اون بالاش نوشته دیگه:نقل قول:
پینگ از DNS شاتل میگیریکد:ping 85.15.1.10
Printable View
اون بالاش نوشته دیگه:نقل قول:
پینگ از DNS شاتل میگیریکد:ping 85.15.1.10
سلام
بعد از یک هفته کاهش شدید سرعت در شب که شبها فقط صد مگ دانلود داشتم و ضمنا قطعی 6 ساعته از مرکز مخابراتی،امشب سرعت خوبه.
با سلام
دوستان عزيز " شاتل داران پيشكسوت"
به طور دقيق 6 روزه كه سرويس "اكو 512" برام نصب كرده اند .
داريم باهاش كار مي كنيم و مشكل خاصي نداريم ولــــــــي ...
مي خواستم بدانم اگر 512 گرفته باشيم . سرعت دانلود در روز و شب با "لينك مستقيم" چه قدر است.
سرعت روز : 60 - 80 kb :13:
سرعت شب : 11-15:41: 5-9 :19: byte 245 - 3 :18:
حال انكه دوستان ما با 128 ساير شركت ها 60 - 80 دانلود مي كنند.
مي خواستم بدانم شما نيز با همين ميزان دانلود داريد يا سرويس داده شد بايد دوباره چك بشود ؟
ممنون ميشوم اگر جواب ما را بدهيد
با تشكر :40:
دوستان این که جند نفر را به شاتل معرفی میکنیمو اونها تخفیف واسه ما قائل میشن چطوری هستش؟ من االن 5 نفر را که رفتن ثبت نام کردن گفتم بهشون تو قسمت معرف نام منو نوشتن ولی اصلا تو زیر مجموعه من نیستن؟1
باید چطور اون افراد را معرفی کنم که زیر مجموعه من بشن؟!
نقل قول:
نه عزیزم کاملا طبیعی طبیعیه!
لازم نیست تماس بگیری چون قبل از شما ما بارها و بارها تماس گرفتیم ( الان یکسال شده دیگه:27:)
شاتل همین مدلیه ... توی روز سرعت خوبه (64-70)توی شب افتضاح( 8-22) :18::2:!! پهنای باند شب کمه! شبها یک به بعد مجانی میشه دیگه همه دانلود:2: می کنن!
* بیچاره کسانی که از سرکار میان و فقط میخوان شبها از نت استفاده کنن:18:
نقل قول:
شاتل همین مدلیه ... توی روز سرعت خوبه (64-70)توی شب افتضاح( 8-22) :18::2:!! پهنای باند شب کمه! شبها یک به بعد مجانی میشه دیگه همه دانلود:2: می کنن!
* بیچاره کسانی که از سرکار میان و فقط میخوان شبها از نت استفاده کنن
اااا جدا سرعتش اینه برای من که شب روز همین 65-70 هست...پس خوشا بحال ما:31::27:
من شاید بزنم برم مخابرات!
می گن سرعت 1mرو نامحدود میده سی تومن! الان هم دارم دنبال یک عدد خلاء قانونی! می گیردم تا بتونم این 1m رو بگیرم
من دیشب سرعتم خوب بود
اکو 512 دارم
البته بستگی به لینکه دانلود داره
حالا که شده داداش.نقل قول:
دیشب هم خودم امتحان کردم بیشتر از 350مگ نشددانلود کرد.
البته به شهر تا شهر ومنطقه به منطقه بستگی داره دقیقا مثل سرویس های دیگه از جمله شاتل.
گفتم قبلا دست های دیگه ای پشت پرده است.:27::21:
نقل قول:
ببین بستگی به مرکز مخابراتی که هستین داره!! مرکز ما اینجوریه که همه شبها دانلود می کنن:18:
تورروز هیچ خبری نیس! همه گویا کارمند کوچولو هستن میرن سر کار:13:
البته همونطور که دوستمون گفت به لینک خیلی بستگی داره مثلا رپیدشیرو فورشیرو... شبها سرعت میاد پایین و مربوط به خودشون هست
ولی!
این سایت opera که ورد زبان کارشناسان شاتل هست !! مورد خوبیه واسه امتحان کردن !! رایگانه و محدودیت زمانی نداره !! من روز ازش دانلود می کنم 68!! شب که میشه میرسه به 20!!:2:
خودشون ( شاتلیها) علنا میگن که شب به خاطر رایگان بودن منطقه مخابراتی شما قیامت میشه !!:19: