فکر نمی کنم تو سال 2012 اتفاق خاصی بیفته و سخت افزارها تغییر عجیبی کنه. در ضمن سود بازیسازی الان تو کنسول هستش و بس حتی کرایتک هم که برا pc میساخت الان رو اورده به کنسولا. فعلا هم هیچ کمپانی بازی درست و حسابی برا pc نمیده بیرون و اگرم بده همش پورت کنسوله. بعضی از این پورت ها این قدر بد میان رو pc که فریم ریتشون تو کارت های خیلی قوی با کنسول برابری نمی کنه . من خودم یه 4830 داشتم ردش کردم رفت. تا وقتی هم هیچ کمپانی نخواد همچین کاری کنه گذشت زمان هیچ چیز رو قدیمی نخواد کرد. الان یه 580 از انویدیا چیزی در حدود 5 تا 6 برابر GPU ی 360 قدرت داره ولی ایا کسی تا حالا از قدرت این کارت استفاده کرده.
امسال کارت های گرافیک میرن سراغ 28 نانومتر و دیگه اپدیت بعدیشون میره تا اواخر 2013 که تا اون مدت هم هیچ کاری نمیتونن بکنن. حالا اگه مایکرو بخواد زودتر از اون موقع یه کنسول بده بیرون باید به 28 نانو قناعت کنه که یعنی سرعت کمتر.
در ضمن وقتی یه شرکت کنسول جدید میده بیرون عملا همه سازنده ها رو بسیج میکنه تا برا اون جدید ه بازی بسازن.
نینتندو احتمال زیاد اولین کمپانی خواهد بود که نسل بعد رو شروع کنه و اونم زودتر از 2013 شروع نخواد کرد.
مایکرو و سونی هرگز تا قبل از 2014 حماقت نخواهند کرد و به تجارت خودشون ضربه نخواهند زد. سود یعنی تولید کنسول های حال حاضر و سود از نرم افزار و سخت افزار از طزیق افزایش install base. تولید کنسئل جدید یعنی اینکه اونا باید با ضرر شروع به فروش کنسول کنند و کنسول های گرون قیمتشون رو پایین تر از قیمت واقعی ایش بفروشن. برای بازیسازا هم یعنی شروع ساخت موتور های بسایر پرهزینه. در حالیکه الان بسیاری از بازیسازها بعد از 5 سال هنوز هزینه ی ساخت بازیها رو نتونستند کاهش بدن.
این ها همش ربط به سود کارخونه ها داره و به نفع کمپانی های سازنده ی سخت افزار کنسول و بازیسازه که فعلا این نسل رو نگه دارن. به تازگی رییس شرکت اکتیویزیون هم گفت اگه کنسول جدید بیاد بازیهاش کمتر از 100 دلار نخواهد بود.
باز هم میگم قبل از 2014 حتی 1 درصد هم امکان ارائه ی کنسول از طرف مایکرو سونی وجود نخواهد داشت.نینتندو شاید.