نقل قول:
مطمئن هستید
این که خیلی کمه
Printable View
نقل قول:
مطمئن هستید
این که خیلی کمه
نقل قول:
بابا اینجا تایپیک شاتل هست .مثل صبا یا پارس نیستش:31:
اشتباه شد ببخشید
نقل قول:اولا از آقای mojtaba-civil تشکر میکنم در ثانی دردش به این میخوره که میخوام سرویس 1MB بگیرم ببینم اگه شاتل این سرویس رو ارائه میده از شاتل وگرنه از جایی دیگه بگیرم...نقل قول:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
در ضمن این جا تاپیک شاتل هستش که قرار هست سوال و نظراتمون رو راجع به شاتل بذاریم نه این که مدام فحش و ناسزا به شاتل بگیم من از شاتل طرفداری نمیکنم ولی قرار نیست کسی راجع به شاتل یه مطلبی نوشت سریع علیه اون جبهه بگیریم....نقل قول:
با تشکرنقل قول:
این شرکت برای سرویسهای art ترافیک رایگان میده
خوب این برای مشتری جالبه
بعد که دانلود زیاد میشه میمونه تو گل
چیکار میکنه میاد مثلا rapidshare رو فیلتر میکنه.این خیلی جالبه.(هفته گذشته)
میاد پورتهای p2p را میبنده.
میاد سرعت دانلود رو در ساعات رایگان تا حد زیادی پایین میاره.
خوب نتیجه این میشه که در زمان دانلود رایگان شما عملا استفاده نمیکنی.
بهتر نبود سرویس مناسب میداد تا این مشتری گول زدن ها؟
در سایر ساعات هم پینگ آن از اکثر سرویسهای دیگه بالاتر است.
ظرف این 2 سال من پینگ زیر 350 نداشتم.(برای ip مربوط به sun)
البته من استفاده برای گیم نداشته و ندارم.ولی این پینگ در خیلی کارها موثره.
روزی یکی 2 بار هم قطعی داریم که تقریبا همه دارند.
ولی
پشتیبانی آن واقعا مودب و صادق است
شاید هم من رو میشناسند و بی ربط نمیگن
سرویس آن را با هر مشکلی که دارد بهتر از سایر سرویسها که استفاده کردم نظیر
پارس آنلاین و آسیاتک میدانم.
اینجا ایران است و همه چیز غیر استاندارد و فقط بر مبنای سود بیشتر به هر قیمتی است.
در ثانی دیکتاتوری مذهبی حاکم است و اینترنت هم ابزاری است که میتواند جهت آگاهی عمومی و بالابردن شعور و فرهنگ عمومی استفاده شود بنابر این همچنان در انحصار مخابرات و محدود خواهد بود.
اینها هم در واقع فروشنده مخابرات هستند و چیز مستقلی نیستند.هر وقت هم مشکلی هست میگویند دیتای مخابرات مشکل دارد که از عهده همه خارج است اعتراض و پیگیری مشکلات مخابرات.
خواهش میکنم دوست عزیز...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیزچند وقت است که دانلود شبانه شاتل برای من تقریبا به صفر رسیده و سرعت انقدر کم است که به روشن بودن سیستم نمی ارزد مگر چند سایت خاص که بنظر میرسد سرورشان با بقیه متفاوت است مثل میهن دانلود .
میخواستم از دوستان خواهش کنم اگر سایتی برای دانلود فیلم سراغ دارند که از این نوع سرورها استفاده میکنند به من ادرسش را بدهند .
متشکرم
این که خیلی خوبه از دوستان کسانی که این سرویسو دارند سرعت دانلود رایگان با ساعت عادی چقدری هست من الان اکو 512 دارم 24 ساعت سرعت ثابت استنقل قول:
موفق باشید
سلام بچه ها...
من شهریور پارسال از شاتل سرویس گرفتم با مودم زایکسل ( باسیم)!! حالا پشیمون شدم مودم وایرلس می خوام می خوام توی خونه بچرخم :18: خودشون تعویض می کنن آیا؟ باید زنگ بزنم؟
* دوستانی که میخواین سرویس بگیرین بخاطر 30 تومن خسیسی نکنین همون اول وایرلس بگیرین خیلی بهتره!
--------------------------------------------
زنگ زدم گفتن باید یه دونه نو!! بخری دوباره!! :19:
هفته پیش پینگ من تا شاتل در ساعت کم ترافیک معمولا بین 20 تا 25 بود ولی چند روزی هست که در پایین ترین حالت روی 40 هست
کد:C:\Documents and Settings\Owner>ping 85.15.1.10
Pinging 85.15.1.10 with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=42ms TTL=61
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=47ms TTL=61
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=48ms TTL=61
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=44ms TTL=61
Ping statistics for 85.15.1.10:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 42ms, Maximum = 48ms, Average = 45ms