مقدار زیادی از این کاربرهایی که مییان و بعد بدبخت میشن سر تبلیغاتی دروغ شرکتها از جمله مبیننت هست. مثلاً شنیدم بین خبرنگار جماعت، کلی تبلیغات کرده که اگه مودم جیبیهای مبیننت رو بخرید دیگه نونتون توی روغن هست و همونجا وسط خیابون میتونید یه مرکز خبری باز کنید و خبر بفرستین و از اینجور حرفها. بعداً بوده که طرف فهمیده که چه کلاهی سرش رفته و البته بعضیهاشون هم توی خبرهاشون از خجالت مبیننت در اومدن و دروغش رو خبر کردن.
اما یه نکته مهم دیگه هم این هست که کاربر ایرانی وسط یه بیابون برهوت و دور از همه جا، گیر انواع و اقسام موجودات موذی مثل مار و عقرب و رطیل و غیره گیر افتاده و هر جا میره یه نیشی بهش میزنن. شاید باور نکنید من الان نزدیک یک ماه هست که توی شاتل که ادعاش فلان جای آسمون رو پاره میکنه، شبها اینترنت پرسرعت ندارم و سرعتم در حد E1 پائین آورده میشه. بعد هم تازگی جناب شاتل قیمتها رو برده بالا که هنوز ندیدم جای دیگه اینکار رو بکنه. برای همین توی این یک ماه توی اکانت مبیننت که واقعاً مزخرف هست بیشتر از اون شاتل پرمدعا دانلود کردم. دیگه خودتون حساب کنید که وضعیت شاتل چطور هست. از دوستانم شنیدم که صبانت هم شبهاش برای اکانت دو مگ سرعت در حد ۱۰ تا ۳۰ کیلوبایت هست که واقعاً مصیبته. موندم اگه خواستم از شاتل برم اینبار کجا برم که باز سرم کلاه نره. یه تبلیغاتی در مورد شرکتهایی شنیدم، اما فکر کنم اینجور تبلیغات رو ذینفعهای اون شرکتها توی سایتها پخش میکنن که برای خودشون مشتری جمع کنن.
اینجوری هست که متاسفانه هنوز بعضیها مییاد طرف مبیننت.