نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من با شاتل و مخابراطم کار کردم.نقل قول:
بعد خودم پیدا کردم پشتیبانی میکنه..ممنون از کمکت
دوستان کسی اینترنت 512یا 1 مگ داره یک تست از اسپید نت بگذاره ببینم چطوریه سرعتش؟
ممنون میشم
دوستان من تا یه ماه پیش در ساعات رایگان حدود 1.8 گیگ دانلود رایگان میکردم ولی الان سرعتم پایین اومده و حدود 600 -700 مگ دانلود دارم.
برای شما هم اینطوری شده؟
ببینید وقتی وصل میشه وضعیت کانکشن "No Internet Access" هست. به این صورت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
L2TP هم دقیقا به همین صورته. - همه کانکشن های من دستی ساخته شدند و جا های دیگه هم تست کردمشون دیروز درست بود. بدون فایروال هم متاسفانه همینطور هست. پینگ از سرورشون گرفتم، نرمال هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانش هست که پورت رو بسته باشند واقعا؟ من بادمه هرموقع پورت ها بسته میشد مدتها پبش، دقیقا همینطوری میشد برای من.
512 محدود ، سرورهای مختلفنقل قول:
والا فکر کنم زمانی که پورت بسته میشه ، اصلا اتصالی صورت نمیگیره ! در س ا کس هم هیچ سایتی رو باز نمیکنه یا سایت های فیل شده رو رد نمیکنه ! یه بار روی کانکشن کلیک کنید و گزینه diagnose رو بزنید ببینید میتونه درستش کنه ...نقل قول:
دایاگنوز رو قبلا امتحان کردم.نقل قول:
گاهی اوقات حتی بصورت Internet Access هم در میاد و نرمال میشه وضعیتش اما سرعت انتقال در حد 60-50 بایت بر ثانیه هست و عملا انتقالی صورت نمیگیره.
حالا که این همه بحث پروفایل 1 مگ نواینترلیو و این حرفا شد..
گفتم برای برو بچه های پارس یکی دو تا تست از آخرین باری که WoW بازی می کردم بذارم :)
فعلا که پارس آنلاین رو 128 تمدید کردم و خیلی از پینگش راضی نیستم ( 8.8.4.4 الان 150 و 8.8.8.8 220 )
حالا این هارو داشته باشید :
آقا ازاين سرعتها و تست ها نزارين منم گول همين سرعتها رو خوردم از پارس آفلاين سرويس گرفتم مهم سرعت ساعت رايگانه كه حدود 30kb بيشتر نيست من خودم 512 محدود اين پارس افلاين رو دارم روزا هر سرعتي كه بخواي ميده 300 400 ولي شبا زير 30 kb بنابراين دوستان فريب پارس افلاين رو نخورين من يه هفته است گرفتم و حتما هم پس ميدم بهشون..نقل قول:
شما با این پینگ راضی نیستی؟ :دینقل قول:
من الان صبانت دارم پینگ ۸.۸.۸.۸ و ۸.۸.۴.۴ جفتش بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ نوسان داره.
تازه بازی هم میکنم با این وضع :دی
امیدوارم از اومدن به پارسآنلاین پشیمون نشم تا الان چند بار ISP عوض کردم و تجربه چندان دلچسبی نداشتم با هیچ کدوم و مجبور شدم برگردم ISP اولیم!
نقل قول:
آقا ازاين سرعتها و تست ها نزارين منم گول همين سرعتها رو خوردم از پارس آفلاين سرويس گرفتم مهم سرعت ساعت رايگانه كه حدود 30kb بيشتر نيست من خودم 512 محدود اين پارس افلاين رو دارم روزا هر سرعتي كه بخواي ميده 300 400 ولي شبا زير 30 kb بنابراين دوستان فريب پارس افلاين رو نخورين من يه هفته است گرفتم و حتما هم پس ميدم بهشون..
عزیز شما فقط مشکلتون با شبانه هست؟ روزانهش اوکیه از نظر سرعت و پینگ؟
من شبانه برام خیلی مهم نیست (همین الان شبانهم افتضاحه با صبانت) ولی میخوام روزانهام بهترین کیفیت رو داشته باشه.