سلام..حمید اقا
کدام پارمترها ساب توی کیفیت صدا ودقت ساب تاثیر زیادی دارد..
ایا فرقی بین باکس ذوزنقه ای و مکعبی است؟؟
سلام..حمید اقا
کدام پارمترها ساب توی کیفیت صدا ودقت ساب تاثیر زیادی دارد..
ایا فرقی بین باکس ذوزنقه ای و مکعبی است؟؟
سلامنقل قول:
رحلت پيامبر عظيم الشان اسلام حضرت محمد مصطفي(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبي(ع) رو خدمت شما عزيزجان تسليت عرض ميكنم.
راحت ميتونيد روي در كامپوننت اسليم يا همون شلو نصب كنيد بدون استفاده از رينگ .
سلام ممنون لطف داريدنقل قول:
خوبه ٦٩٧٥v3 هم ميتونيد بگيريد ولي به ان نكته توجه داشته بايد از كواكسيال نميشه توقع كيفيت داشت.
مباركه بودجه چقدره؟دو كانال يا چهاركانل؟نقل قول:
سلام ممنوننقل قول:
من تا حالا اين كار و نكردم نميدونم ميشه يا نه اما بعيد ميدونم بشه
هليكس كه موجود نيست صداي خوبي داره ولي ضعيفه از طرفي rs با آمپتون جور نيست يعني اين آمپ حيفه براش من آلفا ١٦٥ رو پيشنهاد ميكنم يا اگر گير آوردن همون e62.
سلامنقل قول:
همه پارامترهاي يه ساب با هم مهم هستند و نتيجه يه ساب خوب و با كيفيت رو نشون اما يك از اصلي ترين لونها QTS و كلا پارامترهاي دمپينگ و كنترل ووفر هست .
از نظر صدا نه ولي از نظر اشغال نمودن صندوق ذوزنقه اي چون پشتش شيب داره ميره ته ميچسبه به صندلي
پورت ساب ها هست كه تو فركانسهاي بيس تاثير گذاره.
سلام حمید اقا
پس باکس ذوزنقه ای فضای کمتری را اشغال می کنم..درست فهمیدم؟؟/
فرق پورت لوله ای وپورت شیاری چه هست تفاوتی توی بیس وصدا دارد>>
سلام .من برای استیج عقب l90 دو جفت اسپیر dls1073 دارم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید واسه ی استیج جلو چی تهیه کنم که حجم صدای بالایی داشته باشد؟با تشکر
سلام به دوستان
یه سوال داشتم
ارزونترین پخش پایونر که هم بلوتوث داشته باشه و هم بشه رنگ led پس زمینه عوض کرد کدوم مدل هستش با چه قیمتی ؟!
ممنون
سلام دوستان.
میخوام برا خونه یه سیستم صوتی درست کنم(ساده)ولی چیزی بلد نیستم
نمیخوام زیاد خرج کنم واسه همین از پخش فابریک پژو میخوام استفاده کنم
میخوام دوتا ووفر دوتا میدرنج و دوتا تیوتر وصل کنم.
با یکی دو نفر حرفیدم قبلن بهم گفتن که هم به امپلی فایر نیاز داری
و هم به ف_*ل_ن*__ر.
هر باند توانش بین 15 تا 30.
پخش چهارتا خروجی داره میخوام دوتا ووفر رو به یه کانال وصل کنم
دوتا تیوتر رو به یه کانال دیه و دوتا میدرنج هم به یه کانال
حالا موندم بلندگوها رو در چه توانی انتخاب کنم.(میخوام بلندگو ها
هر کدوم توانش 30 وات باشه نه بیشتر و نه کمتر)
ولی موندم امپلی فایر چی بخرم؟ف_*ل_ن*__ر چی؟و ادابتور برا راه اندازی این سیستم.
خواستم نظر اساتید رو هم بدونم و از تجربه هاشون استفاده کنم
(تنها انتظاری که از این سیستم دارم فقد کیفیت صداشه
مثلا تو اوج صدا قاطی نکنه و بلندگو ها هم طاق طاق نکنن)
با تشکر. :n12:
سلام رفیقنقل قول:
ببین سیستمی که بخواد هدیونیتش پخش فابریکی باشه کیفیت فاتحش خوندس
بعدش هم به پخش 206 چون خودم دارم و با صحبت هایی هم که با اقا حمید داشتم مستقیم نمیشه پخش رو به امپ وصل کرد و یه تبدیل میخواست
که حدود 350 بود فک کنم و اینکه این سیستم ها تو خونه کیفیتشون افت داره دلیل اصلیش رو نمیدونم ولی میشه گفت که این باند ها طراحی شدن برای ماشین تو خونه صدا خوب نمیدن
چون مثلا وقتی میخوان برای ماشین سیستم صوتی طراحی کنن یکی از نکات قابل توجه برای طراحی فضای داخل اتاق و عایق بندیه ماشیه که خوب این اصول تو خونه رعایت نمیتونه بشه
فرض کن شما بهترین ساب باکس ار رو بگیر رو تاقچه بزاری 100 سال صدای توی باکس رو نمیده و این بخاطر طراحی که داره
و من خوشبختانه ین سیستم رو چون فامیلمون بست با چشم دیدم مشکلاتش رو دوستانه میگم بی خیلش شو و یه سیستم خونگی بگیر راحت
چون مثلا شما این رو میگیری بعد نمیتونی باش فیلم ببینی ی دیویدی بش وصل کنی یا به تلوزیون بزنی و از اینا که بگذرم
برقش برات داستان میشه از پیدا کردن اداپتور و باتری مناسب بگیر تا ترکیدن باتری :n03:
خلاصه من تجربه رو که داشتم رو گفتم حالا خودت میدونی رفیق
بعد اگه میخوای دوستان بهر راهنمایی کنن میزان هزینه ای رو که مد نظر داری بگو
سلام اقاحمید این ساب تعمیر شدنی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تشکر میکنم بابت جوابت.نقل قول:
خب بجای پخش میتونیم به لپ تاب وصل کنیمش؟؟؟
(نمیخوام زیاد خرج کنم واسه همین بلندگو هارو دست دوم میخرم و خودشم در توان پایین)
میخوام دوتا باکس بسازم دوتا ساب رو تو یکی از باکسها قرار میدم
دوتا تیوتر و دوتا هم مید رو تو یکی باکس.
ولی نمیدونم برا راه اندازی چی نیازه واسه همین گفتم از اساتید هم کمکی بگیرم.
خواهش میکنمنقل قول:
تا جایی که من میدونم به هیچی وصل نمیشه چون پخش ماشین همچین قابلیتی نداره فقط دیسک و فلش و اگه از این جدیدا باشه بلوتوث موبایل هم ساپورت میکنه
شما بگو چه مقدار بابتش میخوای هزینه کنی تا بهتر دوستان راهنمایی کنن
وسایل که همون چیز هایی که برای ماشین هست رو میخوای به علاوه یه استند که باند و پخش روش مرتب بشینه و باتری ماشین به همراه اداپتوری که توان شارژ باتری رو داشته باشه
بعد اتاقی که میخوایی ستاپ کنی چه قدره ؟
چون مثلا برای یه اتاق 12 تا 20 متر با یه اسپیکر لاجیتک راحت میتونی فضارو پر کنی قیمتش هم 290 حدودا که صددرصد از یه سیستم این طوری ارزونتره و کیفیت بهتری داره و میشه به لبتاب و انواع موبایل با جک 3.5 که داره راحت وصل بشه
شما حد اقل بخوای از این سیستم صدا بگیری اگه امپ هم نبندی باز 600 تا 800 هزینش میشه که برای خونگی اصلا اقتصادی نیس چون کیفیت کار نهایی چیزی نیس که راضیت کنه
جناب حادی جان ببخشید این قدر اسرار میکنم ها چون نتیجه کار رو دیدم میگم و خوب هدف همچین انجمن هایی هم همینه که ما تجربه هامون رو در و بدل کنیم امید وارم نارحت نشده باشی :n16: