«عقاب» به جاي «ماه و ستاره»
حضور مسعود اوزيل در تيم ملي فوتبال آلمان
يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان، براي نخستين ديدار دوستانه سال جاري در مقابل نروژ، مسعود اوزيل بازيکن ترکتبار وردربرمن را به کادر تيم دعوت کرد. پس از مصطفي دوگان و سردار تاجي، اوزيل سومين ترکتبار عضو تيم ملي آلمان است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جوانگرايي در تيم ملي فوتبال آلمان ادامه دارد. در اين روزها حضور مسعود اوزيل، استعداد ترکتبار فوتبال آلمان در تيم ملي اين کشور، يکي از عنوانهاي مهم خبري در رسانههاست. در کنار مسعود اوزيل، يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان از آندرياس بک، مدافع 21 ساله تيم هوفنهايم که صدر نشين بوندسليگاست نيز براي اين بازي دعوت کرده است.
اسامي لوکاس پودولسکي مهاجم بايرن مونيخ که در فصل آينده به کلن ميپيوندد و روبرت انکه دروازهبان هانوفر، هردو به علت آسيب ديدگي در ترکيب تيم ملي آلمان در ديدار با نروژ ديده نميشود. اما ميشائيل بالاک کاپيتان تيم و تورستن فرينگز که هردو از بازيکنان باتجربه تيم هستند، خط مياني را تقويت خواهند کرد. در خط حمله نيز اشتفان کيسلينگ و پاتريك هلمس که براي بايرلورکوزن توپ ميزنند، در کنار گومس از اشتوتگارت و کلوزه از بايرن مونيخ در ترکيب تيم حضور دارند.
مسعود اوزيل 20 ساله که در بوندسليگا با پيراهن وردربرمن وارد ميدان ميشود، تاکنون بيش از 10 بازي براي تيم ملي زير 21 سال آلمان انجام داده است. اوزيل ميگويد:«براي من از همان اول روشن بود که براي آلمان بازي ميکنم. اما من که خودم نميتوانم از خودم دعوت کنم، به همين خاطر هم خيلي خوشحالم که نامزد حضور در کادر تيم شدهام».
در تعطيلات زمستاني هرچند اوزيل در اردوي تدارکاتي برمن در ترکيه با هيچ خبرنگاري مصاحبهاي نکرد، اما شايعه پيوستن او به تيم ملي ترکيه بالا گرفت. به همين خاطر هم کلاوس آلوفس مدير ورزشي برمن براي به خدمت گرفتن اوزيل در تيم ملي به فدارسيون فوتبال آلمان فشار آورد.
آلوفس در اين رابطه ميگويد:«من به اين نکته اشاره کردم که طرف ترک تلاش زيادي ميکند. تا آن زمان هيچ اقدامي از طرف آلمان صورت نگرفته بود. من به اوليور بيرهوف زنگ زدم و اوضاع را روشن کردم و بعد از آن بود که عکسالعمل نشان داده شد. من فکر ميکنم که ضروري بود تا ابراز علاقه شود، در غير اين صورت ديگران اين کار را ميکنند».
مسعود اوزيل که خود در شهر گلزنکرشن که شهر آبيپوشان شالکه است، متولد شده، ميافزايد که تصميم براي بازي در تيم ملي آلمان، تصميمي عليه ريشههاي او در ترکيه نيست. او ميگويد: «خانواده من الان سه نسل است که در آلمان زندگي ميکند. من اينجا احساس راحتي بيشتري دارم و در اينجا هم بود که شانس حضور در تيم ملي نوجوانان به من داده شد.»
dw-world
كلينزمن: براى بازگشت ويلى لحظه شمارى مى كردم ولی....
پس از مدت ها خانه نشينى سرانجام ويلى سانيول تصميم گرفت براى هميشه از دنياى توپ گرد خداحافظى كند. سانيول براى رهايى از بند مصدوميت مدت ها تلاش كرد اما سرانجام تسليم شد و اعتراف كرد كه مصدوميتش از او قوى تر بوده است. خداحافظى زودهنگام و اجبارى اين مدافع ملى پوش فرانسوى در بين بايرنى ها بازتاب زيادى داشته است. بازيكنان بايرن كه اكثراً بازى كردن در كنار سانيول را تجربه كرده اند از خداحافظى تلخ همبازى سابقشان بسيار ناراحت هستند.
اليور كان (سنگربان و كاپيتان اسبق بايرن مونيخ)
ويلى يكى از بهترين مدافعان دنياى فوتبال بود. تعصب و انگيزه بالا، او را به يك الگوى مناسب براى بازيكنان جوان تر تبديل كرده بود اينكه چنين بازيكن خوب و توانايى مجبور به خداحافظى از دنياى فوتبال مى شود بسيار ناراحت كننده است.
مارتين دميكليس (مدافع بايرن)
سانيول بازيكن بزرگى است. خوشحالم كه افتخار همبازى بودن با چنين بازيكنى را داشته ام. همه ما منتظر بازگشت او به تركيب بايرن بوديم اما متأسفانه اين اتفاق رخ نداد. مطمئنم كه او به حضور فعال خود در دنياى فوتبال ادامه خواهد داد. وى معلم و مربى بسيار خوبى براى بازيكنان جوان خواهد بود همان طور كه در زمان بازى كردنش الگوى بسيار مناسبى بوده است.
ميشائيل بالاك (هافبك چلسى، همبازى اسبق سانيول)
از شنيدن خبر خداحافظى ويلى، واقعاً ناراحت شدم. او مى توانست ،۴ ۵ سال ديگر در بالاترين سطح فوتبال اروپا بازى كند. من مطمئنم كه اگر مصدوم نمى شد تا ۳۵ سالگى به حضور قدرتمند خود در فوتبال اروپا ادامه مى داد. او يكى از بهترين ها بود و تا پايان حضورش مى توانست يكى از بهترين ها نيز باقى بماند. به هر حال براى او آرزوى موفقيت مى كنم. او بايد زندگى جديدى را آغاز كند. مطمئنم ويلى در زندگى جديدش هم موفق خواهد بود.» يورگن كلينزمن
(سرمربى بايرن مونيخ)
بايرن مونيخ و دنياى فوتبال يكى از بهترين هاى خودش را از دست داد. او يك فوتباليست بى نظير بود. من براى بازگشت او لحظه شمارى مى كردم اما مصدوميت به او اجازه بازگشت نداد. اميدوارم در ادامه بتوانيم از او به عنوان يك همكار خوب استفاده كنيم.
زى روبرتو (هافبك بايرن)
دوره قبلى كه در بايرن بودم در كنار سانيول بازى مى كردم. واقعاً از اينكه مجبور به خداحافظى از دنيا فوتبال شده است بسيار ناراحتم. همه ما جاى خالى او را در بايرن احساس خواهيم كرد.
ريموند دومنش
(سرمربى تيم ملى فرانسه)
داستان خداحافظى سانيول براى فوتبال فرانسه يك داستان دراماتيك بود. او فوتباليست فوق العاده خوبى بود. متأسفم كه ديگر نمى توانيم از چنين بازيكن خوبى در تيم ملى فرانسه استفاده كنيم.
جيووانى البر
(مهاجم اسبق بايرن مونيخ)
سانيول يك فوتباليست فوق العاده و يك انسان بى نظير است. او هنوز هم از نظر من يك فوتباليست است. نام سانيول از دنياى فوتبال هرگز پاك نخواهد شد. بايد به او بگويم كه دنياى بعد از فوتبال چندان هم خسته كننده نيست. او مى تواند از زندگى خودش لذت ببرد. من براى ويلى آرزوى موفقيت مى كنم.
لوسيو (مدافع بايرن مونيخ)
همه ما از خداحافظى زودهنگام ويلى ناراحتيم. او مى توانست ۳ يا ۴ سال ديگر هم براى بايرن و تيم ملى فرانسه بازى كند. اميدوارم او در زندگى جديد خود مثل گذشته موفق باشد.
ابرار ورزشی