با سلام
خوب از اون ادرسی که در پست قبلی دادید استفاده کردم و اپلود شد ولی لینک رو که می گیرم عکسها خیلی کوچک نمایش داده میشه ؟
چطور باید عمل کنم ؟
با تشکر
Printable View
با سلام
خوب از اون ادرسی که در پست قبلی دادید استفاده کردم و اپلود شد ولی لینک رو که می گیرم عکسها خیلی کوچک نمایش داده میشه ؟
چطور باید عمل کنم ؟
با تشکر
نقل قول:سلام دوست عزیز شما عکس رو با هر سایزی میخوایید تو سایت زیر آپلود کنید و بعد از آپلود اولین آدرسی که بهت میده رو کپی کنیـــد
و " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " قرار بدید و کار تمومــــه عکستون با همون سایز نمایش داده میشــه :46:
کد:www.imgdl.ir
موفق باشید!:40:
بابک جان ممنونم از پاسختون .نقل قول:
البته ایجاد تغییراتی مثل نمایش آخرین ارسالها انتهای صفحه اصلی فروم، ایجاد آلبوم شخصی برای کاربران و .. شاید لزومی نداشته باشه ، اما تغییرات دیگه مثل نمایش تعداد تشکرهای هر فرد یا امتیاز اون میتونه بار علمی انجمن رو بیشتر کنه و کاربرا به جای زیاد شدن پستهاشون ، به فکر زیاد شدن امتیازشون باشن .
و یه تغییراتی در تم و رنگ بندی انجمن هم میتونه یه تنوعی به فروم بده .
البته ببخشید اینجا مطرح کردم
این مورد اصلا فایده ای نداره. با یک رفرش در یک دقیقه همه عوض میشن. توی فروم های کم تعدت از لحاظ ارسال پست عملی و مفیده.نقل قول:
آخرین ارسالها انتهای صفحه اصلی فروم،
اگر بار اضافی برای سیستم نداشته باشه مشکلی نداره احتمالا.نقل قول:
ایجاد آلبوم شخصی برای کاربران
این جزو تاکیدات بود زمانی که گزینه تشکر فعال شد تا نمایش تعداد تشکر فعال نباشه. الان پست ها ( بار علمی انجمن) ارزش دارن و به چشم میان.نقل قول:
اما تغییرات دیگه مثل نمایش تعداد تشکرهای هر فرد یا امتیاز اون میتونه بار علمی انجمن رو بیشتر کنه و کاربرا به جای زیاد شدن پستهاشون ، به فکر زیاد شدن امتیازشون باشن .
در نهایت پیشنهادات در این انجمن قطعا فراموش خواهند شد. پیشننهادات رو در انجمن مرتبطش مطرح کنید تا بمونه و بشه بهش رجوع کرد.
سلام. بپرسم؟ مشکلی نیست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بخش مربوط به پایگاه داده ها همین انجمن هست که گفتید
سوالتون رو مطرح کنید اگر دوستان بتونن جواب میدن
سلام چند روز پیش سه تا پیام خصوصی برام رسید که همه تکراری بودن و وقتی اجراشون می کردم هیچی باز نمی شد و بدون نام هم هستن
می خواستم بپرسم آیا ممکنه اینا ویروس و حک باشن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیام خصوصی ویروس دار؟توی فروم پی سی ورد؟
اگه بهشون شک داری گزارش کن.
سلام آقا بابک،ان شااله منو که یادتون هست مشکلم را چندوقت پیش همینجا گفتم لطف کردید گفتید پیغام خصوصی بده،سه تا پیغام دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم خیلی برام سخته که از یه اسم و آدرس دیگه دارم استفاده کنم..:19:خواهش می کنم برای مشکل من یه راه حل بدید.
چن وخ پیش دوست منم این مدلی حکیدن:27:نقل قول:
آخرشم معلوم نشد کیه و قسدش از این کار چی بوده:13: