نقل قول:
بیشتر شبیه قانون نانوشته هست.
اقلب اونایی که تک فرزندن خود به خود میفتن شهر خودشون و اگه شهر خودشون هم نیفتن احتمال اینکه بتونن انتقالی به شهر خودشون بگیرن بیشتره.
Printable View
نقل قول:
بیشتر شبیه قانون نانوشته هست.
اقلب اونایی که تک فرزندن خود به خود میفتن شهر خودشون و اگه شهر خودشون هم نیفتن احتمال اینکه بتونن انتقالی به شهر خودشون بگیرن بیشتره.
دوستان یک سوال فنی/من تک فرزند پسرم(یکی خواهر فقط دارم که عروس شده)//برای مثال اگه خدای نکرده کسی مثا من تک فرزند باشه پدرش فوت بکند طبق قانون نظام وظیفه بهش به مدت 30 ماه معافیت موقت میدهندبعد اگه دیدند تو این 30 ماه شرایط فرقی نکرد تبدیل به دایم میشه (تا وقتی که مادر عروس نشه-اگر عروس شد باطل میشه معافیت موقت و باید برود خدمت)//حالا تواین فرجه 30 ماه اگه مادر شخص هم فوت کرد اون وقت تکلیف خدمت کسی که کفیل مادرش شده و به مدت 30 ماه معافیت موقت گرفته چه می شود؟؟؟؟
دوستان یه کمی از حال هوای خدمت بگید چجوریاست خیلی سخت میگذره ینی طاقت فرسا هست؟نقل قول:
ممکنه با این همه سختی جون سالم به در ببرم:n29:
ممنون میشم سوال منم جواب بدید مرسی
سلام به همه ...دوستان من ممکنه بیوفتم نیرو هوایی سپاه به نظرتون خوبه ؟؟؟؟
ساکن کرمانشاه هستم اموزشی رو گفتن احتمالا میوفتم دورو بر یزدو کرمان میشه بگید دقیق کجاس و اسم پادگانش چیه ؟؟؟
و اینکه خوب هست یا نه ؟؟؟؟
کلا برای اموزشی نیرو هوایی سپاه کجاهای ایران میگیره ؟؟؟
بهترین شهر برای نیرو هوایی سپاه کدوم شهرو کدوم پادگانه ؟؟؟؟
بعد اون هم به نظرتون میوفتم شهر خودم ؟؟؟
دوست محترم،خودم با روال تاپیک اشنایی دارم ولی بنظر میرسه شما متوجه نوشته و سوالات من نشدین!!نقل قول:
من نگفتم دوره کد چی هست!سوال من در مورد این بود که دوره کد با توجه به رسته ای که میخوری شامل چه آموزشهایی میشه و اینکه دقیقا همون کارهایی (مثل پاسدارخانه)که در دوره مقدماتی بود اینجا هم هست یا نه!؟
در ضمن از دوستان خواستم اگه کسی در مورد دوره کد زرهی کرمانشاه اطلاعاتی داره ما رو هم بی نصیب نذاره.
+
یه سوال در مورد معافیت بعد از دوره دوماهه آموزش مقدماتی و در حین دوره کد که آیا با توجه به اینکه ما اون دو ماه آموزشی رو که برای معافیتهای غیر پزشکی اجباری بود رو گذروندیم میتونیم حین دوره کد برای معافیت اقدام کنیم؟؟
گفتین سوال تکراری!حتما میدونین که حتی در صورت استفاده از سرچ تاپیک باز هم با چن صد صفحه مواجه میشیم که عملا سخته پیدا کردن مطلبی!
پس بهتره اگه قبلا جوابی برای این سوالات تکراری داده شده بجای ارجاع به ناکجا آباد لینک پست مربوطه رو لطف بفرمایین.
ناجا هنگام آموزش مدارک کسانی که مستثنیات دارن رو جمع میکنه، تک فرزند ذکور، پدر نظامی، متاهل، کسی که یکی از والدینش فوت کرده و... و بر اساس همین اون افراد میوفتن تو استان خودشون.نقل قول:
ولی تک فرزند مونده به شانسش که بیوفته شهر خودش یا نه. (استان قطعی میشه اما شهر معلوم نیست)
نقل قول:در اسفند ماه ما که تو آموزشی بودیم،امیر سرتیپ پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش اومد بازدید:n05:بعد همه رو جمع کردن تو مسجد تا ایشون بیان سخنرانی کنن بعد نماز،تو همون سخنرانی گفتن که بخشنامه ای صادر کردن و ابلاغ که از این به بعد در تقسیمات بعد از اموزش بومی سازی لحاظ بشه،بعبارت دیگه هر فرد یگانش نباید 150 کیلومتر از محل سکونتش فاصله داشته باشه.نقل قول:
آره بابا واسه دیپلم محموع باید 8.25 باشه که شده الان دیگه روشن دلم :دینقل قول:
فقط شنیده بودم که زیاد نمیپرسن که فارق التحصیل هستی یا نه فقط کافیه اصل و کپی مدرکت رو ببری واسشون . خواستم ببینم راسته یا نه .
امروز هم رفتم دفترچشو گرفتم فقط یه چند تا واکسن میخواد و یه معاینه و بقیه مدارک رو هم اصلا لازم نیست حضوری ببری اون طرف گفت .
خواستم ببینم دوستان کسی اطلاع داره از این ماجرا ؟ نرم این همه بگردم بعد یه جایی گیرمون بندازن :دی
نقل قول:
قبلا این قانون بود
من پدرم نظامی هست، و میخواستم ببینم این قانون بازم هست یا نه، در قسمت "مشاوره سایت نظام وظیفه"، این سوالو مطرح کردم و این جوابو برام ارسال کردن.
"باسلام فقط متاهل بودن محل سكونت خدمت مي كند . "
ولی اینکه به صف میکنن و تک فرزندو و پدر نظامی و .... رو جدا میکنن درسته
اینم برا اینه که تا جایی که جا داشته باشن، از این اولیت ها استفاده کنن تا بخشنامه بومی سازی بیشتر اجرا بشه
پسر عمه من الان شیرازه، میگه بهش دوره کد مین و جنگ افزار دادننقل قول:
دقیقا نمیدونم چی هست ولی از اسمش معلومه که آموزش تخصصی هست.