ببین 59 سال تمام، یعنی پدر وارد 60 شد شرایط کفالت برقرار استنقل قول:
ببین 59 سال تمام، یعنی پدر وارد 60 شد شرایط کفالت برقرار استنقل قول:
سلام دوست من شما خيلي فرد با اراده اي هستيد و اگه اشتباه نكنم هدفتون رشته پزشكي هست. من خودم واسه اين رشته ميميرم الانم با كوچكترين اختلاف قبول نشدم و اعصابم مثل شما خيلي خورده ولي به خودتون نگاه كنين! شما ميتونستيد سال 86 يه رشته خوب از رشته هاي رياضي فيزيك آزاد رو بخونيد و موفق بشيد درست مثل من ! من هم به خاطر پزشكي چندين سال خودمو از بقيه دوستام دورتر كردم و از همشون هم عقب افتادم. من هم خيلي دلم ميخواد كنكور 90 شركت كنم ولي يه چيزي هست كه نميذاره اين كار رو بكنم اونم شرط معدله ! تاثير معدل ديگه داره زياد ميشه فك كنم ميخوان 30 درصدش بكنن ما كه معدلمون 12 بود عملا در كنكور 90 جايي نداريم ! اگه تاثير معدل براي ما فرق ميكنه به من هم بگيد من هم شروع ميكنم واسه سال 90 ميخونم !نقل قول:
سلام
اقا من متولد آبان 70 هستم
کنکور 89 رتبم برای رشته خوب کافی نبود
90 ای شدم
سربازی که نباید برم؟(برای کنکور 90)
بعد از اون چشمهای من از 10
منظورم سلامت کامل رو اگه 10 بگیریم
یکی 9 هست یکی 3
معاف میشم؟
نقل قول:
سلام
رفتم تو پروفایلت تا ای دی تو پیدا کنم با حات حرف بزنم که نبود
ای دیم اون بغله اگر تونستی برام یه اف بزار
ما دقیقا مثل همیم
منم یکی از دلایلی که باعث می شه زیاد به سال بعد فکر نکنم همین شرط کوفتیه
ولی شما می گید که من چه کنم برم بهداشت حرفه ای تهران
منی که این همه خوندم و با یه اختلاف 5 تسته از پزشکی رد شدم باید چه کار کنم ؟؟؟
من تو یه خبری خوندم که رشته های کاردانی شاخه ی علوم پزشکی تبدیل به کارشناسی شده
شما چیزی می دونید از این قضیه ؟؟؟؟
لینک خبر
ممنون از پاسختونکد:http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?pr=s&query=%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C&NewsID=1121226
دوستان من متولد 70/10/13 هستم.پارسال هم ديپلم گرفتم. 17ماه كسري خدمت دارم و تا چند روز ديگه ميخوام دفترچم رو ارسال كنم.از چند نفر شنيدم اين قانون(كسري خدمت) فقط تا اخر امسال هست، ميخواستم ببينم كسي ميدونه اگه من الان دفترچه رو ارسال كنم كي اعظام ميشم و اگه احيانا بخورم سال ديگه وضعيت من چجوري ميشه اون موقع ؟؟
شما در اولین فرصت پست کن انشالله همین امسال اعزام میشینقل قول:
اگه هم نشدی، آره قانون تا امسال هست ولی مطمئن باش تمدید میشه
کسی جواب سوال های منو نمی دونه ؟نقل قول:
سلام من متولد 71/4/31 هستم وامسال کنکور دادم و می خواهم دوباره شرکت کنم ؟فقط می خوام بدونم که مشمولم وباید به سازمان مراجعه کنم ودفترچه ام روبگیرم یانه؟
شما که 100 درصد نیستی:27:نقل قول:
من که 70 هستم تکلیفم معلوم نیست
سلام به همگی ...
1- اگه توی یه خونوادهای سه برادر باشن که یکی از اون ها از معافیت کفالت پدرش که 60 سال به بالا بوده استفاده کرده باشه و حالا دیگه پدرش در قید حیات نباشه ، آیا برادر دیگر این خونواده میتونه از معافیت کفالت صغیر(ها) یا کفالت خواهر مجرد که سنش 18 تا 24 سال هست استفاده کنه ... ؟؟؟؟
2- بعد از اینکه احیانا اون برادر دوم هم معاف شد ، آیا حتما برادر سوم باید به خدمت بره یا نه ؟
خواهشا جواب بدید ...
ممنون.