برای من که هنوزم باز نمیشه (اینترنت ایرانسل)نقل قول:
آره معلوم نیست رو چه حسابی قطع میکنن، دفعه قبلی من 2 ماه و 8 روز طول کشید تا قطع بشم(تازه حجمم تموم شد) ایندفعه 1 ماه و 13 روز
Printable View
برای من که هنوزم باز نمیشه (اینترنت ایرانسل)نقل قول:
آره معلوم نیست رو چه حسابی قطع میکنن، دفعه قبلی من 2 ماه و 8 روز طول کشید تا قطع بشم(تازه حجمم تموم شد) ایندفعه 1 ماه و 13 روز
بله البته بزور!نقل قول:
برای من هنوز وصل نشده از دیروز صبح قطعه ecare هم همچنان کار نمیکنه. به 2020 هم که زنگ میزنم میگه 150 نفر تو صف انتظار مکالمه هستند ظاهرا سراسریه مشکل.
برای ما بزور هم وارد پنل نمیشه مسخره کردن خودشون رو با این سیستمشوننقل قول:
همچنان بدون اینترنت و بدون پنل!
فکر نکنم توی کشورهای قحطی زده و در حال جنگ هم همچین چیزی باشه که طرف در سال ۲۰۱۸ مشتری یه شرکت اینترنتی باشه و دو روز پشت سر هم خراب و قطع، بدون هیچ راهی برای به نتیجه رسیدن.
یه لحظه پنل وصل شد برای من رفتم دیدم هم حجم داشتم هم زمان ولی همچنان اینترنت کار نمیکنه پنل هم مجددا از کار افتاد. الان 2 روز شد که اینترنت قطعه.
قشنگ توی جنگل زندگی میکنیم. 2 روزه اینترنت مخابرات میلیونها نفر قطعه و هیچکس پاسخ نمیده.
از طرفی TDLTE ایرانسل 14 روزه توی محل ما قطعه پشتیبانی میگه داریم سعی میکنیم درست کنیم ولی هنوز نتونستیم.
تقریبا 2 روزه مبین نت هم قطع شده برای اونم هیچکس پاسخ درستی نمیده.
:n26:
ویرایش:
حدس میزنم باگ رو حل کردن و بخاطر مراجعه خیلی زیاد مشتریا باعث شده سایت داون بشه، چون به سختی باز میشه و گاهی اوقات اررور ERR_TOO_MANY_REDIRECTS نشون داده میشه که نشون دهنده همین مشکله.
منم همین مشکل رو دارم هم ADSL قطعه و هم TDLTE ایرانسل. قشنگ معلومه با هم هماهنگ کردن جفتشون قطع باشن.نقل قول:
اینترنت قطعه. سایت هم باز نمیشه! 2020 هم زنگ میززنیم میگه نفر 290 هستی تو صف! کسی مید.نه داستان چیه؟
به زور تونستم وارد سایت بشم و تمدید کنم
بعد از 5 دقیقه نت وصل شد
اونایی هم که هنوز مهلت استفاده از سرویسشون تموم نشده زنگ بزنن 2020
میگه 200 نفر توو صف هستن ولی 5 دقیقه ای وصل میشید به اپراتور