دوستان منم تایید میکنم که باگ رو درست کردن متاسفانه از این به بعد باید پرداخت کنیم :n28:نقل قول:
بعد از پرداخت مشکل حل شد
البته پنل خیلی سخت باز میشه خیلی باید تلاش کنید. با یک اینترنت دیگه سعی کنید با خود مخابرات اصلا باز نمیشه.
Printable View
دوستان منم تایید میکنم که باگ رو درست کردن متاسفانه از این به بعد باید پرداخت کنیم :n28:نقل قول:
بعد از پرداخت مشکل حل شد
البته پنل خیلی سخت باز میشه خیلی باید تلاش کنید. با یک اینترنت دیگه سعی کنید با خود مخابرات اصلا باز نمیشه.
این طور نیستنقل قول:
من یک ماهه که از تاریخ سرویسم گذشته ولی همچنان حجم دارم
فقط از دیروز نویز خط به شدت بالا رفته و مدام لینک میپره ولی نت قطع نیست که این نشون میده که یه گندی زدن که هنوز نتونستن حلش کنن
آخه برای من بعد از پرداخت مشکل حل شد و اینترنت وصل شد.نقل قول:
ولی الان طوری نویز رفتش بالا که حتی یک ثانیه هم لینک ثابت نمیشه
موافقم. منم نزدیک دو ماه شد از سرویس دارم استفاده میکنم و شارژ نکردم. ولی فلن ک از دیروز در حال قطع و وصلیه.
من هم هرچی تلاش کردم پنل باز نمیشد، با اینترنت جای دیگه که اصلا محل نمیداد و با خود مخابرات هم که بعد از 10 بار رفرش، صفحه ناقص لود میشد و اگه تا پرداخت هم میرفتی صددرصد بعد از پرداخت و موقعی که میخواست به سایت برگرده دچار مشکل میشد. ساعتای 6 صبح دوباره با ایرانسل تست کردم دیدم وارد پنل شد و صفحه ها رو درست لود میکرد. سریع سرویس جدید گرفتم و بعد از 5 دقیقه وصل شد. فقط نمیدونم دوستانی که زمان دارن چرا قطع شدن. در مورد باگ هم فعلا نمیشه نظر داد، سابقه داشته که یه عده تو یه روز خاص قطع شدن، از بینشون بغضی ها یک ماه و چند روز استفاده کرده بودن و بعضی ها هم 3 ماه! انگار یه روز خاصی عدهی زیادی از اونایی که زمانش تموم شده رو قطع میکنن و ایندفعه گویا گریبان اونایی که زمان دارن رو هم گرفته.
کسی خبر جدید نداره که کی وصل میشه ADSL؟
2020 که جوابگو نیست همش میگه کلیه خطوط ارتباطی مشغول میباشد.
من هم حجم دارم هم زمان ولی کار نمیکنه حتی با بدبختی تونستم پنل رو با اینترنت ایرانسل باز کنم و 10 گیگ هم حجم اضافه بگیرم ولی باز هم وصل نشد ADSLنقل قول:
آی پی و گیت وی میگیره مودم از مخابرات ولی نت کار نمیکنه حتی gateway هم سعی کردم پینگ کنم ولی پینگ نمیده. توی پنل هم منو آفلاین نشون میده با وجود اینکه وصل هستم.
شما گویا هرجور شده باید با 2020 تماس بگیری، تو 195 ثبت کن توی خود پنل هم تیکت باز کننقل قول:
تیکت ها رو بستن انگار امکان ثبت تیکت وجود نداره.نقل قول:
195 الان یه شکایت ثبت کردم.
یه آدرس جدید برای پنل دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]