خیلی ممنوننقل قول:
چند کبلوبایت سرعت می ده در طول روز و 5 ساعت شبانه چطور؟ متوسط در ساعات مجانی چقدر می شه دانلود داشت؟
Printable View
خیلی ممنوننقل قول:
چند کبلوبایت سرعت می ده در طول روز و 5 ساعت شبانه چطور؟ متوسط در ساعات مجانی چقدر می شه دانلود داشت؟
من تازه سرویس گرفتم از پارس انلاین. وقتی وی پی ** وصل میشم کانکت میشه اما سند و رسیو نداره اصلا. علتش چیه؟ برای همه همینطوریه؟
مشکل ار وی پ ی ن هستشنقل قول:
یا اینکه پارس آنلاین پورتو بسته که احتمالش خیلی ضعیفه
نتونستم پیدا کنم!!!! :/
توروخدا یکی جواب بده!
دوباره مطرح میکنم
کمــــــــــک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتونستم 2هزار صفحه رو بخونم لطفا کمک کنیــــــد ...
من 128 نامحدود پارس آنلاین دارم ...
اونطور که میدونید :n27: بعد از 20 گیگ دانلود پارس آنلاین سرعت رو اتوماتیک پایین میاره!!!
و بازم همونطور که شاهد هستیم =))
وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم سرعت تا 3 دقیقه باز به 130kb میرسه با پهنای باند 1مگ, ولی باز پهنای باند میشه 127 و سرعت دانلود! 15-50
کسی هست که منو یاری کنه! :|
یه جایی هم خودنم یه نفر بود مودمشو دستکاری کرده بود و سرعتشو با قطعو وصل کردن اینترنت ثابت نگه میداشت ... ( منظورم فقط چراغ چشمک زن اینترنته, نه adsl و power
چون خود روشن خاموش کردن یه 30-40 ثانیه طول میکشه!!!)
کسی هم یاری کنه!؟!؟
ممنون میشم :n12:
منتظر جواب هستم :/
لطــــــــــفاً! -_-
کوشای عزیز همین سرویس که گفتید روزانهش رو ۴۰۰ - ۵۰۰ باید دانلود کنه دیگه؟ شبانهش چطوره؟ یعنی چون ۵۱۲ دارم شبانه نباید زیر ۶۰ بیاد دیگه؟ یا اینطوری نیست و شبانه برای همه یکسانه؟نقل قول:
من تصمیمم تقریباً قطعی شده بعد از چندین سال از صبانت هجرت کنم پارس آنلاین، الان یه مشکلی دارم اگه کسی از دوستان تجربه داره راهنمایی کنید خواهشا. الان اینترنتم روی یک خطه که ازش بهعنوان تلفن استفاده نمیشه، یعنی تنها استفادهای که ازش میشه برای همین اینترنت هست، پس طبیعتاً هیچ نویزی روش نیست. حالا اگه بخوام پارس بگیرم میخوام روی یک خط دیگه بگیرم که ازش به عنوان تلفن استفاده میشه. در این صورت کیفیت کار نسبت به خطی که الان صبانت روشه پایین نمیاد؟ یا با اسپلیتر هر مشکلی باشه کامل حل میشه؟ (امیدوارم درست گفته باشم :دی)
سلام ... گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ! چون مدل دقیقش رو نگفتید برا همین نتوسنتم چیزی پیدا کنم ! البته همه مودم های سری 600 موجود در سایت سازنده از adsl + پشتیبانی میکنن ... کلا 99 درصد مودم هایی که طی چند سال اخیر ساخته شده از این فناوری پشتیبانی میکنن ... اگه قبلا با یه شرکت داخلی دیگه ای هم کار کردید ، راحت میتونید با پارس هم کار کنید ... چون اصول کاری همه شرکت ها یکیه ...نقل قول:
بگید اپ استریمتون رو پایین بیارن ... به تلفن های دیگه ی منزل هم اسپلیتر متصل کنید و مجدد تست کنید ... یکبار هم همه گوشیهای تلفن منزل رو خارج کنید و تست کنید ببینید سرعت درست میشه یا نه ... سروری که ازش دانلود میکنید رو هم در نظر بگیرید تا احیانا مشکل از طرف اونها نبوده باشه ...نقل قول:
روزانه تا 500 بالا میاد ... ساعت مجانی هم حداکثر 150 ( گاها بیشتر ) ... البته این رو بگم ، اصلا به این اعداد دل خوش نکنید ، چون ممکنه تو شهر یا منطقه مخابراتی شما سرعت پارس کم باشه ! روزها بیشتر از 50 سرعت نداشته باشید و شب هم بیشتر از 30 بالا نره ! کلا بسته به شانستون هست ! اعداد ارقامی که اینجا گفته میشه بین دو نفر یکسان نیست ! یکی وضعش خوبه ، یکی بده ! یکی خیلی خوبه ، یکی خیلی بد ! کلا اوضاعیه برا خودش !نقل قول:
99.99 درصد مشکل از طرف خود شما هست ... حالا یا وی پی اون مشکل داره یا اینکه مثلا فایر وال آنتی ویروستون اختلال ایجاد میکنه ! انتی ویروس رو غیر فعال کنید مجدد تست بگیرید ... یه پینگ هم از سرور وی پی اون بگیرید ببیند اصلا پینگ داره یا نه !نقل قول:
برادر بیخیال شو ! ارزش نداره ! برا یکی دو بار شاید جوابگو باشه ولی یادم نمیاد که کسی از طریقی که گفته شده بود استفاده ی دائم کنن ! بیخود وقتت رو تلف نکن ! هم وقتت میره هم اعصابت !نقل قول:
سلام یه سوال
من الان یک مگ پارس انلاین دارم با ترافیک ماهیانه دو گیگ
شبا هم سرعت رو 120 تا 150 میچرخه
بستگی به سرور دانلود اون سایت داره
الان بیام 128 نامحدود بگیرم سرعتش روزا و شبا چقدره؟ کلا تو یه ماه چقدر میشه دانلود کرد ؟َ
زیاد بشه سرعت رو میارن پایین؟
تو سرویس های محدود اگه ترافیک اضافه خریده باشی بعد از اتمام سرویس به دوره بعد منتقل میشه؟
ممنون سوالات زیاد شد
من این کانکشن رو در جای دیگه امروز تست کردم و درست بود. در ضمن 2 وی پ ** مختلف رو هم تست کردم هم رو آیفون و هم پی سی؛ مشکل حل نشد.نقل قول:
دقیقا همینطوره :n09:نقل قول:
به نظر من یک لاین جدا برای ADSL بگیر.
کلا پارس باید و نباید نداره !! دوستانی بودن که وقتی زنگ زدن به پشتیبانی بهشون گفتن که سرعتش شبانتون باید 20-30 باشه ! این مورد بسته به شانستون هست ! یا زیاد میشه یا کم !نقل قول:
نویز فقط بستگی به وجود تلفن در اون لاین نداره ! بستگی به سیم کشی ساختمان هم داره ! اینکه میدان های الکتریکی بین خطوط تلفن چقدر باشه ( در کنار سیم برق کشیده شده باشه یا نه - که 99 درصد داخل کشور در کنار خط برق کشیده شده و توجهی به این موضوع نمیشه ! ) کیفیت سیم چطور باشه و ... اینا هم در نویز تاثیر دارن !
مشخصا بعد 20 گیگ دانلود سرعتتون کم میشه ! میره رو حداکثر 16 !نقل قول:
من دو بار با حجم اضافه روبرو شدم که دقیقا هر بار 135 مگابایت به سرویس ماه بعد اضافه کرده ! در حالی که به نظرم میاد این مقدار باید بیشتر از این می شده ! زنگ بزنید از پشتیبانی بپرسید اونا بهتر میدونن
سرعت هم چون رو 4 مگ بسته میشه اصولا بیشتر از 200 هست ... تو سایتش نوشته 512 حداکثر تا 2 مگ سرعت میده در حالی که تا 4 مگابیت سرعت میده ... 128 رو نوشته 1 مگ پس به امکان زیاد تا 2 مگابیت سرعت میده بهتون یعنی همون 200 کیلوبایت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که وی پی وصل میشه یعنی پورت بازه و مشکلی نداره ، حالا اینکه ----- نداره قضیه متفاوتی هست ! کانکشن رو تغییر بدید ، کانکشن دستی بسازید ببینید درست میشه ... اگه l2tp هست کی های مخصوص رجیستری رو نصب کنید ... فایروال هم فراموش نشه ... پینگ هم بگیرید ...نقل قول: