااقل یه دونه %100 تو بدترین حالت لازم دارین . اگه نبود بیخیال اون تورنت بشین و دنبال یه فایل دیگه بگردید.
peer به معنی جفت هست که تو بعضی سایتا بصورت PE نشون داده میشه ... یعنی چی ؟! یعنی کسانی که دارن فایل رو هم می دن و هم می گیرن یعنی مجموع seeder و leecher ( یعنی یکی مثل من و شما ) ... تو برنامه utorrent تعداد leecher رو مستقیم نمی تونی ببینی اما تعداد seeder و peers رو نشون میده ... مثلا اگه seeder یه فایل 250 تا باشه و peers تعداش 400 تا باشه میتونی بفهمی که 400 نفر دارن فایل رو میگیرن و میفرستن که از این بین 150 نفر فقط leecher هستن یعنی فقط دارن فایل رو می گیرن . کلا peer هر چه بیشتر باشه بهتره . درسته که تعداد leecher ها هم اینطوری زیادتر میشه اما در عوض تعداد seeder هم به همون نسبت بالاست و شما می تونین با سرعت خوب دانلود کنین . بجز موارد استثنایی که گفتم ! مثلا یه فایل رو تازه گذاشته باشن و تعداد لیچر از سیدر خیلی بیشتر باشه که در این مورد هم اگه یکی 2 روز صبر کنین اکثر افراد دانلود شون تموم میشه و تعداد متعادل میشه.
در یک کلام تو سایتا دنبال فایلی بگردید که بیشترین تعداد SE رو در حد امکان داشته باشه . در ضمن تو بعضی سایتا علائمی هست که نشون میده اون تورنت معتبر هست یا نه . مثلا تو سایت معروف thepiratebay جلو بعضی تورنت ها علامت اسکلت هست که نشون می ده این فایل از طرف یک عضو تایید شده سایت اونجا گذاشته شده و در درجه اول بهتره سراغ اینجور فایلا برید و اگه همچین چیزی پیدا نشد بعدش سراغ فایلای متفرقه برید . مثلا اسکلت سبز نشون دهنده یک عضو ویژه و قابل اعتماد هست و از همه معتبر تره و بعدش اسکلت بنفش و آبی ...
بهتره بیشتر از این تو این مورد اینجا بحث نکنیم تا تاپیک بیشتر منحرف نشه . موفق باشید .