فورجی سبزوار بعد ترابرد پذیری اوکی میشه!:n18:نقل قول:
من خیابان چهار راه دانشگاه اون دکل که بالا یک خونه است نزدیک به اونم خیلی سرعت بالایی میده البته من اکثر نقاط شهر تست گرفتم همه اکثرا سرعتا رفته بالا...
Printable View
فورجی سبزوار بعد ترابرد پذیری اوکی میشه!:n18:نقل قول:
من خیابان چهار راه دانشگاه اون دکل که بالا یک خونه است نزدیک به اونم خیلی سرعت بالایی میده البته من اکثر نقاط شهر تست گرفتم همه اکثرا سرعتا رفته بالا...
این بسته پنج گیگ چهل تومان اختصاصی واسه شما زدن یا واسه همه هست چون من طرحشو ندیدم خودم همیشه شش ماهه سی گیگ رو میگیرم شصت تومان که میوفته ماهی ده تومان و میانگین پنج گیگ در ماه !!اتفاقا خیلی اوقات یوتیوب هم میرم فیلم میبینم البته فیلمای زیر ده دقیقه!!!تا شش ماه هم بدون مشکل مصرف میکنمنقل قول:
در حال حاضر بهترین و به صرفه ترین نت برای به خصوص برای من که دانلود دارم ایرانسل هستش . من که بسیار راضی ام . در زمینه سالم بودن و دزدی نکردن از حجم نت هم ایرانسل به نظر من بهترین هستش . :n01:
من حالا مخابرات ماهی ۳۵تومن میدم شبی ۱۰گیگ دا ن می کنمنقل قول:
شما فقط ماهی سی تومن میدی وبگردی هم نداری
هست شما دقت نکردی !!! گول این سرعت بالا رو نخوریدنقل قول:
من مخابرات ماهی ۳۵ تومن میدم هم وبگردی میکنم هم فیلم انلاین میبینم شبی ۱۰ گیگم دان میکنم
این ظلم نیست
امروز م ۱۵دیقه صبحت کردم ۳۵۰۰تومن ازم کم کرد
من خودم اصلا تا حالا طرح های روزانشو نگرفتم از پیامک تلفن تا اینترنت.
اما شبانه ایرانسل واقعا عالیه.
من فقط بازی دانلود میکنم اگه می خواستم سی دی بخرم خیلی زیاد می شد.(دقیق 150گیگ گرفتم dvd بود حدود90تومن میشد)اما با ایرانسل 20تومن تاحالا طرح شبانه خریدم اونم بخار اینکه سرعتم زیاد بالا نیست(2تا4مگ)اگه بالا بود می شد 8 تومن.
من ایرانسل رو فقط برای دانلود شبانه ازش استفاده میکنم. پیشنهاد میکنم شما هم همین کارو بکنید
و برای وب گردی هم از شرکت "های وب" دو فشفشه 15 گیگ یعنی ماهی 30 گیگ میگریم هزینش میشه 30 هزار تومن در ماه. حالا اگه بخوام این 30 گیگ رو از ایرانسل بگیرم میشه ماهی 100 هزار تومن:n10:
سلام دوستان
اینترنت ایرانسل نمیدونم چرا واسه من اصلا کار نمیکنه...
یعنی 3G+ و HSDPA رو دارم ولی دیتا رد و بدل نمیشه...
گوشی رو هم عوض کردم درست نشد.... تنظیمات رو هم دستی و هم از خود ایرانسل نصب کردم فرقی نکرد...
گوشی یه نفر دیگه توی همینجایی که من هستم اینترنتش مشکلی نداره...
به نظرتون مشکل میتونه از سیم کارت باشه؟؟
اگر اطرافیان هم اینترنت ندارند مشکل از شبکه ایرانسله به گیرندههای خود دست نزنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
چقدر زمان میبره نمیدونی؟؟/نقل قول:
پس سرعتا خوب شده
من خیلی وقته تست نگرفتم
پس شکایت و شکایت کشی بجایی رسید و پیگیری کردن اخر واسه سرعت