از دوستان عزیز خواهش می شود وقتی یک سوال می کنید دوستان در تاپیک انلاین هستن می خواهید جواب خود را بگیرید روی دگمه ریفرش بالای اینترنت اکسپلورر کلیک کنید صفحه دوباره بروز میشه و شاید جواب شما در این پست جدید باشه اگر می دونستید ببخشید
Printable View
از دوستان عزیز خواهش می شود وقتی یک سوال می کنید دوستان در تاپیک انلاین هستن می خواهید جواب خود را بگیرید روی دگمه ریفرش بالای اینترنت اکسپلورر کلیک کنید صفحه دوباره بروز میشه و شاید جواب شما در این پست جدید باشه اگر می دونستید ببخشید
نه خاموش نکردم...
ممنون ناراتور هم از برنامه های داخل xp هست که فکر کردم گوشی هم چنین امکاناتی داشت عالی میشد
مثل اینکه تو هر کاری کنی گوشی جواب صوتی بده که هنوز زوده ذر گوشی های امروزی باشه
بازم ممنون میشم اگه امکانات نو و ابتکاری این 5700 رو بگی!
حالا خاموش و روشن کردم..باز هم همان مشکل هست!! نه با c پاک میشه و نه در app.mgr هست!!!
-----------نقل قول:
دوست عزیز توجه کن گوشی رو به مدت 1 دقیقه خاموش کن و بعد روشن کن و تم رو از روی مموری و app.manager پاک کن این جوری پاک میشه 100% اگر پاک نشد ریستش کن
------------------نقل قول:
چشم اگر کارای جدیدی داشتم 100% می گم ببخشید اسم اصلی شما چی امیدوارم فضولی نباشه
بازن نشد دوست عزیز...حتی در app.mgr نشونش نمیده که بخوام remove کنم!! با c هم پاک نشد!! اگه ریت فکتوری کنم...پاک میشه؟؟
----------------نقل قول:
دیگه نمی دونم به نظر من 2 تا راه بیشتر نداری یا بی خیال پاک شدن تم شی یا به یک موبایل فروش یا تعمیر کار حرفه ای بگی
--------------
به نظر من 1 میگابایت ارزش این همه پست رو نداره
نارحت نشو ولی 20 پست فقط در مورد اینه ول کن
آقایون سلام من از موقعی که با کد #7370#* ریست کردم و 3 بار ریست شد
لطفا بگید که اشکالی نداره یا .....
نه بابا کجاش اشکال دارهنقل قول: