نظرات دوست عزیزم حمیدک در این مورد کاملا درسته فکر کنم به اون انرژی که در اجسام ذخیره میشه پسیکومتری یا یه همچین چیزی بگن
نفرین یا دعا هر دو از یک چیز نشات میگیرند و ان انرژی است
ظاهرا هنوز کسی نتونسته این کار رو به طور کامل انجام بده ( توی این تاپیک) و همون طور هم که خودم گفتم کار هرکسی نیست و باید تنها هدف شما هدف معنوی باشد وگرنه به بعد های پست سقوط می کنید
حرف های که می زنن تا حدی درسته ولی در مقابل همه اون حرف ها شجاعت قرار داره یعنی اگه شما شجاع باشید و از هیچ چیز نترسید هیچ مشکلی برای شما پیش نمی یاد من اولین شبی که انجامش دادم داشتم از ترس می مردم!!!
اینکه کنکور داریم یا سرمون شلوغه یک بهونست که همیشه پاچمون رو میگیره من هم به خاطر همین بهونه ها فاصله زیادی با برون فکنی گرفتم نهایتا می تونید هوشیاری در خواب رو انجام بدید که دیگه وقتتون هم گرفته نشه
در مورد اواتار هم تا جای که من می دونم گاندولف بین مخاطبان ارباب حلقه ها از همه محبوب تره :10:
اصلا برون فکنی به وحشت معروفه همه دفعه اول از شدت ترس بی خیالش می شن
بد نیست بگم من یه زمانی تو کار خودکشی بودم و دقیقا تجربه برون فکنی بهم دست می داد البته بعدها از همون روش برای سر به سر گذاشتن هم کلاسی هام هم استفاده می کردم احساس جالبی بود وحشت تمام وجودم رو می گرفت ولی از یه طرف دیگه حس خوبی داشتم احساس سبکی می کردم حتی بار اول که برون فکنی می کردم نه دوست داشتم ادامه بدم و نه برگردم!!! :40:
یه سوال از دوستان دارم:
دیشب نمی دونم توی خواب بود یا نیمه بیداری که برون فکنی کردم البته الان فقط یه تصویر ازش یادم مونده
یادم هست دچار حالت عجیبی شدم و می دونستم الان اگه بلند بشم جسمم روی زمین می مونه که همین کار هم شد بعد هم یکم با جسمم فاصله گرفتم و بقیش دیگه یادم نیست فقط می دونم موقع جدا شدن خیلی ترسیدم و بعد هم همین ترس توی وجودم مونده بود با خودم می گفتم اگه من بترسم ممکنه جن ها جلوم ظاهر بشن
به نظر شما این حالت فقط یه خواب بوده یا برون فکنی یا هوشیاری در خواب؟!!:18: