1 مگ 10 یا 3 گیگ بگیر سرعت توی روز و شب 290 ساعت ریگان هم دارهنقل قول:
خودم از مخابرات میخوام بیام سمت اندیشه ب خاطر همین سرویسش
Printable View
1 مگ 10 یا 3 گیگ بگیر سرعت توی روز و شب 290 ساعت ریگان هم دارهنقل قول:
خودم از مخابرات میخوام بیام سمت اندیشه ب خاطر همین سرویسش
٢٠٢٠ كه بلا نسبت گاون.هيچي حاليشون نيست.چيزيو نميدونن،نميگن نميدونيم.فقط مزخرف تحويل ميدن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دزدی تو مخابرات داره بیداد میکنه ، یکی مشکل بالا که دوستان گفتن
یکی هم به ازای هر گیگ 1024 نمیدن ، یک گیگ میدن
من 5 گیگ شارژ کردم بهم همون 5 گیگ رو دادن
+
البته من مشکل اون دوستمون رو ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من دقیقه یه ماه بعد همون موقه ( یه ساعت هم اونطرف تر ) تموم میشه
البته نمیدونم چرا تاریخ شروع سرویس همه از مهر ماه ( برج 7 ) هست :n02:
بخاطر گندیه که خود مخابرات زده، من آبان شارژ کردم ولی زده مهر، مال همه رو زده مهرنقل قول:
یک ماهه من رو زده از برج 7 تا برج 9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یه جمله بگم که، هیچ حساب کتابی وجود نداره و هر طور بتونن مال مردم خوری می کنن هیچ کس بهشون ایراد نمی گیره
خب اینطوری که نمیشه ، ما همه میام اینجا داد و فریاد میکنیم و انتظار داریم درست شهنقل قول:
خب همه زنگ بزنید به طاهر نژاد یا بریم مخابرات مرکزی و گزارش بدیم
یا اینکه حداقل میتونید به سازمان تنظیم مقررات شکایت بزنیم.این که دیگه کاری نداره
نگین فایده نداره ، میدونم تو این مملکت قانون نداره ولی خلاصه از هیچی که بهتره.من لینکش رو پیدا میکنم تو پست بعدی میزام ، خواهشا دوستان مخابراتی برن شکایت بزنن شاید جواب داد
خواهشا شکایت بزنید ، ما تا ظهور امام زمانم این جا درد دل کنیم مشکلی حل نمیشه
خب دوستان اینم لینک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات:
خواهش شکایت بزنید برای مخابرات.من همین الان برای کم فروشی و حجم خوری شکایت زدم.اگه تعداد شکایت ها زیاد بشه مطمئنن پیگیری میکننکد:http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c
من شکایت هم کردم، البته اونموقع بخاطر اینکه سرعتم خیلی کمتر از اون چیزی بود که مال بقیه بود، فایده نداشتنقل قول:
حتی از اونجا بهم زنگ زدن و گفتن بخاطر شکایتتون تماس گرفتیم و مشکلتون چیه؟
دوباره همونایی که تو شکایتم نوشته بودم رو توضیح دادم، اونا هم گفتن نخیر، شما مشکلی ندارید وسرعتتون درسته !!!!
اینم از رسیدگیشون :n21:
بله حرف شما درسته ، ولی شما 1 نفر بودید ، اگه مثلا 100 نفر زنگ میزدن همون حرف شما رو میزدن ، قضیه فرق میکردنقل قول:
الان من شکایت زدم برای کم فروشی و حجم خوری.دوستانی هم که مخابرات دارن ، مثل همین چند تا گزارش بدن ، اونا حتما پیگیری میکنن ، یه دست صدا نداره :n37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورت این سرویسه ؟
کسی این سرویس 1024 رو داره ؟ سرعتش چقدره ؟ 1 شب به بعد رایگانه ؟ در ساعت رایگان سرعتش چقده ؟