آخه خودم میخواستم پارتی پیش کنم گفتن پارتی فایده ندارد و تهران انتخاب میکنه/بابام با رییس دادگستری استان یزد آشناست بگم پارتیم شود یا اینکه اثری ندارد؟:n28:
Printable View
آخه خودم میخواستم پارتی پیش کنم گفتن پارتی فایده ندارد و تهران انتخاب میکنه/بابام با رییس دادگستری استان یزد آشناست بگم پارتیم شود یا اینکه اثری ندارد؟:n28:
نقل قول:
برای روز اعزام یکی از دوستان گفت باید برم نظام وظیفه از اونجا اعزامتون می کنن،ولی داخل برگه نوشته مرکز آموزش شهید ادیبی مرزن آباد،ساعت حضور 7 صبح،باید برم مرکز آموزشی یا همون نظام وظیفه برم که از اونجا اعزام بشم؟
اگه نظام وظیفه هست ساعت چند باید اونجا باشم؟
من گلوگاه مازندران هستم،محل خدمت مرزن آباد چالوس.
منظورم اینکه دوره کد که اموزش مخصوصی میدن در مورد چی اموزش میدن به ما؟؟؟؟نقل قول:
فقط بگم تو مورد شما که کلا 2 نفر میخوان اینا قبلا انتخاب شدن و سفارشی هستند. :n19: :n19: من میگم بیخودی وقتت تلف نشه و بعد مثل من بگی اصلا پرا رفتم دنبال امریه و ....... برای افرادی مثل من که پارتی با برش زیاد ندارن راهی نمیمونه جز رفتن به حال ت معمولی به خدمت. شما هم خودت میدونی سبک سنگین کن خودت ببین خودت چی میخوای ولی ولی ولی ولی (با تاکید) زیاد به قول و وعده وعید آشنایان توجه نکن که همش پوشالی هستش :n04: :n27: :n28: :n29:نقل قول:
داداش پارتی داشتن خودش سه نوعه..1.پارتی تو خالی که فقط ادعا داره و کاری ازش برنمیاد(به قول شما پوشالی)2.پارتی پولکی که باپول کارتو انجام میده 3.پارتی بامعرفت و بامرام که بدون چشم داشت کاری از دستش بربیاد انجام میده حتی برای هفت پشت ما! که این نوع شریف ترین و باوجدان ترین ازبین پارتی ها هستند :n02:نقل قول:
دوست عزیز روال این تاپیک اینه که به سوالات تکراری که 5-10 صفحه قبل جواب داده شده جواب ندن، همین چند صفحه قبل چندین بار دوره کد توضیح داده شده،اگه متوجه نشدین دوباره بخونین.نقل قول:
خیر، به شایعات توجه نکنین.نقل قول:
فعلا چیزی نگفتن 21 ماه.نقل قول:
هر جا نوشتن اونجا باشین.نقل قول:
آقا اين دو ماه كسر خدمت اونايي كه غير بومي خدمت مي كنن واقعيت داره؟ تو يگان ما خيلي سر و صدا كرده
الان ديگه مطمئنم ، چند نفر بهشون همين كسري خورد و تسويه كردن و رفتند و واقعيت داره.دو ماه . ولي شرايط ديگه اش رو نمي دونم.نقل قول:
اگه آشنا داری جای دیگه استفاده کن.نقل قول:
کم کم داره روند پستها طوری میشه که هر کی آشنا نداره فکر میکنه باید بره لب مرز و دور از محل سکونتش خدمت کنه ولی این افراد باید بدونن که همه چی شانسی هست گاهی شما آشنا نداری ولی
جای خوب میفتی ولی گاهی هم آشنا داری و مثل من جای بد میفتی. اینو گفتم که این دوستان ناامید نشن و واقعیت هست.
اجرای چنین قانونی بعیده چون سربازای ارتش و ناجا اکثرا غیر بومی هستن . اینجوری یه کسری یک ماهه برا همه سربازا بزارن بهتره که.نقل قول:
تازه اگه اینطوری بشه برا اونی که لب مرزه با 2 ماه کسری قانون قبل 4 ماه کسری شاملش میشه!
دوستان قانونی وجود داره که تک فرزند پسر بیفته تو شهر و یا استان خودش؟